directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 30 de març de 2024 09:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Metodo 3, el CNI i @pedroj_ramirez la mateixa porqueria

El actors principals del #Camargagate no són Camacho i Zaragoza, darrere l’espectacle llastimós s’amaguen el CNI, un tot poderós director de diari i una agència de detectius sense escrúpols

Comentaris 31  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Camacho i Zaragoza, i els seus respectius partits, són només peons del joc brut que les clavegueres de l’estat i la caverna mediàtica, que encapçala el diari “El Mundo”, juguen de fa anys contra Catalunya. Método3 és la minyona cobdiciosa i fidel de l’amo iFrancisco Marco, responsable de “Método 3”, ha demostrat sobradament com sense cap mena d’escrúpols ha posat la seva agencia de detectius al servei del CNI i del diari El Mundo. Método3 va aprofitar els seus contactes i la complicitat amb els serveis secrets de l’estat i el director de El Mundo per treure’n un sucós benefici, aquest segurament va ser l’error per passar de còmplice a actor i després a suposada víctima d’aquest “spanish vodevil”.

Comparteix
   


Etiquetes
El llibre de Marco editat per l’editorial vinculada a El Mundo intenta amagar les relacions amb les clavegueres de l’estat i el pitjor del periodisme

No és gratuït que “El Método” el llibre que diu haver escrit Francisco Marco hagi estat editat per “La esfera de los libros” l’editorial vinculada al diari de Perdo J Ramírez i on es publiquen llibres amb una clara intencionalitat de distorsionar la veritat.

El Mundo destapa les gravacions de La Camarga i ho comparteix amb El Periódico per dissimular la vinculació de Pedro J

L’11 de febrer el diari El Mundo, i amb el seu vist i plau,El Periódico destapen que s’ha gravat un dinar en un restaurant de Barcelona entre Alicia Sánchez Camacho i l’ex novia de Jordi Pujol fill. En aquesta conversa la novia del fill de Pujol explica una suposada trama de corrupció que afecta la família de l’expresident de la Generalitat. La història reforça les informacions tòxiques de l’informe de la UDEF que va publicar El Mundo contra Mas en campanya electoral.

El Mundo, Método 3 i el CNI, una llarga amistat per acabar amb una Catalunya independent

La relació entre Metodo 3 i el diari que dirigeix Pedro J Ramírez ve de llarg, el mateix CNI necessita de la complicitat de mitjans de comunicació per intoxicar i El Mundo és l’arma perfecta i Francisco Marco el detectiu adequat per a les intencions del CNI. Pedro J Ramírez i Francisco Marco són dos personatges que al llarg de la seva vida ja han demostrat la seva manca d’escrúpols, és l’aliança perfecte.

El Mundo ha utilitzat els serveis de Método 3 per crear notícies falses en el seu diari, fins i tot és l’excusa perfecte per evitar querelles, “els dossier de Método 3 els rebo anònimament” ha estat sempre la resposta del diari en qüestió.

Método 3, una agencia de detectius matussera, estil  "brazo tonto de la ley”

Els seus informes són una veritable pressa de pèl, sobretot els informes polítics, els més de 100 informes que han estat citats per diferents mitjans no tenen el mínim rigor, perquè en realitat no busca certeses busca intoxicar i extorsionar.  Els que hem pogut veure alguns d’aquests informes de Método 3 podem afirmar que no valen el paper que embruten.
 
Més de 100 informes a la classe política per intentar enfonsar el catalanisme polític, però qui els encarrega?

És Método 3 qui per crear una xarxa d‘espionatge polític comença a fer informes de polítics i entitats del catalanisme?  És el CNI o fins i tot El Mundo qui ha encarrega i pacta l’anonimat d’aquests informes?  Alguns sabem que han estat encarregat pel PSC via José Zaragoza, i també diferents estaments catalans, Martorelli el  Barça, el que no saben tots ells que Método 3 és un frau, els seus informes són molt matussers i tot el que fa ho sap el CNI i el Mundo. Pobres incauts, és pensen que són espavilats i són víctimes del joc brut de les clavegueres de l’estat.

La gravació coneguda per #camargagate l’encarrega José Zaragoza(PSC) que sap per boca de Camacho d’aquest dinar i n’ordena la gravació.

Les bones relacions d’Camacho i Jose Zaragoza, permeten a aquest darrer conèixer dia, lloc i hora de la trobada i decideix per benefici seu i del partir gravar la conversa i utilitza l’agencia de detectius Método 3 com ha fet en altres ocasions. Per cert no ho diu a la presidenta del PP que ho sap posteriorment i se sent traïda. Una persona que sap que la graven no diu el que diu, i sinó llegiu en aquest enllaç la novel·la.

L’any 2010 les enquestes preveien una caiguda electoral dels membres del tripartit, principalment socialistes i republicans. Zaragoza tenia la solució, els suposats escàndols de CDC evitarien la seva victòria electoral

En aquells mesos de 2010, els republicans veient la derrota electoral que preveien les enquestes volien trencar el govern, entenien que el PSC feia marxa enrere en les demandes de més poder per a Catalunya i el desgast d’ERC era més evident que mai.

Zaragoza, per evitar el trencament i la mort política de José Montilla, trasllada als socis de govern que sap de molt bona informació que la fiscalia investiga i és a punt de sortir a la llum pública suposats escàndols de corrupció a CDC i de les famílies Mas i Pujol en un intent d’evitar el que en aquells moments semblava evident, l’anunci d’ERC de no acceptar el finançament i donar per liquidat el govern tripartit.

Les pressions d’alguns prohoms d’ERC i del nucli de confiança de Joan Puigcercós forcen l’acceptació del nou finançament per part d’ERC

Nou finançament que mai es va creure ni  Puigcercós ni i els seus experts en temes econòmics, però les divisions dins a ERC i la debilitat evident en aquell moment del partit donen peu a la continuïtat del tripartit malgrat que això significava una injusta mort política per Puigcercós.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#31
19 d'octubre de 2013, 18.06 h

Pues yo diria, que el hijo es clavado al Pedo Jota Ramírez; es necesario pruebas de ADN, porque el niño es un PJ Ramírez "!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
19 d'octubre de 2013, 12.17 h

El padre del hijo de Dña.Alicia Sanchez es el Sr.Manuel Pimentel, nada de inseminación, si el resultado de un calenton.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
18 d'octubre de 2013, 20.43 h

#27 idiotizao ?
Atontao ?
I dejas de molestar ?
! Que pedazo de analfabeto ! aprende a escribir , garrulo !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
18 d'octubre de 2013, 20.25 h

Quin cabronàs i quin putot, mare meva. Aquells temps dels anys bojos s´han acabat i ara els queda una llarga travessia del desert, a tots ells.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Superspiderbadman fletxa Mecagoentumadrelandia
18 d'octubre de 2013, 17.41 h

#27
#28 Que el "resistencia antiespañola" sea tonto, es algo que dices tu, es decir, que lo dice un gilipollas idiotizao.

Pero que tu eres más imbécil que un pedazo de queso manchego, eso lo dicen hasta los niños de escuela, ATONTAO !!!

A ver si te calla i dejas de molestar a las personas mayores, coño !!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
18 d'octubre de 2013, 17.28 h

Me refiero , lógicamente , al oligofrenico que se hace llamar " resistencia anti española "
Pobrecillo , que corto es el tío ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
José fletxa Olesa
18 d'octubre de 2013, 15.35 h

L' Alicia Sanchez Camacho es xusma. Evidentment no ho dic perquè sigui del PP que hi ha gent bona pero es d'aquelles persones que té una sonrisa i una mirada que penses : " cuidado amb aquesta que no es aigua clara ". I efectivament a la vista está


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Colonos_Cs fletxa .....................................................
18 d'octubre de 2013, 14.58 h

https://twitter.com/Colonos_Cs

Catalanes: ¿por qué queréis un país nuevo, pudiendo vivir en uno gobernado por los herederos del franquismo?

#Mejorhundidos


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
#Mejorhundidos fletxa Colonos_Cs
18 d'octubre de 2013, 14.50 h

https://twitter.com/Colonos_Cs

Catalanes: ¿por qué queréis un país nuevo, pudiendo vivir en uno gobernado por los herederos del franquismo?


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
18 d'octubre de 2013, 13.18 h

#13 Santa Rita,Sea storm, Aragoneses,bejota,ramon sardà,roberto moliner,pere colom,lorenzo bach,vicente berenguer, pedro solsona pique,santi de mataró,oscar crusats,paquita torres,joel de vinaroz,roser fort,pere puig,josep maria capdevila i d'altres noms falsos per a un projecte de poca-cosa,tu no pots donar lliçons ni de com controlar els esfinters.Passa-hO.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.