directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Jordi Hereu: 'La Diagonal no és una via de pas important'

L'alcalde de Barcelona vol transformar-la en un espai destinat al comerç

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Quan falta menys d’una setmana perquè comenci la consulta ciutadana sobre la Diagonal de Barcelona, l’alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, ha reiterat el seu convenciment que aquesta avinguda ha de transformar-se. 'La Diagonal no és una via de pas important', ha afirmat el batlle que vol convertir l'avinguda en uns “Champs Elyseés... on el comerç floreixi i el shopping line de la Rambla Catalunya i del Passeig de Gràcia enllacin amb la Diagonal'. Per a la circulació de cotxes 'ja tenim la xarxa de l’Eixample, que la farem més eficient i guanyarem capacitat', ha insistit.

Comparteix
   


Etiquetes
Pel que fa estrictament al resultat de la consulta, l’alcalde ha assegurat que 'si guanya la A, encarregaré un projecte executiu de la A. Si guanya la B, de la B; i si guanya la C, no encarregaré cap projecte'. “Derivat de la decisió de la consulta, jo com a alcalde i respectant aquesta consulta, no encarrego res a ningú perquè no és ni A ni B, doncs és res'.

'Prefereixo tenir gent treballant en obra pública que fent cua als serveis socials'
L’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, defensa l’obra pública com a via per crear ocupació en un moment de crisi econòmica com l’actual. 'Sóc partidari d’invertir. Prefereixo tenir gent treballant en obra pública transformant la ciutat que no fent cua en un centre de serveis socials', ha assegurat. 'Ara en això de la inversió hi ha una certa demagògia. Quan nosaltres fent transformació de ciutat estem generant i estirant de l’economia', ha dit Hereu.








Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.