directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Mundo i la Razón es passen el tribunal d’Estrasburg pel “forro”

El director de La Razón acusa el tribunal d’Estrasburg d’estar nomenat a dit i l’adjunt de direcció d’ El Mundo crida a l’incompliment de la sentència que anul•la la doctrina Parrot

Comentaris 62  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Segons Francisco Marhuenda, director de La Razón i de l’adjunt a direcció d’El Mundo, Eduardo Inda, les sentències sobre drets humans que afecten Espanya són per saltar-se-les i el tribunal que les dicta no és democràtic perquè està triat a dit, així ho van deixar clar en el programa “Al Rojo vivo” de la Sexta. Mentre que en els seus diaris insisteixen que la constitució espanyola és la Llei de lleis i demanen a l’estat espanyol, en nom de la legalitat, que sotmeti Catalunya a una dura repressió jurídica per impedir l’exercici de la democràcia, defensen que la sentència del Tribunal Europeu del Drets Humans és “absolutament repugnant”, és una “vergonya” i que cal passar-se-la pel “forro”.
 
Eduardo Inda d’El Mundo defensa que saltar-se la sentència és democràtic
 
Inda: Em sembla una sentència absolutament repugnant. Les sentències injustes no vinculants estan per ser incomplertes. Si jo fos el responsable del Govern d’Espanya la incompliria. A altres estats que no són antidemocràtics, com EUA, Regne Unit o Alemanya, quan hi ha sentències internacionals que consideren que poden causar un mal enorme, no les compleixen, i jo no la compliria en cap cas. Perquè aquesta senyora que ha matat 24 persones sortirà al carrer, i a més tots els espanyols haurem de pagar-li una indemnització a aquesta filla de Satanàs . És una vergonya ! ... Les víctimes es podrien plantejar la llei de Talió.

Marhuenda de la Razón apunta a la manca de democràcia del tribunal

Marhuenda: "És una vergonya que té un nom. Luis López Guerra, magistrat d'aquest tribunal. Estem davant una canallada! Estem davant d'un organisme on hi ha persones nomenades a dit. Tothom que coneix aquest Tribunal sap que el jutge del país té una influència molt important. Gràcies al Tribunal Constitucional s'estan rient de nosaltres a Sant Sebastià i a Guipúscoa, si us plau, home! 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#62
LL.B. fletxa GRANOLLERS. PAÏSOS CATALANS
23 d'octubre de 2013, 19.45 h

Les sentències injustes no vinculants estan per ser incomplertes. ------------------------------------> PER UNA VEGADA, I SENSE QUE SERVEIXI DE PRECEDENT, ESTIC D'ACORD AMB UNA FRASE D'ALGÚ DE LA CAVERNA MEDIÀTICA. Considero que les lleis, TOTES LES LLEIS, son arbritàries i si creus que no et representen no les hauries d'acatar.
El que no comparteixo i TROBO QUE ELS FA PERDRE L'ARGUMENTACIÓ és la INCOHERÈNCIA. Per a la caverna mediàtica es pot proclamar la insubmisió d'unes lleis, c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
Joan fletxa Barcelona
23 d'octubre de 2013, 18.57 h

#41 Ui , sí... quina por...


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
Fuet del bo fletxa provisionalmente con tu madre
23 d'octubre de 2013, 13.44 h

#41 A mi em llepes el cul, a veure si tens collons d'averiguar d'on soc i qui soc,,, imbecil


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
23 d'octubre de 2013, 12.23 h

hacemos desde la Resistencia Antiespañola un LLAMAMIENTO a todas las personas y organizaciones que se consideran respetuosas con los derechos inalienables de las naciones y pueblos a luchar por su libertad y por la independencia,p ara que acudan a las diversas manifestaciones antifascistas y contra el poder opresor del estado español. Desde nuestra organización ,consideramos que no podemos permanecer callados ante la dictadura española del psoe-pp,que se turnan en el gobierno para seguir si... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
Rauric fletxa La Guingueta
23 d'octubre de 2013, 10.39 h

Mentre els espanyols segueixin actuant amb prepotència, les coses mai els sortiran be, ja han perdut totes les seves colònies i en breu perdran Catalunya que és la seva mamella solidaria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
Ramon fletxa L'Estartit
23 d'octubre de 2013, 10.34 h

M'apunto al que diuen aquests dos 'tipejus'. Ens saltarem alegrement les seves lleis, que són repugnants i tampoc ens agraden i proclamarem la independència. O és que entre els drets que reconeix la constitució als espanyols hi ha el de slatar-se les lleis i sentencies que no els agraden? Ells que s'han fet un fart de dir que els catalans hem de complir la llei i la cosa aquesta de la consti, en fi..... QUIN PARELL DE GAMARUSSOS!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
Quety fletxa Torroella
23 d'octubre de 2013, 09.54 h

En un país on la injustícia és el plat del dia, on els jutges són jutjats per la fiscalia, el constitucional triat a dit, ara surten els pallassos de la tele per defensar les pífies de la injustícia espanyola.

Després del primer judici a un terrorista, tothom sabia que sortirien passat 20 anys i ningú va fer res per evitar-ho. No oblidem que la majoria de víctimes de terrorisme no són les víctimes d'ETA sinó les víctimes de violència domèstica. En aquest darrer cas, els pallasso... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
22 d'octubre de 2013, 19.55 h

Sala-i-Martín: "Els inversors veuen Espanya com una economia de saldo"
L’economista adverteix que el fet que Gates hagi adquirit el 6% d’FCC "NO és un senyal de la confiança dels mercants en l’economia espanyola", sinó que venen a "comprar de rebaixes"

L’economista Xavier Sala-i-Martín ha assegurat avui que “els inversors veuen Espanya com una economia de saldo, i venen aquí a comprar de rebaixes”. Ho ha dit en referència al fet que el fundador de Microsoft, Bill Gates, hagi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
Vicenç Ramoneda i Ullar fletxa Sentmenat - República de Catalunya
22 d'octubre de 2013, 19.52 h

No és el mateix el Tribunal Europeu dels Drets Humans (TEDR) o la Convenció Europea dels Drets Humans (CEDR) amb la Unió Europea.
La CEDR, gràcies a la qual neix el TEDR, data del 3 de setembre de 1953, 4 anys abans del naixement de la Comunitat Econòmica Europea, que fou l'embrió de l'actual UE. El TEDR sempre ha sigut totalment independent de la UE i bona prova d'això és que tots els estats europeus excepte Bielorússia en formen part, inclosos els russos, els suïssos i els islande... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
Claudi fletxa Barcelona (Catalunya)
22 d'octubre de 2013, 17.17 h

#26 Jo crec que són de les bases de PP$O€-CyUdadanos només per escalfar l'ambient català, a la xarxa. Per cert, això, als catalans, ens va d'allò més bé per seguir amb la nostra i a sobre amb més convicció i fermesa.
Aquesta escòria nazi escanyolista, intenta desacreditar-nos sense el resultat que voldrien, ans al contrari. ;)

Nationalist spaniards: Fuck you, PIGS!

lı★ıl


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.