directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 01:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern Balear acusa Catalunya “d’instigar” la marea verda

Nega l’existència d’una crisi interna dins el PP degut a la vaga i assegura que la "lectura política" de la manifestació és que s'està usant el conflicte contra el govern balear.

Comentaris 56  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", el vicepresident del govern balear, Antonio Gómez, ha assegurat que la marxa contra el trilingüisme s'ha instigat des de Catalunya, i ha restat importància  a la manifestació assegurant que ell ha vist a les Illes manifestacions encara més multitudinàries que la de diumenge, com la de l'11-M, ahir va assegurar a IB3 Ràdio que les 100.000 persones que es van manifestar contra el TIL  "no representen el sentir popular sinó una opció molt personal" i va apel·lar a la majoria silenciosa. Poc després, la delegació del Govern espanyol a les Balears ha prohibit la concentració de docents davant la conselleria d’educació a Palma,  que estava prevista per aquest migdia, perquè els docents “no tenen prous motius” per concentrar-se.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Totalitarisme democràtic d’arrel FAES
 
Gómez , que en tot moment de l’entrevista s'ha expressat en castellà -ha respost amb un "Buenos días" al "Bon dia" de la salutació inicial-, s'ha mostrat decidit a mantenir la llei del trilingüisme a les aules tot i l'èxit de les manifestacions contràries del 29-S a les illes, perquè  "el decret del trilingüisme ha sortit de les urnes" i que allà "és on existeix la manifestació popular i d'on surt el mandat per a una determinada acció política".


ERC i estelades darrera la crisi del PP Balear
 
Per Gomez, "clarament", ERC, i d'altres forces polítiques catalanes, a més, del grup Més i del PSOE, han donat suport a la vaga a les escoles Balears, a més ha assegurat que a la manifestació de Palma es van veure "símbols" que res tenien a veure amb l'educació i que no eren de la “comunitat autònoma”com ara "estelades". Malgrat l’impacte de la manifestació i de les informacions que asseguren que la TIL ha obert una crisi interna dins el PP, Gómez ha negat l’existència d’una crisi interna al PP degut a la vaga i ha dit que la "lectura política" de la manifestació és que s'està usant el conflicte contra el govern balear.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#56
EL RUC QUE NO ENVESTIA EL CAPOTE fletxa PLAZA (DE TOROS) ESPAÑA
2 d'octubre de 2013, 19.59 h

La paranoia del pp balear éssimilar a la del PP valencià.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Paco Pi fletxa Barcelona
2 d'octubre de 2013, 00.59 h

#53 És molt curiós que mogudes que provenen d'estrats inequívocament populars, alguns "il·lustrats" les atribueixin a moviments partidistes, menystenint, així, la base popular que les sustenten.
Fàstic que em fan els espanyolistes que no saben com fer presentables llurs pressupòsits... si no és per la via "lo que yo te diga, eh!"

Que biiiiiba Ejpañaaaaa...! ♫ ♪♪


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Paco Pi fletxa Barcelona
2 d'octubre de 2013, 00.43 h

"Gómez ha negat l’existència d’una crisi interna al PP degut a la vaga i ha dit que la "lectura política" de la manifestació és que s'està usant el conflicte contra el govern balear."
Naturalment! I què volien? El govern balear està en entredit. Escriu els seus decrets dins una limusina absolutament encriptada, i no admeten rèplica. La democràcia, al PP (és a dir, a España), és una entelèquia. Però què s'haurà pensat, la democràcia?


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
1 d'octubre de 2013, 23.27 h


El Govern Balear o són ximples o que s'ho facin mirar, des del primer dia se sap que el nazionalisme català està darrere tot aquest muntatge.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
1 d'octubre de 2013, 20.01 h



#50 Bejota, veig que has decidit seguir fent-nos CAGAR DE RIURE amb les teves habituals subnormalitats cretines. No val la pena ni contestar-te.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Jaume fletxa Barcelona
1 d'octubre de 2013, 18.33 h

#50. Bejota. Tens raó, però només en part. T'ho explico.

El que dius és globalment correcte, però hi ha dues falles greus:

1) Si es va emprar la 'inmersió lingüística' en català a les Illes va ser perquè, al igual que a Catalunya, els segles i segles de menysteniment del català (desde 1714 a Catalunya i des de 1715 a les Balears, sense Menorca) havien posat a aquesta llengua en clara situació de inferioritat. Estem d'acord? Es més que evident que l'Estat español ha fet mans i m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
bejota fletxa bcn
1 d'octubre de 2013, 17.38 h

EL PP A LES ILLES TÉ LA MAJORIA PARLAMENTARIA FRUIT DEL VOT DE LA GENT.EL PLA ,ÉS CORRECTE:ANGLÉS , CASTELLÁ I CATALÀ PERQUE ÉS UN TERRITORI TURISTIC.EL CATALANISME ÉS UNA MINORIA.LA GENT PARLA CATALÀ (O EL PROPI ) PERÒ MAJORITARIAMENT ,SÓN CONSTITUCIONALISTES LI PESI O NO AL CATALANISME IMPERIALISTA (PERDÓ ,PANCATALANISME).


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
1 d'octubre de 2013, 15.58 h

Fins a cert punt el que està passant al Principat d'alguna manera reverbera a la resta dels PPCC i fins i tot a la resta de l'estat. No puc demostrar que sigui així encara que sembla evident que quan més avança el procés català més contradiccions provoca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
PereelDigne fletxa Granollers
1 d'octubre de 2013, 13.53 h

#46 Efectivament alguns espanyols teniu un problema sexual. Espero que les prostituttes catalanes t'enganxin la Sida o qualsevol mamaltia infecciosa d'alt risc que et faci caure el pene a trossos. El CNI t'ha pagat prou per dir aquestes bestieses?

Dit això, penso que donar la cupa a Catalunya del genocidi lingüístic que està perpetrant Bauzà si no fes riure, faria plorar. Però ell ha de saber que atacant la llengua catalana a les Illes ataca la llengua catalana dels Països Catalans i pe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
1 d'octubre de 2013, 13.41 h

ADELANTE ,ANTITAURINOS,NO OS RINDAIS ,SEGUID LUCHANDO POR LOS DERECHOS DE LOS ANIMALES Y CONTRA LA TORTURA,LAS CORRIDAS DE TOROS Y EL TORO DE LA VEGA,ETC,NO SON CULTURA,SON ASESINATOS,VIVA LA LIBERTAD Y LOS DERECHOS DE LOS ANIMALES,NO A LA TORTURA !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.