directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

#ViaCatalana Barcelona: Pluja d’emocions

Jordi Planas: A partir d’ara, res no pot fallar. La Via Catalana, tot un èxit.

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Després del ridícul protagonitzat per la delegació espanyola a Buenos Aires, era necessari  buscar una nova manera d’explicar al món que nosaltres, els catalans, no ens sentim en la seva majoria representats per Espanya i tampoc pels espanyols. Som una nació que reclama el dret a decidir el seu futur. Un futur, que segons hem pogut comprovar durant la celebració de la Diada, volem que sigui lliure i en forma d’Estat propi.  Al Passeig Lluís Companys de Barcelona, a pocs metres de l’Arc de Triomf, s’hi han acostat milers de persones que poc a poc han anat omplint l’avinguda, d’inici ja força atapeïda d’estands. Un d’ells, el d’Òmnium Cultural. 



Comparteix
   


Etiquetes
Segurament el més ben situat de tots. Allà he abordat, només arribar, dues voluntàries que miraven de captar socis per a l’entitat, i que molt il·lusionades m’han mostrat la seva satisfacció per la gran quantitat de nous afiliats que s’hi estaven inscrivint. “Les condicions meteoròlogues d’aquest any, amb molta pluja, i el fet que la festivitat hagi estat focalitzada per tot el territori, ho dificultaven. Però ja hem augmentat les altes aconseguides l’any anterior!”. Llavors s’han abraçat i han fet una picada de mans que no he sabut comprendre.  El pròxim dia que me les trobi, els hi regalaré una piruleta.

Pocs minuts després he coincidit amb un nombrós grup de quinze familiars. M’ha hipnotitzat la conversa que l’avi i un dels néts mantenien paral·lelament. Avi: “ Estem vivint un moment històric. Lluiteu i no defalliu, que la independència avui és possible. Jo no sé si ho veuré, però sé que succeirà”. Nét: “Els joves no deixarem passar aquesta oportunitat; ho aconseguirem. I ho veurem plegats!”.

Climatologia adversa, milers de persones al carrer, augment constant d’independentistes, associacions sobiranistes que no cessen en la seva activitat, avis i joves que ho tenen clar...

A partir d’ara, res no pot fallar. La Via Catalana, tot un èxit.

Twitter de l’autor:  @jplanas10

Jordi Planas
Editor i emprenedor




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
12 de setembre de 2013, 18.04 h

Impecable el comportament de tots els catalans que hi van ser presents reclamant llibertat. Cap crit en contra de ningú, sempre a favor de la independència d'un poble que no se sent lliure. Cap incident en tot el País. I l'únic relacionat amb la Diada, va tenir lloc a Madrid i provocat per un grup de falangistes que actuen sota el paraigües del govern. Hem de marxar. Urgentment.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
12 de setembre de 2013, 17.17 h

http://www.youtube.com/watch?v=Mydy4FtG7VI Fem que l'opinió pública internacional sigui favorable a nosaltres, internacionalitzem videos com aquest!

BBC News Catalans mark Independence Day with huge human chain


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
12 de setembre de 2013, 16.38 h

Ho aconseguirem, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1

Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.