directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Terribas desemmascara Camacho

Posa en directe les declaracions que Sánchez Camacho va fer durant la Diada a Intereconomia tot “escalfant” l’ambient de la caverna

Comentaris 49  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 54 vots )
carregant Carregant

A l’entrevista d’aquest matí a Catalunya Ràdio, Mónica Terribas ha posat en evidència Sánchez Camacho quan en directe li ha posat el tall de veu de les seves declaracions durant la Diada a Intereconomia, on la popular va valorar com creia ella que acabaria el conflicte amb Espanya. “Doncs desgraciadament, crec que cada vegada més s’està complint més el guió escrit. Això desembocarà en un estat propi” deia, tot assegurant que la consulta no es faria perquè és il·legal, i que després d’unes plebiscitàries vindria la DUI i la constitució catalana i la creació d’un estat propi. Després d’escoltar el tall ha negat que ella pensi que això succeeixi,  tot demostrat en directe la seva habilitat per falsejar, fins i tot, les seves pròpies paraules.  

Comparteix
   


Etiquetes
Jo no vull escollir
 
Terribas ha reclamat a Camacho que si tant clar té el full de ruta, el que toca és la consulta, però la popular ha dit que ella no vol escollir, i que no la poden obligar a escollir entre el pare i la mare o el fill.
 
Qui comença la divisió sinó vostè renunciant a ser a la Diada?
 
Terribas li ha fet al pregunta després d'explicar que Camacho es va quedar a casa i al matí va ser a un acte a la plaça Reial, això no és donar  la imatge de portes enfora d’una divisió irreal? li ha demanat Terribas. Camacho ha assegurat que  el partit va demanar valentia i que no fóssim còmplices d’uns actes que no representen la realitat.
 
Víctimisme i por per combatre el civisme
 
Camacho ha explicat que no va poder sortir de casa perquè a la Diada de l’any passat ja va veure l’odi als ulls d’un pare amb un nen que la va amenaçar de mort a la Ciutadella, i que enguany no va voler sortir de casa perquè viu al centre de la ciutat i estava tot “ple i rodejat de senyeres”. Terribas li ha recordat que no es va produir ni un sol incident destacable durant la Diada.
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#49
16 de gener de 2015, 17.13 h

La Resistencia Antiespañola es una organización política revolucionaria que lucha por la Independencia de todos los pueblos ocupados por el estado español,y está compuesta por todo tipo de personas de esos pueblos : vascos, galegos, catalanes, leoneses, canarios,etc. Todo el que lucha por la libertad de los pueblos ocupados por el fascismo imperialista español tiene cabida en la Resistencia.

La Resistencia seguirá luchando por la libertad de los pueblos y naciones ocupados por el estado... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Isabel fletxa Bcn
16 de setembre de 2013, 09.18 h

Josep de Sitges, nega el dret a la llibertat del poble català amb la excusa de la corrupció no cola. La corrupció és un problema que tenim que erradicar fen lleis noves quan declarem la Republica Catalana, de la mateixa manera que tenim que fer una societat més justa, etc.etc. Negar la democracia per la corrupció no te cap sentit, precisament el que ens cal és més democracia i canviar la situació actual.
Com a Catalunya tenim corrupció continuarem aguantant-la i a sobre l'expoli d'Esp... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Mercè fletxa Barcelona
15 de setembre de 2013, 21.25 h

Algu recorda a aquesta senyora fent el papallona al voltant del president Mas? Jo la recordo molt bé, sempre a punt per fer-se la foto. Ara ja no vol ni sentar-se a parlar? Es clar que és mes falsa que la moneda falsa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
15 de setembre de 2013, 11.41 h

#45 Així m'agrada, JOSEP DE SITGES, que siguis un "bon català" però NO TINGUIS NI PUTA IDEA D'ESCRIURE el tòpic "els mateixos gossos amb collars diferents"... se't nota que traspues catalanitat per tots els pors de la teva pell... HO HO HO HOOOO !!! quin pallús, mare meva: vol comparar la corrupció SISTÈMICA de l'estat apañol amb la corrupció ANECDÒTICA catalana. Per a fer comentaris NO SERVEIXES, dedica't a altres coses, NIÑO...


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
josep fletxa Sitges
15 de setembre de 2013, 09.42 h

Doncs encara que no t'agradi ho soc, CAP INTERES EN DESPRESTIGIAR CATALUNYA, no comparis la superficie de l'estat español amb la de Catalunya, EN QUANT A LA CORRUPCIÓ que no son uns quants casos SON MOLTS, ho es que no t'enteres del que han fet els ajuntaments, diputacio i casos de personatges vinculats a la Generalitat, amb l'actitut que prens ets tu qui desprestigies la terra catalana, crec que seria mismos perros con diferentes collares, a que li ve hara al Sr. Mas la seva vena independent... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 29
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
L.Mental fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS
15 de setembre de 2013, 08.21 h



#37 Dubto molt que siguis català "i orgullós de ser-ho", perquè comparar la corrupció catalana (que en efecte existeix en uns quants casos) amb la CORRUPCIÓ GENERALITZADA DE L'ESTAT ESPANYOL és un DISBARAT que només pot cometre qui té interés en DESPRESTIGIAR Catalunya.

De manera, que se t'ha vist el PLUMERO, "José" de ves a saber on, probablement no pas de Sitges.


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
L.Mental fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS
15 de setembre de 2013, 08.18 h




#35 Ni el teu cervell genera una sola GUSPIRA d'intel.ligència o de SENY. I tot i això pots viure gairebé NORMALMENT, oi?




Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42

Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Rauric fletxa La Guingueta
14 de setembre de 2013, 19.44 h

No eren ni 100 persones a la Plaça del Rei, i tenen la barra de parlar de la majoria silenciosa quan tots sabem que en eleccions sempre hi ha un 30% de ciutadans que no voten mai a cap proposta electoral, si es refereixen a aquest 30%, que mirin de ser més eloqüents per tal de fer-los votar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
josepm fletxa olot
14 de setembre de 2013, 18.15 h

Una petita reflexió: sóc un de tants catalans segrestats des de fa 300 anys ( menys un) pels espanyols, els quals pretenen que faci, com alguns pocs han fet, el malalt de la síndrome d'Estocolm, o dit d'una altra manera, que em faci part amb ells, oblidant-me que sóc un segrestat, i que això del segrest va ser un error per part meva. Estan ben apanyats, si s'ho creuen! Quan des de nen, quan la història l'explicaven ells, jo ja era un "català segrestat", ni les seves pressions, subtileses... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.