directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 15:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El bisbe de Girona demana perdó pels "insults" i "menyspreus" de @13tv_es contra Catalunya

Francesc Pardo aprofita l'homilia de Sant Narcís per demanar que es fomenti el diàleg i el respecte a la diversitat d'idees

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Girona (ACN).- El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha demanat públicament perdó pels "insults" i "menyspreus" d'una "cadena de televisió vinculada als Bisbes", en referència a 13TV, un mitjà molt crític davant el procés sobiranista a Catalunya que és propietat de la Conferència Episcopal Espanyola. Ho ha dit durant l'homilia d'aquest dimarts, dia de Sant Narcís, un dels actes solemnes de les festes de la ciutat que s'estan celebrant aquests dies. Segons ha dit, l'Església ha de ser "exemple de convivència fraternal" i també defensora dels drets fonamentals dels ciutadans, entre els quals hi ha el de "poder opinar i ser escoltats en decisions fonamentals que afecten la seva vida i societat".

Comparteix
   


Etiquetes
El bisbe de Girona amb el dret a decidir

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, ja s'havia mostrat favorable a la consulta per poder conèixer l'opinió dels ciutadans de Catalunya en el full parroquial del setembre passat, on també criticava la falta de diàleg en aquest procés d'aquells que presenten objeccions legals, tot dient que aquestes "no poden ser una excusa per refusar el diàleg" i que "cal partir del principi que les lleis es poden modificar pel bé dels ciutadans". 

En l'homilia d'aquest dimarts, dia de Sant Narcís, també ha fet referència a aquesta qüestió fent èmfasi en el paper de l'Església davant la defensa dels drets fonamentals dels ciutadans, com és el de "poder opinar i ser escoltats en decisions fonamentals que afecten la seva vida i la societat". 

Clar i contundent contra 13TV

També ha dit que aquesta institució ha de ser "exemple de convivència fraternal" ja que, "sense amor, per arribar al perdó, no serà possible una convivència pacífica". En aquest context, ha demanat públicament perdó pels "insults" i "menyspreus" d'una "cadena de televisió vinculada als Bisbes", en referència a 13TV, un mitjà molt crític davant el procés sobiranista a Catalunya que és propietat de la Conferència Episcopal Espanyola.

Durant el seu discurs, també ha elogiat la "riquesa" de l'Església i les comunitats parroquials i institucions amb projectes polítics diferents per a Catalunya. "Des del principi de respecte a cada persona, als seus drets i a les seves opinions, hem d'esforçar-nos per ser promotors de diàleg, demanar informació i raons de cada opció de les seves conseqüències", ha apuntat Pardo, que ha demanar que no es "menystingui ni atemoreixi a qui té opcions diferents" i evitar també els "insults" i "menyspreus". 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
F.Ibló fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
31 d'octubre de 2013, 22.24 h



#19 HUAH HUUAAHH HHUUUAAAHH ... EL Pablu Cuello, la GALLINETA COVARDA I ESPANTADA que també es diu LUIS MUR o Santi o "Sea Storm" (huah huah huah) ara es VOL FER LA VALENTA... Per què no et fèies la valenta quan ens haviem de trobar a Girona, eing, puteta?

Tu no pots dir fill de puta a ningú, mitja merda de mariconeta espantada, perquè tots sabem que la teva mare va tastar l'esperma de tots els gonorreics de les castelles, pobre idiota, demanera que CALLA I NO FACIS EL CANTIMFLES RIDÍ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Pablo Coll fletxa Girona
31 d'octubre de 2013, 21.30 h

#15 ETS UNA MICA, HIJO DE LA GRAN PUTA !!, NO ET SEMBLA ??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
31 d'octubre de 2013, 18.20 h


Ha mi me gusta mucho un dios que se dedica a multiplicar panes y pezes, conbertir el agua en vino, curar ha este leproso sí porque pasa por donde él està y ha aquel leproso no porque el muy jodido vive en la China, resucitar a este muerto para que pueda volver a morirse dentro de pocos años, andar sobre las aguas sin tabla de surf, y asina ir asiendo trucos mejores que los del MACHIC ANDREU !!!

Etto é una buina regilion, y que se dejeng de óstias todas las otras, porque todas las demá... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Marius Viella fletxa La Bisbal d'Emporda
31 d'octubre de 2013, 11.13 h

Si Rouco Varela no neteja el seu mitja de comunicació substituint als intolerants i antidemocràtics , crec que te un greu problema dintre de la institució


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
31 d'octubre de 2013, 09.11 h

Avui, la Santa Esglesia Catòlica Espáñóla., no es res més que un grup terrorista que treballa pel genocidi dels catalans; 13TV i la terrorista COPE son mitjans criminals, assassins, golpistes i feixistes I TOTS ELS CAPELLANS, BISBES I PEDERASTES AMB SOTANA en son culpables; IL.LEGALITZACIO DE LA BANDA TERRORISTA DELS SOTANES, JA!!! Cal una interpel·lació al Parlament per part de la CUP per impulsar la il.legalització d'aquesta banda criminal!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
31 d'octubre de 2013, 07.44 h




#14 Per què deu ser que tinguis TANTA MERDA A LA BOCA? Et sembla normal dir TRES VEGADES merda en un sol comentari? ...

Què et passa? que de petit/a era l'ùnic aliment que podies menjar i per això t'ha quedat gravat a l'inconscient?

Ah! ... molt bo, divertidissima la teva immensa incultura que ens fa sentir "MENYS ...PREU" (repetit SIS vegades!, sens dubte antònim de "més preu") cap a les teves RIDÍCULES, PATOSES I CASPOSES IGNORANTADES CRETINES.

HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAA... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Rosario Palau fletxa Barcelona
31 d'octubre de 2013, 02.24 h

A veure si parlem amb propietat de deixem de fer noticies de merda, mentideres i malintencionades com aquesta merda de nocicia a la qual estic fent aquest comentari.

De menys preu a Catalunya RES !!!. Menys preu al independentisme que n'hi ha a Catalunya que en absolut representa a Catalunya, si no, que es el càncer de Catalunya i només una part de Catalunya. Catalunya no es només d'ells, tal i com se la volen apropiar descaradament.
Per tant el menys preu no es a Catalunya, es la part po... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 26
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
30 d'octubre de 2013, 20.32 h

Perdó no és patir, sinó, partir peres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
30 d'octubre de 2013, 20.31 h

No haurien de demanar disculpes i perdó, sinó, que haurien de patir peres amb "Rouco y sus secuaces" potenciant la Conferència Episcopal i Diocesal Catalana. Avançant-se d´aquesta manera als seus fidels, que també acabaran independitzant-se.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
jaume fletxa Barcelona
30 d'octubre de 2013, 12.59 h

BISBES CATALANS: ANEU A ROMA VEURE EL PAPA FRANCESC I DEMANEU-LI QUE TANQUI AQUESTA MERDA FASTIGOSA DE 13TV.

Això és el que hauríen de fer els bisbes catalans. Ser més actius i aprofitar que ara hi ha un Papa amb sentit comú i realment cristià (no els estúpits de Joan Pau II i el Ratzinger aquell) per demanar-li que tanqui d'una vegada aquesta merda de 13TV, que controli la puta COPE, i que jubili d'una vegada aquest inquisidor mala-llet del Rouco. Alhora, els diners que els (ens) costa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.