directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 04:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Camacho desfermada en la defensa de la unitat d’Espanya

Segons la líder del PP la majoria silenciosa són 6.000.000 de catalans, Espanya no ens roba, els catalans no tenim dret a decidir unilateralment les fronteres d’Espanya i sortirem de la UE

Comentaris 19  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Camacho, després d’una intervenció plena de victimisme, de discurs de la por, d’amenaces velades, i insults al president – ha acusat Mas de débil i inestable i de fer  “xantatge moral a l'Estat per vincular la paga extra a la compensació per l'impost a la banca”-, ha dit que “la única via és el diàleg”. La popular ha assegurat que estem davant el desafiament més perillós de la història, i que hi ha més de 6 milions que no van sortir a la Via Catalana, que són la majoria silenciosa, i que “si tinguéssim TV3 i les estructures d'estat mobilitzaríem tanta gent com la Diada". També ha acusat el relat independentista de basar-se en mentides i ha insistit que l’Espanya ens roba, és “la gran mentida del relat independentista” i que “s'està imposant el pensament únic".

Comparteix
   


Etiquetes
Segons popular Catalunya s'ha salvat de la "bancarrota" perquè forma part de l'estat espanyol
 
Camacho ha instat Artur Mas a acceptar el diàleg i abandonar el projecte independentista i l'actitud xantatgista vers l'Estat, com la que creu que va tenir amb la paga extra dels funcionaris: "no es pot fer el xantatge immoral al govern d'Espanya i als treballadors públics catalans de vincular el pagament de la paga extra a la compensació de l'impost sobre dipòsits bancaris".
 
La líder populars ha afirmat que:
 
"Catalunya s'ha salvat de la fallida perquè estem en un estat gran"
"En una Catalunya independent ja ens haurien rescatat"
"L'endemà de la Via Catalana, l'Estat va transferir 412 milions a Catalunya del fons de liquiditat. D’això se’n diu lleialtat"



COMENTARIS fletxa taronja

item
#19
27 de setembre de 2013, 12.44 h

Comunicado de la Resistencia :

Desde la Resistencia Antiespañola expresamos al Gobierno Británico en particular ya la opinión pública en general, nuestro firme apoyo a cualquier acción política que garantice la defensa territorial y la salvaguarda de los ciudadanos de Gibraltar y el derecho inalienable a su soberanía.
También,deseamos dirigirnos al Gobierno español para INSTARLE a mover ficha y dar pasos para el reconocimiento internacional del territorio libre de Gibraltar y su volun... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
27 de setembre de 2013, 12.43 h

Reiterar además,al gobierno español,nuestro firme e inquebrantable apoyo a los distintos procesos de desarrollo que se están llevando a cabo en distintas zonas ocupadas por las tropas fascistas españolas,encam inados a conseguir que los pueblos puedan alcanzar cuanto antes la ansiada independencia que habra nuevos horizontes a esas naciones sometidas durante siglos,como Catalunya,Euskalherria,Galiza,etc.

Nuestro más sincero afecto a la causa democrática del pueblo catalán,y nuestros mej... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Gentil fletxa Osona
27 de setembre de 2013, 12.22 h

A la Camacho que li expliquin què va passar el 1714, Catalunya va estar invadida pels Borbons, per tant era un país lliure. Ja es hora que les coses tornin al seu lloc. Espanya ha perdut molts països i colònies, per exemple Filipines i no va passar res,no vindrà d'una, ara perderà Catalunya. Però que, es consolin que Catalunya continuarà estan dintre la peninsula ibèrica, que és el que confonen ells, la unidad de Espanya la poden tenir igual sense Catalunya. Catalunya els apoiarà per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
garriguenc fletxa La Granadella
27 de setembre de 2013, 07.04 h

Si a Catalunya tenim 6.000.000 de majoria silenciosa,jo em pregunto.Perque teniu por de que votem?.Vaig llegint diferents foros de Espanya i també veig que la gent clama tenir dret a decidir.Per ejemple sobre la MONARQUIA,CAMBI EN LA CONSTITUCIÓ,EN EL TRACTE PRIVILIJAT DELS POLÍTICS,EN LA JUSTICIA ACOPLADA ALS PARTITS etc.etc.etc..Nena que feu pudor a ranci i som la gent els qui clamem cambis,vosaltres del únic que teniu por es de perdre la cadira i la millor forma de no fer-ho es tenir al... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Gongylus fletxa Girona
26 de setembre de 2013, 20.29 h

#13 Els catalans som tan intel·ligents que sabem perfectament que no hem de fer cas de les paraules d'aquest senyor. Ni de les teves, és clar!


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
26 de setembre de 2013, 19.02 h

La Que-Macho es mascle o femella? algú ho pot explicar? i per cert, per que es deixa el bigotis? entre l'independentista orgànic del Millo-siempre-Pillo i la transsexual atòmica de la Que-Macho, nomes hi falta el terrorista feixista del Fernandez de Lourdes, el Crist genocida i el Rouco Varela amb canons per exterminar als catalans; PP-PARTIT TERRORISTA-GENOCIDA


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
bejota fletxa bcn
26 de setembre de 2013, 18.41 h

El economista, empresario y ensayista francés Alain Minc, exasesor del expresidente francés Nicolas Sarkozy, ha afirmado este jueves que «los catalanes son demasiado inteligentes para cometer la tontería de la independencia», ya que ha asegurado que si Cataluña persiste en este camino no podrá entrar en la UE.

N.B. IGUAL QUE 'L QUEBEC...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Rauric fletxa La Guingueta
26 de setembre de 2013, 18.18 h

Senyora Quemascle, España ens roba a mans plenes i un cop ens ha robat, ens dona calderilla per anar fent xup xup, sense la seva estimada España, Catalunya seria rica i plena i no ens caldria pidolar el que és nostre, ho entén?, deixin de mentir que vostès viuen a la inòpia de la voluntat majoritària dels catalans, la minoria silenciosa que ara s'han tret del barret és la del 30% que mai voten ni pensen anar a votar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
26 de setembre de 2013, 17.56 h

Quemacho: "féu bondat, que sinó faré venir el meu pare amb tricorni i ja veure-ho quina por!!!"

Visca la propera República Catalana!


Valora aquest comentari:   votar positiu 17   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10

Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.