directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les salvatjades de feixistes espanyols contra Catalunya arriben al Parlament Europeu

Ramon Tremosa ha enviat a tot el personal del Parlament Europeu dos vídeos per denunciar l'augment dels discursos i actes feixistes a l'estat Espanyol.

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 19 vots )
carregant Carregant

L’eurodiputat de CiU, Ramón Tremosa, alerta al Parlament Europeu de l’actuació de grups feixistes espanyols a Barcelona de cara al dia de la Hispanitat i adverteix que "grups associats a partits feixistes cremaran banderes catalanes a Barcelona i es manifestaran per la unitat d'Espanya". El primer  vídeo enviat per l’eurodiputat conté les imatges de l'atac a la seu de la Generalitat a Madrid el passat 11 de setembre. A la seva pàgina web personal, Tremosa destaca que "la sanció que va posar la justícia espanyola al grup d'atacants va ser només una multa de 300 euros". També condemna que l'estat espanyol no hagi reaccionat de manera oficial després que, com es veu en el segon vídeo, el líder ultradretà d'Aliança Nacional, Pedro Pablo, afirmés que "cap part d'Espanya se separarà sense que es vessi sang".  
Eurodiputats catalans i bascos denuncien a la CE la permissivitat d'actes feixistes a l'estat espanyol

Els eurodiputats de CiU, PSC, ICV, PNB i Aralar –que també ho fa en nom d’ERC-,  demanen a la Comissió Europea que "prengui mesures davant del constant enaltiment del feixisme i el franquisme dins l'estat espanyol". En una pregunta parlamentària, els eurodiputats denuncien l'acte celebrat a l'escola pública de la localitat de Quijorna (Madrid), el passat 28 de setembre, que va acollir diversos símbols franquistes com ara imatges de Franco. En el text adreçat a l'executiu comunitari recorden que "tots els estats membres estan obligats a sancionar penalment la incitació pública de la violència i a l'odi contra grups o persones per raons de raça, religió o origen ètnic". 

Reclamen un procediment d’infracció contra l’estat Espanyol

En aquest sentit, els europarlamentaris demanen a la CE que estudiï els fets i que consideri incloure'ls a l'informe que prepara la institució sobre el compliment de l'aplicació de mesures contra el racisme, la xenofòbia i la violència. A més a més, també plantegen que "si s'escau" inclogui a l'informe previst de cara a finals d'any el procediment d'infracció corresponent contra l'estat espanyol per permetre aquest tipus d'actes.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
6 d'octubre de 2013, 16.43 h

#24 bejota. aragoneses, josep montella,ramon sardà,roberto moliner,pere colom,lorenzo bach,vicente berenguer, pedro solsona pique,santi de mataró,oscar crusats,paquita torres,joel de vinaroz,roser fort,pere puig,josep maria capdevila i d'altres noms falsos per a un projecte de poca-cosa,tu no pots donar lliçons ni de com controlar els esfinters http://sociedad.e-noticies.es/los-unionistas-pinc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
C.L.Atellot fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS = TRAMPA, ENGANY, MENTIDA, FARSA, SIMULACRE, TEATRE, PARÒDIA.
6 d'octubre de 2013, 09.00 h



#24 Escolta BEJOTA PIJOTA IDIOTA i CABEZOTA: Si jo tinc una foto de qui sigui, i la vull cremar, ESTÙPID SERÀS si dius que això és una salvatjada. I si compares això amb la IRRUPCIÓ VIOLENTA al Centre Blanquerna, vol dir que a més a més ETS UN FILL DE PUTA que no respectes les normes de la convivència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
bejota fletxa bcn
5 d'octubre de 2013, 12.29 h

I LES SALVATJADES DE'LS FEIXISTES CATALÁNS CREMAN BANDERES I LA FOTO DEL REI(INCLOSA LA DE LA U.E.),QUÉ ? AIXÓ ÉS DEMOCRACIA CATLANA ,OI?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
LA NEURONA DE FRANCO fletxa Palacio de Oriente
5 d'octubre de 2013, 11.41 h

PER QUE EL PP EN EL GOVERN NO APLICA LA LLEI DE PARTITS? INCLÚS EN ELS SEUS PROPI MEMBRES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
JORDI fletxa GRANOLLERS
5 d'octubre de 2013, 09.41 h

Aquests provocadors que amenacen amb sang a canvi de independència haurien de recordar a Ghandi que deia que s'ha de mantenir el pacifisme mentre només hi han provocacions i amenaces sense agressions ni violència.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
C.Latellot fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS = TRAMPA, ENGANY, MENTIDA, FARSA, SIMULACRE, TEATRE, PARÒDIA.
5 d'octubre de 2013, 08.29 h



#20 NENAAAAAAAA, no siguis tan IDIOTA, sisplau, sigues-ho un xic menys. Ara ets tan estùpida que estàs defensant el feixisme espanyol. que potser algun PPePPero se t'ha mig follat? Au, para de fer la bagassa repugnant i ves a rentar-te l'entrecuix, pudenta!



Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
4 d'octubre de 2013, 23.25 h


Si aquest Tremosa enviés els videos dels feixistes nazionalistes catalans, serien molts més de dos...


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 28
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
4 d'octubre de 2013, 20.53 h

http://www.youtube.com/watch?v=WmXJBqDH44c

Aquest vídeo l'ha fet una noia de Kazakhstan.

CATALUNYA VOL VIURE EN LLIBERTAT cada vegada ho sap més gent arreu del món! Fem el possible per GUANYAR-nos el suport de l'opinió pública internacional! Ningú defensa una causa que desconeix!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Jaume fletxa PPCC
4 d'octubre de 2013, 19.26 h

Bejota al tejado.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
4 d'octubre de 2013, 19.16 h

"La nación catalana es la reunión de los pueblos que hablan el idioma catalán. Su territorio comprende: Cataluña con los condados del Rosellón y de la Cerdaña, el Reino de Valencia y el Reino de Mallorca." "Los tres pueblos que forman la nación catalana tienen una constitución política propia y están federados entre sí y con el Reino de Aragón, mediante ciertas condiciones que son objeto de una ley especial. Cataluña es el Estado político formado, dentro de la Confederación, por ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.