directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nadal celebra que Mas "rebaixi el soufflé" sobiranista.

El líder del pacte gironí pel dret a decidir veu amb bons ulls que Mas esgoti la legislatura i celebra l'anunci de plebiscitaries pel 2016 perquè així es rebaixa el sufflé sobiranista

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El president del PSC a Girona, exconseller i ex alcalde de Girona, Joaquim Nadal, que des de finals de juliol lidera el Pacte gironí pel dret a decidir, ha celebrat avui a 8TV que el president Mas "rebaixi el soufflé" sobiranista, ho ha dit en relació a les declaracions d’aquest dimecres del president Mas que ha defensat eleccions plebiscitàries el 2016 si Madrid no accedeix a que fem la consulta el 2014. Nadal s’ha mostrat d’acord amb els plantejaments d’Artur Mas i ha opinat que esgotar la legislatura "té tot el sentit del món". L’exconseller també ha parlat da seva relació amb el PSC i ha dit que creu que es mereixia una sortida digna que el PSC no li va oferir. "Em sento confortablement incòmode en el PSC però m'ho miro des d'una distància escèptica", ha afirmat.

Nadal, un lideratge del pacte gironí pel dret a decidir equànime?

Nadal va defensar liderar el Pacte gironí pel dret a decidir perquè té el perfil idoni per liderar aquest moviment, per ser una persona amb un ampli bagatge polític i que pot atraure sensibilitat diferents. L’exconsellel que ha declinat participar a la #ViaCatalana per mantenir-se parcial, avui ha qualificat el moviment social per l’estat propi de “soufflé sobiranista”.


Nadal esperava una sortida digna del PSC que no va arribar

Nadal ha considerat que es mereixia una sortida "digna" que el seu partit no li va oferir quan va decidir fer canvis en el grup parlamentari i en el partit. En declaracions a 8tv, ha assegurat que no se sent al·ludit per les crítiques d'Antoni Balmón als crítics del PSC, i s'ha limitat a dir que se sent "confortablement incòmode en el PSC" perquè s'ho mira, ha dit, "des d'una distància escèptica". "No em sento còmode en el PSC ni en la política general", ha afegit. Sobre 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
nuria fletxa catalunya
19 d'octubre de 2013, 17.18 h

MAS,tan sols preten esgotar la sava legislatura, que no ens enganyi amb contes,perquè podria pasar molt grossa.Si JUNQUERES , és plate i li retira el suport,aqui hi haurie una revolta...Ja estem cansats SR.MAS,volem votar,peró votar ja..Entre voste , duran i ara aquest altre botifler de NADAL,ja ni ha prou,ens dona una de calç i una de sorra,ja no sabem de qui ens podem fiar,la gent esta desesperada..SR.MAS,no abusi de la nostra paciència.tot té un limit .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Emili fletxa TERRASSA
8 de setembre de 2013, 10.17 h

QUE BEN APAMAT EL TENIU TOTS PLEGATS ! ! ! ! M'hi apunto amb vosaltres ! ! ! ! COMPARTEIXO ELS VOSTRES PUNTS DE VISTA ! ! ! ! SEMPRE L'HE VIST COM UN VIVIDOR aquest "senyor".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17

Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
carpe fletxa Valldoreix
6 de setembre de 2013, 12.40 h

Era d'esperar: així és ell: segons d'on es pensa que bufa el vent així infla les veles. Esperem que s'enfonsi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Ai Senyor! fletxa Barcelona
6 de setembre de 2013, 12.39 h

Ai Senyor! Perdoni, es que no ho "aguanto": Soufflé Vté. Sr.Nadal, apa! i Vté perdoni. Li asseguro que no acostumo a tornar-me'n. Perquè serà que els polítics s'apunten, conscients o no, al joc de les projectar als altres el que no veuen en si mateixos! O al joc de la viga i de la palla!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
pasbort fletxa Vila-real
6 de setembre de 2013, 10.04 h

EXACTE!!!- sembla que a ell el PLAT A TAULA NO LI FALTARA!!! però els que NO EL TENEN NI PER AVUI NI PER DEMA ES DE CATOLICS DIR-LOS QUE ESPEREN DIES i DIES MESOS i MESOS ANYS i ANYS? ---HOY NO SE FIA MAÑANA SI? VINGA HOME VINGA!!!---sap mentir més PERFECTAMENT EL PRESIDEN MAS QUE EL RAJOY? AQUESTA ES LA QÜESTIO----aixís es que jo em pensava que NO ens volien PENDRE EL PEL i el que està PASSANT és que han perfeccionat les MENTIDES?---SR. MAS es que necessiten TEMPS per ARREBATAR I VENDR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Simó fletxa Vilanova
6 de setembre de 2013, 08.31 h

Fa cinc anys que diuen que això és un souflé, una fogarada, és la seva manera de desqualificar el procés . Però això no para de créixer. Gent com el Nadal no s'arrisquen a dir que estan en contra de la independència, prefereixe desqualificar-lo amb expressions com aquestes.
El PSC ha deixat ben clar que és unionista. Si el Nadal se sent confortablement incòmode en aquest partit és que està en contra la independència.
Que ho digui i deixi de fer la puta i la Ramoneta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Jordi fletxa Sitges
6 de setembre de 2013, 00.57 h

Estem sentin massa històries, que si dret a decidir no se sap què, que si hem d'anar a poc a poc, que si hi ha diferents sensibilitats... Avui, les úniques opcions viables són la independencia i l'unionisme, No hi ha alternatives. No existeix el federalisme o el confederalisme sense federalistes o confederalistes. Aleshores el dret a decidir per a què es plantenja si no per decidir independencia Si o No?. Darrera aquests plantejaments tant indefinits només hi veig l'elucubració d'uns qua... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Carles V fletxa Vilanova
5 de setembre de 2013, 23.58 h

Ves per on, en Nadal i en Mas de bracet rebaixant el soufflé. Mireu mocosos, de soufflé res, els coitus interruptus i les destrempades reserveu-les a la vostra vida privada que és l'únic que us quedarà.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
5 de setembre de 2013, 23.46 h

Proposo que a la #viacatalana tothom vagi amb cartells que mostrin la nostra voluntat al món, en anglès, francès, alemany, castellà i totes les llengües que faci falta i amb missatges com aquests:

2014 FREEDOM FOR CATALONIA
2014 CATALONI'S INDEPENDENCE

Independència 2014!!! Que es vegi bé desde tot arreu!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.