directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 09:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Forcadell presidenta de Catalunya segons Alícia Sánchez-Camacho

La líder del PP a Catalunya Alícia Sánchez-Camacho es confon amb la situació que està vivint Catalunya i barreja els moviments socials amb la política del govern.

Comentaris 40  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Sembla ser que Alícia Sánchez-Camacho, líder del PP a Catalunya, està un xic desubicada amb la Via Catalana que es realitzarà l'Onze de Setembre i ara confon Carme Forcadell amb la presidenta de Catalunya. Aquest matí, en declaracions Camacho ha assegurat que és l'ANC juntament amb ERC qui marca la política catalana i com a conseqüència a explicat que a partir d'ara s'haurà de dirigir a Forcadell quan necessitin quelcom del Govern. Pel que sembla la situació de Catalunya està afectant negativament als populars, que no entenen que Mas està seguint la voluntat del poble Català, i que no actua com a “ostatge dels que impulsen la cadena independentista i d'ERC” com diu Camacho, sinó que respecta la ciutadania catalana, no com els populars que no volen acceptar-ne el seu dret de llibertat.

Alícia Sánchez-Camacho
Alícia Sánchez-Camacho

Comparteix
   

L'ANC i ERC líders de la política catalana

 

Sànchez-Camacho es perd en la situació política actual de Catalunya i es fa un embolic amb els diversos papers de cada col·lectiu del panorama català. Així doncs, la líder dels populars a Catalunya assegura que l'Assemblea Nacional Catalana i ERC són els qui marquen el guió de la política catalana, i assegura que “el Govern i Mas estan sota les ordres d'Oriol Junqueras i Carme Forcadell". Al respecte, Camacho ha recordat que l'ANC ja va impulsar la Diada de l'any passat i ha assegurat que van ser ells qui van portar al Govern a convocar eleccions anticipades.

Els populars veuen l'ANC com a manipuladors del govern, però no veuen que van ser quasi 2 milions de persones les que van sortir al carrer el passat Onze de Setembre reclamant la independència de Catalunya, ni que són els catalans els que volen que funcioni la cadena humana d'enguany i treballen per aconseguir-ho.

 


Un president al servei dels problemes reals de Catalunya

 

La presidenta del PP català ha destacat que "la prioritat ha de ser la sortida de la crisi i la convivència de tots els espanyols" i ha criticat l'actuació de Mas perquè, al seu parer, "Catalunya i els catalans mereixen un president al servei de la solució dels problemes reals de Catalunya, que són la greu crisi econòmica i la desocupació".

Camacho no entén que Mas està al servei dels catalans quan actua tenint en compte la voluntat de la ciutadania, i no vol veure que a l'actualitat la majoria dels catalans defensen la independència de Catalunya, i per tant, Mas també a de treballar perquè la consulta es realitzi.

 

Així mateix, Camacho ha assegurat que "el PP no permetrà que s'autoritzi una partida pressupostària per pagar una consulta il·legal o per pagar actes que estigui impulsant la senyora Forcadell. Si ho estan fent ells, que ho paguin ells però no amb els impostos dels catalans", ha sentenciat. La líder dels populars no baixa del burro i es pensa que són quatre gats els qui demanen la consulta, i no veu que el dia 11 una cadena humana recorrerà el país de dalt a baix per aquest motiu.



 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#40
Emili fletxa TERRASSA
3 de setembre de 2013, 21.44 h

#31
#34 Però tu en tens prou en ser espanyol, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
Emili fletxa TERRASSA
3 de setembre de 2013, 21.33 h

#31 OLÉ LA CULTURA ESPANYOLA ! ! ! ! A TU T'HAURIEN DE FER AMBAIXADOR MUNDIAL DE LA CULTURA ESOANYOLA.! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
cerc fletxa Granollers
3 de setembre de 2013, 18.23 h

El fet que la societat civil prengui l'iniciativa, en el cas que ens ocupa a través de l'ANC, fa que no s'els pugui pressionar de la mateixa manera que als partits polítics.D'aquesta forma els partits polítics que han estat escollits de forma majoritaria, i altres, que comparteixen els presupostos de l'ANC son empesos i es veuen deslliurats d'organitzar certes accions que van més enllà d'accions partidistes i de govern. Poden participar o no. Això es lliure, però no significa que un alt... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Josep Mª fletxa el vendrell
3 de setembre de 2013, 16.49 h

#31 Estos comentarios no se pueden editar,Sres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Josep Mª fletxa el vendrell
3 de setembre de 2013, 16.45 h

Recordo amb la xuleria madriles que la caracteritza, els enrenous de cintura passejant per davant de les càmeres creient que ella era la reina de Catalunya i ara esta desesperada sense trobar el lloc, vol protagonisme sigui com sigui i per això ha de fer aquestes declaracions que no se les creu ni ella, un petard de Sra això és el que és vostè VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Salva fletxa Països Catalans
3 de setembre de 2013, 15.59 h

La Forcadell presidenta de Catalunya???? ON S'HA DE SIGNAR???

Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
3 de setembre de 2013, 14.23 h

"Gerard Bellalta: 'La mayoría de los separatistas catalanes son homosexuales, drogadictos y gente de mal vivir' " https://twitter.com/Colonos_Cs


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Josep fletxa Baix Llobregat
3 de setembre de 2013, 13.16 h

Si la sra K matxo se sent tan catalana com diu, perque no ha denunciat encara tots els insults que ens dedican les espanyas. I que no vingui dient que son friut dels somnis separatistes del sr Mas. Ella no ho recorda pero els anys 40, 50 ,60... ja espracticaban aquest insults als catalans per part de pares o avis de elements del seu partit i que aqui a la nostre terra ens deien "Hazme el favor de hablar en cristiano" ...ho recorda aquesta espanyola que ara ens vol donar lliçons de Catalanitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
3 de setembre de 2013, 13.08 h

Comunicado de la Resistencia : a los españoles: desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su fu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
3 de setembre de 2013, 13.04 h

LAS CATALANAS SON BUENAS CHUPADORAS DE NABOS,LO SÉ POR EXPERIENCIA,SIEMPRE QUE VOY A BARCELONA O A LA COSTA,VOY A LOS MEJORES PUTICLUBS CATALANES,EXIJO CARNE DE LA TIERRA,ALGUNAS ESTAN PASADITAS,PERO ME GUSTA VER COMO SUCCIONAN MI PENE LAS CATALANAS,A LAS QUE ODIO CON TODA MI ALMA,ME GUSTA EMPUTECERLAS,PENETRARLAS,HACERLES HIJOS PARA INFECTAR DE ESPAÑOLISMO SU MALDITA TIERRA REBELDE,ME GUSTA CORRERME EN SUS CULOS Y COÑOS,PARA ECHARLES MI ESPERMA ESPAÑOL DENTRO,...SÍ,MALDITOS CATALANES,ESTO... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 22
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.