directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

El Cercle Català de Negocis anuncia la impugnació de les eleccions a la Cambra de Barcelona

Ramon Carner assegura que el vot per correu 'no és democràtic' i pot ser 'manipulat'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El president del Cercle Català de Negocis (CCN), Ramon Carner, ha anunciat que un cop finalitzat el recompte de vots els seus interventors i assessor jurídics presentaran abans de mitjanit una impugnació de les eleccions de la Cambra de Barcelona davant la junta electoral. Carner ha explicat que el vot per correu és un vot 'no democràtic' i 'sospitós' de ser 'manipulat'. El promotor del Cercle Català de Negocis ha manifestat que la Cambra porta massa anys sent un 'regne de taifes' i com institució amb un pressupost procedent de les quotes obligatòries de les empreses hauria de tenir un procés electoral 'molt més transparent' i democràtic. Tal com va anunciar directe!cat, el Cercle presentava dos candidats al ple de la Cambra.

ramon carner
Comparteix
   


Etiquetes
La Cambra de Comerç de Barcelona, entitat que aplega totes les empreses que exerceixen activitats comercials, industrials o navilieres a la demarcació de Barcelona, celebrava aquest dimarts les seves eleccions internes per tal de renovar els 69 membres que conformen el plenari que governa l'entitat. Però ImpliCat, el principal col·lectiu opositor a l'actual president, Miquel Valls, ja va denunciar la setmana passada que el procés electoral pràcticament s'havia acabat el 8 de març, quan va finalitzar el termini del vot per correu: 'Les eleccions ara ja estan dades i beneïdes'.

A les eleccions de fa quatre anys, només va votar un 2,07% del cens. D'aquest ínfim percentatge, la gran majoria va ser de vot per correu.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
SI fletxa osona
5 de maig de 2010, 11.56 h

La cambra es una "cambra" tancada,hermetica i parasita.en altrès paissos traballant amb eficiencia,preparant i ajudant a organitzar fires arreu del mon ( amb subvencions inclosses ),col.laborant amb productes de recerca i temes d´exportació.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Sabadellenc fletxa Barcelona
4 de maig de 2010, 20.21 h

Les cambres de comerç són una màfia com una catedral.

Amb més de 20 anys com a associat obligatori mai no he rebut cap notificació per assistir a cap assemblea, ni per votar en cap contesa electoral, ni cap mena d'informació per participar-hi d'una manera o altra; ni tan sols no m'han consultat mai el parer sobre els temes sobre els que es posiciones, com per exemple el seu suport al Quart Cinturó.

I si alguna vegada he intentat mirar d'implicar-m'hi i participar-hi activament ha estat ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.