directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Lleida aprofita l'aeroport d'Alguaire per consolidar el turisme francès

Representa el 35% dels visitants a les comarques de Lleida

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Lleida ha desembarcat aquest dimarts a París per promocionar l'oferta turística aprofitant les possibilitats que ofereix l'aeroport d'Alguaire per a captar més turistes francesos. Representants de la Generalitat, la diputació de Lleida, la Paeria i l'Agència Catalana de Turisme (ACT) han comprovat de primera mà l'interès dels mitjans francesos en un dinar amb periodistes en un hotel de París. Posteriorment, 17 empreses lleidatanes i 27 operadors turístics locals han intercanviat contactes en una trobada professional. Els francesos, que representen el 35% del turisme a Lleida, estan interessats en el turisme rural, el patrimoni romànic i l'oferta d'esquí, sovint més econòmica que la dels Alps.

Comparteix
   


Etiquetes
Existeix una oferta 'importantíssima', però és 'millorable' per aconseguir tenir 'més valor en el mercat internacional', ha valorat el president de la diputació de Lleida, Jaume Gilabert. Per a Gilabert, és important donar a conèixer el territori, però tampoc en excés, perquè d'aquesta manera s'evita el turisme de masses.

'Tenim una oportunitat per situar-nos a Europa amb un turisme de valor, amb la gastronomia, tenim tots els ingredients necessaris per a una oferta internacional', ha afegit el president de la diputació.

Lleida és un 'territori emergent'
En la consolidació de l'oferta turística en el mercat internacional, la connexió aèria entre Alguaire i París a través dels vols de Vueling juga un paper determinant. Per al director de l'Agència Catalana del Turisme, Joan Carles Vilalta, les perspectives per a l'aeroport 'són molt bones', tot i que encara és d'hora per valorar si els vols a París ja han impulsat el turisme francès. Lleida és un 'territori emergent' quant a turisme que gaudeix d'una 'facilitat de comunicacions imprescindible per consolidar l'oferta' i aquest és 'el gran triomf' de Lleida, ha afegit Vilalta

La regidora de Turisme de Lleida, Montse Mínguez, s'ha mostrat sorpresa de com un territori poc conegut a l'Estat francès ha despertat l'interès de la vintena de mitjans de comunicació que han acudit a la cita. 'És un dia molt important per a la ciutat', ha subratllat la regidora.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.