directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 22:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Mundo i la Razón es passen el tribunal d’Estrasburg pel “forro”

El director de La Razón acusa el tribunal d’Estrasburg d’estar nomenat a dit i l’adjunt de direcció d’ El Mundo crida a l’incompliment de la sentència que anul•la la doctrina Parrot

Comentaris 62  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Segons Francisco Marhuenda, director de La Razón i de l’adjunt a direcció d’El Mundo, Eduardo Inda, les sentències sobre drets humans que afecten Espanya són per saltar-se-les i el tribunal que les dicta no és democràtic perquè està triat a dit, així ho van deixar clar en el programa “Al Rojo vivo” de la Sexta. Mentre que en els seus diaris insisteixen que la constitució espanyola és la Llei de lleis i demanen a l’estat espanyol, en nom de la legalitat, que sotmeti Catalunya a una dura repressió jurídica per impedir l’exercici de la democràcia, defensen que la sentència del Tribunal Europeu del Drets Humans és “absolutament repugnant”, és una “vergonya” i que cal passar-se-la pel “forro”.
 
Eduardo Inda d’El Mundo defensa que saltar-se la sentència és democràtic
 
Inda: Em sembla una sentència absolutament repugnant. Les sentències injustes no vinculants estan per ser incomplertes. Si jo fos el responsable del Govern d’Espanya la incompliria. A altres estats que no són antidemocràtics, com EUA, Regne Unit o Alemanya, quan hi ha sentències internacionals que consideren que poden causar un mal enorme, no les compleixen, i jo no la compliria en cap cas. Perquè aquesta senyora que ha matat 24 persones sortirà al carrer, i a més tots els espanyols haurem de pagar-li una indemnització a aquesta filla de Satanàs . És una vergonya ! ... Les víctimes es podrien plantejar la llei de Talió.

Marhuenda de la Razón apunta a la manca de democràcia del tribunal

Marhuenda: "És una vergonya que té un nom. Luis López Guerra, magistrat d'aquest tribunal. Estem davant una canallada! Estem davant d'un organisme on hi ha persones nomenades a dit. Tothom que coneix aquest Tribunal sap que el jutge del país té una influència molt important. Gràcies al Tribunal Constitucional s'estan rient de nosaltres a Sant Sebastià i a Guipúscoa, si us plau, home! 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#62
LL.B. fletxa GRANOLLERS. PAÏSOS CATALANS
23 d'octubre de 2013, 19.45 h

Les sentències injustes no vinculants estan per ser incomplertes. ------------------------------------> PER UNA VEGADA, I SENSE QUE SERVEIXI DE PRECEDENT, ESTIC D'ACORD AMB UNA FRASE D'ALGÚ DE LA CAVERNA MEDIÀTICA. Considero que les lleis, TOTES LES LLEIS, son arbritàries i si creus que no et representen no les hauries d'acatar.
El que no comparteixo i TROBO QUE ELS FA PERDRE L'ARGUMENTACIÓ és la INCOHERÈNCIA. Per a la caverna mediàtica es pot proclamar la insubmisió d'unes lleis, c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
Joan fletxa Barcelona
23 d'octubre de 2013, 18.57 h

#41 Ui , sí... quina por...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
Fuet del bo fletxa provisionalmente con tu madre
23 d'octubre de 2013, 13.44 h

#41 A mi em llepes el cul, a veure si tens collons d'averiguar d'on soc i qui soc,,, imbecil


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
23 d'octubre de 2013, 12.23 h

hacemos desde la Resistencia Antiespañola un LLAMAMIENTO a todas las personas y organizaciones que se consideran respetuosas con los derechos inalienables de las naciones y pueblos a luchar por su libertad y por la independencia,p ara que acudan a las diversas manifestaciones antifascistas y contra el poder opresor del estado español. Desde nuestra organización ,consideramos que no podemos permanecer callados ante la dictadura española del psoe-pp,que se turnan en el gobierno para seguir si... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
Rauric fletxa La Guingueta
23 d'octubre de 2013, 10.39 h

Mentre els espanyols segueixin actuant amb prepotència, les coses mai els sortiran be, ja han perdut totes les seves colònies i en breu perdran Catalunya que és la seva mamella solidaria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
Ramon fletxa L'Estartit
23 d'octubre de 2013, 10.34 h

M'apunto al que diuen aquests dos 'tipejus'. Ens saltarem alegrement les seves lleis, que són repugnants i tampoc ens agraden i proclamarem la independència. O és que entre els drets que reconeix la constitució als espanyols hi ha el de slatar-se les lleis i sentencies que no els agraden? Ells que s'han fet un fart de dir que els catalans hem de complir la llei i la cosa aquesta de la consti, en fi..... QUIN PARELL DE GAMARUSSOS!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
Quety fletxa Torroella
23 d'octubre de 2013, 09.54 h

En un país on la injustícia és el plat del dia, on els jutges són jutjats per la fiscalia, el constitucional triat a dit, ara surten els pallassos de la tele per defensar les pífies de la injustícia espanyola.

Després del primer judici a un terrorista, tothom sabia que sortirien passat 20 anys i ningú va fer res per evitar-ho. No oblidem que la majoria de víctimes de terrorisme no són les víctimes d'ETA sinó les víctimes de violència domèstica. En aquest darrer cas, els pallasso... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
22 d'octubre de 2013, 19.55 h

Sala-i-Martín: "Els inversors veuen Espanya com una economia de saldo"
L’economista adverteix que el fet que Gates hagi adquirit el 6% d’FCC "NO és un senyal de la confiança dels mercants en l’economia espanyola", sinó que venen a "comprar de rebaixes"

L’economista Xavier Sala-i-Martín ha assegurat avui que “els inversors veuen Espanya com una economia de saldo, i venen aquí a comprar de rebaixes”. Ho ha dit en referència al fet que el fundador de Microsoft, Bill Gates, hagi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
22 d'octubre de 2013, 19.52 h

No és el mateix el Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDR) o la Convenció Europea dels Drets Humans (CEDR) amb la Unió Europea.
La CEDR, gràcies a la qual neix el TEDR, data del 3 de setembre de 1953, 4 anys abans del naixement de la Comunitat Econòmica Europea, que fou l'embrió de l'actual UE. El TEDR sempre ha sigut totalment independent de la UE i bona prova d'això és que tots els estats europeus excepte Bielorússia en formen part, inclosos els russos, els suïssos i els islande... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Claudi fletxa Barcelona (Catalunya)
22 d'octubre de 2013, 17.17 h

#26 Jo crec que són de les bases de PP$O€-CyUdadanos només per escalfar l'ambient català, a la xarxa. Per cert, això, als catalans, ens va d'allò més bé per seguir amb la nostra i a sobre amb més convicció i fermesa.
Aquesta escòria nazi escanyolista, intenta desacreditar-nos sense el resultat que voldrien, ans al contrari. ;)

Nationalist spaniards: Fuck you, PIGS!

lı★ıl


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.