directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras avala l'informe de deslleialtats però l'estat espanyol "imposa els seus monòlegs"

Mentre el PSC critica l'informe de greuges i dubta que creï "un ambient propici" per negociar la consulta

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 14 vots )
carregant Carregant

 El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha avalat aquest diumenge l'informe deslleialtats que ultima el Govern per encarar el diàleg amb Rajoy però ha volgut recordar que no hi ha gaires possibilitats d'èxit ja que l'estat espanyol sempre "imposa els seus monòlegs". "Nosaltres som partidaris del diàleg sempre, amb tothom i arreu, però també és evident que l'experiència ens ensenya que l'estat espanyol no vol dialogar i que enlloc d'això imposa els seus monòlegs", ha assenyalat Junqueras. "I com que de monòlegs i dictats la societat catalana n'està tipa el més important és que dialoguem amb la nostra pròpia societat i també amb la comunitat internacional", ha continuat el president d'ERC.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Cal explicar-ho a la societat catalana i a la comunitat internacional

"Per desgràcia de motius per fer memorials de greuges mai no n'han faltat i la prova és que se n'han fet molts", ha recordat Junqueras, de visita a la Fira d'Entitats de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). "Per això nosaltres sempre estem a favor d'explicar-nos i de fer tanta pedagogia com sigui possible sobretot de cara a la nostra societat catalana i també de la comunitat internacional", ha reiterat el president d'ERC, que ja dóna per perduda la batalla per explicar-se arreu d'Espanya. "Com més vegades ens expliquem amb la claredat màxima, millor", ha puntualitzat Junqueras, que ha passat de puntetes sobre l'enquesta electoral de 'La Vanguardia', que augura un empat a un màxim de 37 escons CiU-ERC i una pèrdua de fins a 5 diputats per a PSC-PP.

"Les enquestes són irrellevants i no hi parem gaire atenció. I si diuen que ERC faria el millor resultat de la història i guanyaria les eleccions és irrellevant, perquè Esquerra esta aquí per ajudar la nostra societat, el país, a poder decidir el seu futur", ha reflexionat en veu alta el president d'Esquerra, que ha reiterat que "l'únic compromís d'ERC és amb el referèndum que ens ha de portar a la llibertat".

Lucena ironitza i recomana a Homs que faci "un curs accelerat de tècniques de negociació"

El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha criticat aquest diumenge l'informe que prepara el Govern amb totes les deslleialtats de l'Estat cap a Catalunya per encarar el diàleg amb Rajoy. "Penso que el conseller Homs i la Generalitat haurien de fer un curs accelerat de tècniques de negociació perquè semblen entrenats pel seu pitjor enemic", ha ironitzat Lucena, que dubta que aquest memorial de greuges creï "un ambient propici" per negociar la consulta. "Primer imposen unilateralment la data de la consulta i ara, abans de començar la negociació, el que fan és recriminar i tenir una posició molt ressentida que penso que no crea un ambient de diàleg franc", ha assenyalat el portaveu del PSC.

El PSC més perdut: "La vampirització de CiU per part d'ERC"

"D'alguna manera podríem dir que el nostre vot està estabilitzat però evidentment en un sòl que nosaltres no ens agrada i que voldríem ampliar", ha reflexionat en veu alta Lucena, que també ha incidit en el resultat d'empat tècnic entre CiU i ERC al capdamunt. "L'enquesta diu transparentment que hi ha un partit a l'alça, que és ERC, i ara mateix si es fessin eleccions a Catalunya molt probablement el president resultant no seria Artur Mas sinó Oriol Junqueras", ha aventurat el portaveu del PSC. "Això crec que ha de fer reflexionar el partit que durant els tres últims anys ha gaudit de majoria parlamentària i que fa un any demanava 70 escons per una majoria absoluta i ara probablement n'obtindria 35", ha demanat Lucena. 

"Faria bé CiU en fer una anàlisi de la vampirització que està patint per part d'ERC. És un canvi electoral insòlit en el panorama polític català des de la restauració democràtica", ha conclòs el portaveu del PSC.Principio del formulario
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
El gat negre fletxa País Petit
9 d'octubre de 2013, 19.58 h

TOTS SABEM QUE L'OFERTA DE DIÀLEG DEL PP ERA UN GEST QUE TENIA QUE FER DE CARA A LA GALERIA. PERÒ QUE ELLS NO TENEN RES QUE NEGOCIAR AMB L'INDEPENDENTISME, NI EL FEDERALISME. I NOSALTRES NO TENIM RES QUE NEGOCIAR AMB L'ESPANYOLITZACIÓ.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
N.O. Luce naa (naa de naa) fletxa estupidilandia sociata
8 d'octubre de 2013, 05.38 h



Chio sus bis a ensenyal loh rudimentoh del güen negosiadol:

1- Ahy que aselcarse a la otra palte de la negosiasiong con los pantalones ABAJAOS, ofresiendo generosamente el culo y en actituz sumisa.

2- con boz halagadora hay que desir: "sírbanse, señiores mios, sírbanse, mi culo les pertenese"

3- sacando un tubo de vaselina hay que demostrar que la vaselina la ponemos nosotros

4- aluego que los señiores han satisfecho sus naturales istintos biriles, hay que desir: "bueno, ya está, co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
F.Ibló fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS = TRAMPA, ENGANY, MENTIDA, FARSA, SIMULACRE, TEATRE, PARÒDIA.
8 d'octubre de 2013, 05.27 h




#22 En aquest informe, nena ninfòmana, a part de la VERITAT de que ESPANYA ENS ROBA, hi haurà d'altres veritats. Però em temo que no hi haurà cap referència a la teva ESTUPIDESA CRETINA de nena merdosa que preten cridar l'atenció dels homes dient XIMPLERIES DIGNES DE MALALTA MENTAL.



Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
7 d'octubre de 2013, 20.55 h

#22 A veure si surt la partida del teu manteniment,o està inclosa a la d'assistència a grups marginals i associals?


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
7 d'octubre de 2013, 20.53 h


En aquest informe, hi haurà alguna veritat o serà més del mateix Espanya ens roba ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
7 d'octubre de 2013, 20.41 h


ç
#20 Qué et deus pensar que has dit? No ho veus que has escrit frases SENSE SENTIT? Explica'ns que vol dir això:

..."EL TOT PER CATALUNYA I LA ARESTA QUE A EMIGRAR.

NO VOL DIR RES. Tu no estas bé, noi, que et miri el cervell un que hi entengui.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
bejota fletxa bcn
7 d'octubre de 2013, 17.30 h

SR. JUNQUERAS: AL CLUB DEL MERCAT COMÚ ,NO VAL EL XANTATGE I "EL TOT PER CATALUNYA I LA ARESTA QUE A EMIGRAR.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Jaume fletxa Barcelona
7 d'octubre de 2013, 11.49 h

CAL CONVENCER ALS CATALANS NO CONVENÇUTS I A LES INSTÀNCIES INTERNACIONALS

De nou. té raó en Junqueras. D'ençà els segle XIX s'han fet molts memorials que s'han lliurat a Reis, Reines, Caps de govern etc,.. espanyols. Resultat: RES.

Perquè? Perque, ras i curt i de sempre, a les elits españolas (alts funcionaris, dtors de corporacions, banquers, 'capitalistas castizos' sensu César Molinas, esglèsia, exèrcit, monarquía, etc,..és a dir la gent gens productiva) els va prou bé amb 1... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Toni fletxa Ripoll
7 d'octubre de 2013, 10.06 h

Sr. Lucena, vostè voldria que els negociadors es presentesin amb els pantalons abaixats, i així no es pot anar a negociar res. Vostè veu i critica que CiU perd molts diputats, però no diu res que vostès van pel camí de quedar com a partit residual.
De les enquestes podem dir que no `son fiables mai i menys ara, qui pot asegurar-nos que CDC i Unió anirant junts? Qui pot dir que unió, si es sepera de CDC, agafara el 25% dels vots de CiU per mantener el nivel que te ara de diputats? Potser... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
<Maria Jesús fletxa La Garriga
7 d'octubre de 2013, 08.27 h

Sr. Lucena vosté no enten rés. Si havia vots de CIU que passavan a ERC es perque molts dels seus votants no es fiavan d'en Duran com realment el temps els hi ha donat la raó.
A vostés tampoc els hi haniria malament matricularse, no ja a un curset sino un master que és el que necesiten, per negociar no solsament amb el govern d'Espanya sino amb els seus correligionaris del PSOE que s'els toreigen que dona gust, a tot el que el PSC proposa el PSOE es el primer a dir que no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.