directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 10:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Paranoia independentista al PSC

Els socialistes confonen un atac de quatre brètols d'estètica “skin” a la seu de les joventuts socialistes de Les Corts exigint cervesa, amb un atac independentista.

Comentaris 23  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Segons el comunicat oficial del PSC diversos membres de la JSC van estat “increpats i agredits físicament per un grup de persones que cridaven consignes a favor de la independència”, però avui les en les declaracions dels joves socialistes agredits davant dels Mossos, no hi consta cap "consigna a favor de la independència" per part dels agressors. Les consignes textuals que han denunciat i que recull el diari ARA van ser: "Xarnegos de merda, si ets socialista has de donar-me cervesa, que el PSC porta molt temps vivint de Catalunya i aferrant-se a la mamella" i "tu calla xarnega de merda". Per altra banda, Alejandro López, un dels agredits, ha dit en declaracions a BTV que els agressors d’estètica “skin” els van escridassar en castellà dient “socialistes de merda, marxeu del país”. 
El PSC aprofita l’atac deplorable de quatre brètols per fer les seves proclames unionistes
 
El PSC i la JSC van condemnar “rotundament aquest nou acte de violència intolerant, alhora que reclamem a partits polítics i institucions que es prenguin les mesures necessàries per tal de frenar l’ambient de crispació i divisió que s’està generant al país” i van denunciar i condemnar “qualsevol mètode o actitud de violència en la defensa d’objectius polítics”. Ara resulta que pel PSC i les seves joventuts que quatre brètols d’estètica skin cridin en castellà: "Xarnegos de merda, si ets socialista has de donar-me cervesa...”, és fruit de la crispació que s’està generant al país i una defensa violenta d’un objectiu polític. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS = TRAMPA, ENGANY, MENTIDA, FARSA, SIMULACRE, TEATRE, PARÒDIA.
15 d'octubre de 2013, 17.47 h



#21 PIJOTA, sisplau: ens vols explicar què recony et penses que has dit? Quin sentit tenen aquestes quatre frases mal resoltes i mal lligades? Que potser fas servir algun traductor automátic? ETS DEMENCIALMENT ABSURD, (o absurda si és que et dius Berta Juarez)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Resolt fletxa Catalunya
15 d'octubre de 2013, 17.41 h

#21 Precisament la caiguda electora del PSC es deu a la seva ambigüitat vers el dret a decidir/autodeterminació/independència. I no pas perquè els seus votants en siguin contraris...
Que es presenti el PSOE, que riurem!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
bejota fletxa bcn
15 d'octubre de 2013, 16.02 h

PSOE :TORNA A CATALUNYA PERQUE LA FRANQUICIA ,ÉS TRAÏDORA A L'ELECTORAL QUE PENSA QUE VOTA A FELIPE GONZÁLES.S'HA ACABAT EL FRAU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
15 d'octubre de 2013, 13.03 h

Comunicado de la Resistencia Antiespañola : El pasado 12-O hemos asistido a la demostracion por parte de la ultraderecha española de su hipotética capacidad de convocatoria,pr ácticamente limitada a unos miles de nostálgicos del franquismo y elementos neonazis. Recordamos las manifestaciones de burla de algunos politicos del pp y psoe,diciendo que a la Via Catalana solo iban 300.000 y que el resto no estaban de acuerdo. Ahora resulta que a su convocatoria sólo han ido segun las mejores es... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Resolt fletxa Catalunya
15 d'octubre de 2013, 09.30 h

#9 I què vols que contra-argumenti? Que els tres testimonis dels JSC que van fer la denúncia no diuen en lloc que diguessin RES que els identifiques com a independentistes i que fou el PSC, en el seu comunicat posterior, qui es va treure de la màniga això dels independentistes-feixistes?
O que els paios que tu dius que són independentistes castellanoparlants, per estètica i maneres, semblen més anarquistes o punks (col·lectius que en el millor dels casos passen del tema nacional catal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Resolt fletxa Catalunya
15 d'octubre de 2013, 09.23 h

#11 1'5 Milions no els tenia tota la Corona d'Aragó, com els podria tenir el regne d'Aragó sol? Deixa les drogues, company...


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Pere fletxa Igualada
15 d'octubre de 2013, 08.22 h

A l'unionisme li interessa la crispació per poder dir que l'independentisme fractura la societat. La Camacho deia a Madrid que " milers de families catalanes es plantegen abandonar Catalunya... " el PSC s'agafa a una bretolada de 4 gamarussos per mirar de donar la sensació de que l'independentisme és violent...l'estratègia és clara : " com que l'independentisme enfronta la societat, s'ha d'abandonar "


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Synera fletxa Barcelona
15 d'octubre de 2013, 07.19 h

Spain is nationalist.

Catalonia is absolutely not nationalist, of course. This old fashion kind of mind is only Spanish because only Spain is really nationalist. Catalonia only want to be free as another country around the world and not be exploted as a colony in orden to live better than inside this bananas Kingdow. That's all folks!


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Cathalunya és el millor Regne fletxa Jaume I el Conqueridor
15 d'octubre de 2013, 06.04 h

http://subefotos.com/ver/?ddcf7cf7a340369e00b237ba38ea09b7o.jpg#codigos

E fe que deuem a Deu, pus aquels de Cathalunya, que es lo meylor Regne Despanya, el pus honrat, el pus noble, perço car hi ha ·IIII· comtes, ço es lo comte Durgell, el comte Dampuries, el comte de Fois, el comte de Paylas: e hay Richs homens, que per ·I· que aqui [3] naja na ·IIII· en Cathalunya, e per ·I· cauall... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
14 d'octubre de 2013, 20.22 h



#12 Au, au, ves-te'n a fregar plats, que això d'escriure no se't dona gens bé, nena.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.