directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fatxes il•lustres atien la violència contra Catalunya

El premi Príncep d’Astúries que no descarta que calgui bombardejar Catalunya, és un falangista declarat i un economista de referència de la FAES, mimat pel Govern Rajoy

Comentaris 30  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Juan Velarde és un economista de referència de la dreta espanyola, estendard del feixisme institucional reciclat, a més de falangista declarat, per això les seves declaracions a Telemadrid atiant la violència contra Catalunya no són una anècdota, perquè representen el sentir dels caps pensants de la dreta més carca espanyola. Velarde ha reclamant mà dura contra Catalunya i no ha descartat que calgui bombardejar-la. Servint-se d’Espartero i Azaña,  ha recordat que el primer "va haver de bombardejar Barcelona", i el segon afirmava que Espanya "havia de bombardejar periòdicament Catalunya". Fins i tot, l’economista fa uns mesos culpava Catalunya de la independència de Cuba.

Comparteix
   

Hereus del franquisme, servidors de l’Estat i defensors de la Unitat d’Espanya a ultrança
 
Personatges il.lustres com Velarde abunden en les institucions de l’estat, molts són catedràtics per mèrits no només acadèmics, molts han desenvolupat part de la seva carrera en organismes de l’estat, han estat premiats i reconeguts amb medalles i mèrits de tota mena i són presents en institucions estatals. Velarde és un exemple clar, acadèmic, va ser durant més de 20 anys conseller del Tribunal de Cuentas i té una llarga trajectòria de tasques al servei de l’estat en el ministeri de Treball, el passat mes de juny va ser  guardonat amb la medalla al Mèrit del Treball pel Govern espanyol. L'economista és membre de la “Real Academia de Ciencias Morales y Políticas” on comparteix cadira amb Rouco Varela, Marcelino Oreja o Landelino Lavilla, per citar alguns membres d'una llarga llista d'experts en moral espanyola.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#30
GAT NEGRE fletxa PAÍS PETIT
4 d'octubre de 2013, 19.46 h

Vull saber si bombardejaria Les Garrigues o El Baix Llobregat. Pot ser avui bombardejar Catalunya no sigui la millor solució. Si vol bombardejar un àrea poc poblada, quin benefici té?. Si vol bombardejar un àrea molt poblada primer tindrà que avisar als ciutadans que se senten espanyols que s'en vagin de vacances al pueblo a veure els seus parents. Si no podria fer una masacre entre l'espanyolisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
manel.cat fletxa cat lliure
19 de setembre de 2013, 20.57 h

il.lustre: Tractament de dignitat que havia estat donat als primers dignataris de l'imperi Romà, als reis medievals i als rics homes.

Demano amb actitud positiva que evitin anomenar a aquesta animals salvatges i feixistes amb tal títol honorífic. En tot cas, recomano que se'ls nombri com "presumptes"


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Josep Mª fletxa el vendrell
19 de setembre de 2013, 19.21 h

Voluntaris per alliberar Gibraltar veure si teniu collons de fer-ho fanfarrons i no molesteu a un poble que us menysprea franquistes no teniu ous per envair Gibraltar, només els teniu per a l'illa julivert del vostre il · lustre president Aznar, Europa us comença a conèixer corruptes fanfarrons VISCA CATALUNYA LLIURE


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
mireia fletxa bcn
19 de setembre de 2013, 14.01 h

m´agradaria saber si Europa se´n fa ressó d´aquest tipus de comentaris que fan apologia gratuïta de violència contre un poble pacífic. Suposo que Margallo no el farà rectificar i tot quedarà com a comentari banal. I en Jorge F. Díaz? res a dir???? Quina sorpresa!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26

Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
Jaume fletxa Barcelona
19 de setembre de 2013, 11.44 h

VELARDE. EL PERFECTE EXEMPLE DEL ECONOMISTA ESPAÑOL QUE NO EL CONEIXEN ENLLOC (fora de Hispano América)

Apart del seu pasat falangista, plé de premis i mèrits, invito a que visiteu la página de Wikipedia dedicada a aquest Sr.

http://es.wikipedia.org/wiki/Juan_Velarde_Fuertes

Es l'exemple perfecte del 'intelectual' franquista que es va aprofitar de l'Estat: cátedra aquí, cátedra allá, premis aci (Jaime 1º; Asturias,..) premis allà (a hispanoamérica), Doctor honoris causa per Univ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Rauric fletxa La Guingueta
19 de setembre de 2013, 11.18 h

El feixisme espanyol esta molt nerviós en ser conscient del enorme èxit internacional de la cadena humana, enlloc de parlar-nos de les grans lloances de seguir units a la seva estimada España, (senyal que no en tenen ni una) ens menystenen i amenacen de manera barroera i fins i tot criminal, com la del criminal aquest del premi Princep d'Asturies, a que esperen en fer.li tornar la medalla??


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Jaume fletxa Barcelona
19 de setembre de 2013, 11.04 h

VELARDE? QUI ÉS AQUEST PAIO? SI NO EL CONEIX NI DEU!!!!!

Aquest tío és economista? De què? Qui el coneix? La caverna, la FAES, l'Ansar, el Guindos (el de Lehman Brothers abans de fer fallida, que mireu quina careta posa), el Montoro (el rat penat), la Triple S (Soraya S de Sant), i 4 arreplegats més.

A sobre no té res de original: bombardejar Barcelona. La marca, l'original, és de Felip V i més tard de Espartero, i altres (entre ells en Prim). O sia que millor s'esfumi no sigui el den... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Just fletxa Catalonia
19 de setembre de 2013, 10.24 h

El desencadenant de tot ha set que els últims presidents del govern i tribunals espanyols, mai haurien hagut de sobrepassar la presidència de la seva escala de veins ni implicar-se a la política. Allí haurien fet millors serveis a la societat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
19 de setembre de 2013, 09.24 h

I el Principito encara no ha retirat el premi a aquest golfo i terrorista espanyol? potser la monarquia aplaudeix el bombardeig de Barcelona? encara vec al Princep nombrat pel Caudillo brindat que el terrorista espanyol Tejero es carregues la democràcia; VAYA MONARQUIA!!! ARRIBA FRANCO Y SU PRINCIPITO


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.