directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 17:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Procés Constituent destorba ICV-EUiA

Proposa construir "la República Catalana del 99%". El moviment impulsat per Forcades i Oliveras arriba a l'acte central de Barcelona amb 45.000 adherits

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El Procés Constituent de Teresa Forcades i Arcadi Oliveras es proposa construir "la República Catalana del 99%". És la nova campanya que s'ha donat a conèixer en l'acte central del Procés, que s'ha celebrat aquest matí a les Fonts de Montjuïc de Barcelona. "L'1% es beneficia de la situació i l'altre 99% en pateix les conseqüències", ha explicat en unes declaracions a l'ACN l'economista Arcadi Oliveras. El Procés Constituent compta a dia d'avui amb un total de 45.000 adhesions i unes 90 assemblees locals, entre ells molts militants d’ICV-EUiA i en menor mesura de la CUP

Comparteix
   


Etiquetes
El Procés Constituent força a ICV a deixar de fer la “Puta i la Ramoneta”

"Estem eufòrics i satisfets", explicava Arcadi Oliveras a la finalització de l'acte central del Procés Constituent, que s'ha celebrat a les Fonts de Montjuïc de Barcelona. L'economista i pacifista ha recordat que aquest moviment vol "agrupar forces de gent disconforme amb una situació política i social que no ens agrada". L'objectiu és "arribar a les eleccions del 2016 amb una candidatura única per tenir majoria i transformar les coses". 

"Construïm la República Catalana del 99%"

"Construïm la República Catalana del 99%" és la nova campanya del projecte d'Oliveras i Forcades. "L'1% de la població es beneficia de la situació actual i l'altre 99% en pateix les conseqüències", ha recordat Oliveras. "Plantegem aquesta campanya per establir continguts sòlids i estendre el Procés com una taca d'oli", ha afegit.

OPA del Procés Constituent a ICV-EUiA

En unes declaracions a Catalunya Ràdio, la monja benedictina Teresa Forcades ha assegurat que a partir d'ara s'obre la fase de consolidació del Procés. Forcades ha explicat que "si hi ha una majoria social que vol dir prou, hem d'articular un instrument polític perquè aquest prou no sigui només testimonial i verbal, sinó que sigui transformador". 

L'acte d'aquest diumenge ha durat unes tres hores i ha comptat amb la presència d'artistes com Gerard Quintana, Tortell Poltrona, Lídia Pujol o Pep Riera

En el text, Forcades i Oliveras deixen clar que no es presentaran a les eleccions, sinó que contribuiran a "la creació de la candidatura unitària". 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
16 d'octubre de 2013, 11.19 h

El procés constituent fa nosa a ICV. No 'destorba'
L'acte, que ha tingut lloc aquest matí. No 'celebrat'
Molts militants de ICV i uns quants de la CUP. No 'en menor mesura'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
15 d'octubre de 2013, 13.28 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola : El pasado 12-O hemos asistido a la demostracion por parte de la ultraderecha española de su hipotética capacidad de convocatoria,pr ácticamente limitada a unos miles de nostálgicos del franquismo y elementos neonazis. Recordamos las manifestaciones de burla de algunos politicos del pp y psoe,diciendo que a la Via Catalana solo iban 300.000 y que el resto no estaban de acuerdo. Ahora resulta que a su convocatoria sólo han ido segun las mejores es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
bejota fletxa bcn
14 d'octubre de 2013, 18.43 h

la colla de generales del "matriarcat" català(Rahola , ferrusola ,la Omnium,la d'ERC,etc.) ,té també un monja. Que'ns agafin confessats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
JOSEP MARIA fletxa Barcelona
14 d'octubre de 2013, 12.25 h

Si home, seguirem amb el lliri a la mà fins al 2016. Potser llavors ja estiguem tots junts en aquesta taca d'oli de la qual parlen, junts i ofegats.
No entenen que no podem perdre tant temps? i que no podem anar inventat capelletes noves amb les quals només s'aconsegueix la divisió. O ara o mai.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
atlasac fletxa Vila-real
14 d'octubre de 2013, 10.57 h

CATALUNYA MEREIX LA INDEPENDENCIA PERO EL MON NECESSITA TAMBE EL SOCIALISME (per favor per favor RES de SOCIOLISTOS EH?)

SI, SI, SI,
Tenen TOTA la raó peró ens fan PASSAR DIES i més DIES ANYS i més ANYS es que encara queda algún POBRE que li deu de quedar algún euro...per fer-los augmentar les seves c/c dels PARADISOS FISCALS i pensar que encara queden ..................NO CONEC CAP INSULT DEL QUE MEREIXEN AQUESTA GENT i els NOSTRES? POLITICS VINGA VINGA A CONTRIBUIR DONANT-LOS TEMPS PER... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Quety fletxa Torroella
14 d'octubre de 2013, 10.50 h

#1
#4 Crec que la pregunta no és amb qui s'aliaran els del PC sinó qui s'aliarà? És el millor projecte que ha sortit fins ara. Un projecte que de mica en mica sortirà de les nostres fronteres i si sumaran molts més. Per això sent la Teresa i l'Arcadi independentistes, donen cabuda a tothom qui vulgui un canvi social.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
mario fletxa barna
14 d'octubre de 2013, 10.43 h

#3 Xato fes-t'ho mirar, hauràs d'anar a escoltar més conferències o callar per sempre, perquè només aprenent apren el que no sap res, i si no saps res més que escriure idiotades val més que pleguis, l'analfabetisme se't llegeix per tot.
VISCA ERC L'ÚNICA FORÇA POLÏTICA INDEPENDENT DES DEL SEU PRINCIPI EN EL TEMPS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
14 d'octubre de 2013, 07.09 h

No tan sols no els destorba, sinó que en són una peça fonamental per recuperar vots. Amb qui penseu, si no, que s'aliaran els de Procés Constituent?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
13 d'octubre de 2013, 23.57 h

El nazionalisme és egoisme, jo sóc millor que tu i de dretes per definició. Actualment a Europa només hi ha nazionalismes en territoris que són més rics que els seus veïns, La Padania, Baviera, Catalunya, etc. Com sóc més ric sóc insolidari amb els altres, els pobres que es fastiguegin, típic pensament de dretes. No entenc com els partits d'esquerres no rebutgen aquest nazionalisme excloent i insolidari. ICV, PSC s'han convertit en comparses dels nazionalistes i no s'estan adonant qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Cathalunya és el millor Regne fletxa Jaume I el Conqueridor
13 d'octubre de 2013, 21.29 h

http://subefotos.com/ver/?ddcf7cf7a340369e00b237ba38ea09b7o.jpg#codigos

E fe que deuem a Deu, pus aquels de Cathalunya, que es lo meylor Regne Despanya, el pus honrat, el pus noble, perço car hi ha ·IIII· comtes, ço es lo comte Durgell, el comte Dampuries, el comte de Fois, el comte de Paylas: e hay Richs homens, que per ·I· que aqui [3] naja na ·IIII· en Cathalunya, e per ·I· cauall... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.