directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Forcades es va equivocar en encerclar La Caixa el #11s2013

Un encerclament que ha passat desapercebut i La Caixa segueix amb la seva, espanyolitzant-se i aplicant màxima duresa contra els que pateixen la crisi

Comentaris 42  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 26 vots )
carregant Carregant

Teresa Forcades i el seu Procés Constituent es van equivocar al encerclar La Caixa el dia 11 de setembre coincidint amb la Via Catalana, ja que ha obtingut l'efecte contrari al buscat. L'acció va passar totalment desepercebuda, va fer emprenyar a molts que van veure com s'aprofitaven d'una mobilització de l’ANC i del país per treure el cap. Però el més greu de tot, és que a dia d'avui La Caixa respira més tranqui-la. Estaria bé que un moviment com aquest que diu sorgir de la base, faci autocrítica i busqui els mecanismes per fer les coses millor. La Caixa avui ha pervertit l’esperit fundacional i en època de crisi cal que una entitat financera estigui al servei de la societat. 

Comparteix
   


Etiquetes
Cal una mobilització seriosa per aconseguir canviar la direcció de La Caixa 

Amb arguments, amb dades i explicant el que està fent contra el procés cap a l’estat propi i contra els que pateixen la crisi, no és pot fer una protesta d’aquestes característiques sense tenir un projecte sobre el model de caixa que exigeix la societat actual.

Va poder més l’afany de protagonisme de Teresa Forcades i el PC que no el buscar una proposta per una entitat molt més social

Ho va veure molta gent que era un error, però els que ho deien eren titllats de retrogrades. La mala estretègia escollida per PC, però també per  ICV, on la seva direcció va decidir anar a encerclar La Caixa, però la majoria dels seus militants i simpatitzants van decidir en massa participar de la Via Catalana. El mateix que li va passar a Teresa Forcades i el Procés Constituent, on els simpatitzants d’aquest moviment assemblearista eren a la cadena humana.

Cal una entitat com La Caixa al servei del procés sobiranista i al servei de l’economia real i de la seva ciutadania

I de moment res de res, la darrera prova la tindrem en l’adquisició per part de La Caixa de les restes de les malaguanyades caixes de Catalunya, Manresa i Manlleu, és a dir més monopoli i més dificultats a un banc/caixa públic depenen del Govern Català.

La Caixa contra una Catalunya independent

I ho fa per un motiu molt concret, metre depengui d’Espanya seguirà vivint dels beneficis del Butlletí Oficial de l’Estat, en una Catalunya independent La Caixa quedaria sota control d’un govern català que l’allunyaria d’unes practiques que poc tenen a veure amb el seu esperit fundacional.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#42
Irene fletxa Barcelona
11 d'octubre de 2013, 14.59 h

Encerclar La Caixa era una forma de protesta cap al sistema capitalista imperant, una forma de dir que no volem qualsevol tipus d'independència, sino un país en el que els drets socials siguin essencials, i en el que les entitats financeres no decideixin sobre el nostre futur. Crec que tot això té molta relació amb el procés sobiranista


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
Quety fletxa Torroella
10 d'octubre de 2013, 08.56 h

#36 Religió és una forma de viure la vida, segons la visió de cada individuo, coherent amb els seus pensaments o creences. Església és l'òrgan rector, moltes vegades aliè a les necessitats dels seus feligresos, en benefici dels interessos propis.

Posat al món laic, els religiosos son el poble i l'església és el govern. El govern eclesiàstic és un govern totalitari que sol hi ha eleccions a la mort del papa i no són participatives. Les comunitats religioses femenines dins l'esglés... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
10 d'octubre de 2013, 01.37 h

Un 10 per a Teresa Forcades haver assistit a l'estrena d'IsaVel, el musical que la peta explicant la historia de la primera catalana sindicalista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
9 d'octubre de 2013, 18.41 h


#38 BEJOTA IDIOTA I MENTIDER, La Caixa no té el 80% del "mercat" ( si et refereixes a volum de negocis) arreu de l'estat, això US HO INVENTEU ELS ESPANYOLS I NO US HO CREGUEU NI VOSALTRES, FARSANTS !

Més del 70% del VOLUM DE NEGOCIS EL TÉ A CATALUNYA, I NO MENYS D'UN 20% ENTRE PAÏSOS CATALANS I EUROPA, per a l'estat espanyol no en resta ni un miserable 10%.

Ets un FARSANT I UN MENTIDER.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
bejota fletxa bcn
9 d'octubre de 2013, 14.54 h

SOR FORCADES DEL CÉSAR I NO DE DÉU:LI RECORDO QUE LA "CAIXA" ,TÉ EL 80% DEL MERCAT ARREU DE L'ESTAT. ESPERO QUE BEN AVIAT ,EL SR. FEINÉ DONI UN COP DE PUNY A LA TAULA DEL SR. MAS.NO TRIGARÁ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
9 d'octubre de 2013, 12.55 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola :

desde esta organización resistencial ,hacemos un llamamiento a las personas tolerantes con la defensa de los pueblos ocupados para que no acudan de ningun modo a este acto propagandístico de la ocupacion española sobre los pueblos nacionales cuyos derechos están siendo conculcados continuamente por el llamado estado español,que niega a las naciones el derecho a la autodeterminaci on y a la independencia.
Llamamos a los colectivos más decididos... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Benet fletxa Barcelona
9 d'octubre de 2013, 12.23 h

Per a mi, el principal problema de Teresa Forcades són els hàbits.

No trobo coherent reivindicar el programa de Procés Constituent i a la vegada continuar servint a una institució que actua en la majoria de casos en contra del què predica el PC.

I no estic en contra de la seva religiositat, però pot perfectament practicar-la i predicar-la sense estar al servei de l'església.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Artur Camps fletxa La Bisbal d'Empordà
9 d'octubre de 2013, 09.35 h

#34 I sense independència no hi ha "sobirania econòmica"... les dues coses són força inseparables.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
David fletxa Tarragona
9 d'octubre de 2013, 09.23 h

Sense sobirania econòmica no hi ha independència: http://www.youtube.com/watch?v=KWJUXT9ootI


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Gregori fletxa La Bisbal d'Empordà
9 d'octubre de 2013, 09.23 h



Una altra cosa: com el gos que corre al darrera de molts ocells alhora i pertant no n'atrapa cap, els OBJECTIUS POLÍTICS s'han d'ordenar per PRIORITATS i no voler-los assolir tots de cop.

Primerament la independència. La possible (o no?) NACIONALITZACIÓ de la banca, la podrem discutir una vegada siem independents, fer-ho ara seria RIDÍCUL, doncs mentres estem sota l'opressió de Madrid, no tenim COMPETÈNCIES per nacionalitzar res de res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.