directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSOE al rescat de la fallida econòmica del PSC

El deute acumulat dels socialistes catalans tant sols es assumible sent primera o segona força política, però des de la marginalitat no arriben a pagar ni els interessos dels crèdits

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

L’alarma va saltar al fer-se publiques les dades del Tribunal de Cuentas  dels partits polítics dels exercicis del 2009 al 2011, en les  dades de l’any 2011 el PSC no sortia a la llista dels partits en fallida però la seva situació és molt més delicada ja que manté un estructura de primer partit del país quant resulta que segueix en caiguda lliure. El PSC segons les dades tenia un deute amb els bancs a finals de l’any 2011 de 13 milions d’euros, una xifra assumible mentre el partit restava situat entre els primers de Catalunya amb una important xarxa de poder, al Govern de la Generalitat, grans ajuntaments i la Diputació de Barcelona.Ara la situació és dramàtica.
La delicada situació econòmica del PSC deixa Navarro en mans del PSOE

El PSOE, malgrat estar a l’oposició, esta una situació millor, sap que l situació del PSC  és greu  i  han començat a actuar abocant al PSC a un paper de federació catalana dels socialistes espanyols. Avui a la mateixa conferència política del PSOE el líder del PSC no ha tingut més remei que acceptar i acatar un model espanyol a favor d’un estat que no vol ser ni federal ni autonòmic.

L’asfixia econòmica que pateix Catalunya també ha arribat al PSC

El rescat per part del PSOE serà més que evident amb l’acatament que l’actual direcció del PSC ha fet de les decisions de la conferència política. Cada dia que passa els sectors catalanistes del socialistes catalans ho tenen més difícil, veurem en els propers mesos més desercions dins del PSC i un enrocament de l’actual direcció a fer la competència a Ciutadans, però arriben tard, aquests darrers ja van per endavant en la cursa electoral. El procés sobiraniste ha passat per capdamunt del PP i PSC a Catalunya reforçant com a partit del no a la independència al partit d’Albert Rivera.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#22
11 de novembre de 2013, 12.26 h

fem des de la Resistència Antiespañola una CRIDA a totes les persones i organitzacions que es consideren respectuoses amb els drets inalienables de les nacions i pobles a lluitar per la seva llibertat i per la independència,p llaura que acudeixin a les diverses manifestacions antifeixistes i contra el poder opressor de l'estat espanyol. Des de la nostra organització ,considerem que no podem romandre callats davant la dictadura espanyola del psoe-pp,que s'alternen al govern per seguir sempre... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Lluis C fletxa Banyoles
10 de novembre de 2013, 18.00 h

#12
Quí justifica res aquí, gamarús?. Aquí, algú ha justificat els Mossos?. El que estic dient que és ser hipócrita, atacar als Mossos i callar quan el mateix o coses pitjors ho fan els policies espanyols. I que els espanyols ens vulguin donar lliçons del que ha de ser una policia catalana, quan la merda més grossa és la policia espanyola.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
10 de novembre de 2013, 15.02 h

La nena ens fa distreure de la noticia important amb las seves deries,i jo pregunto als companys de mes de 50 anys ,que esperem per anar al carrer Nicaragua amb el carnets pallaquistes de la "R" i fotre fora a una gent que no compleixen amb els termes socialistes de Catalunya que portan al seu carnet? Saben el jovent que el nº de pertinència ala Internacional Socialista del PSC es anterior a la del PSOE inexistent als any 60 /70 abans de franquiciar-se amb el Psp pse,psg etc etc EL PSOE en u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19

Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
10 de novembre de 2013, 12.14 h



Aquests/es pancastellanistes no sé si em fan més fàstic per la seva ignorància fanfarrona, o per la seva impertinència de venir aquí a "ensenyar-nos el que no sabem".

Pocs països tan ignorants com Castella & satèl.lits, i CAP DE MÉS FANFARRÓ.







Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
10 de novembre de 2013, 12.10 h


Per a la nena IDIOTA del #12:


http://www.elmundo.es/elmundo/2006/02/07/espana/1139311869.html


Juan Martínez Galdeano, un agricultor de 39 años, acudió el 24 de julio de 2005 al cuartel de Roquetas de Mar, en Almería, para pedir ayuda por una supuesta amenaza tras una disputa de tráfico. Una hora y media más tarde perdía la vida en estas dependencias tras presentar una fuerte resistencia a los agentes y ser reducido a la fuerza.


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
10 de novembre de 2013, 12.08 h

#12 Recordes els GAL?o la droga ja t'ho ha fet oblidar?


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
10 de novembre de 2013, 12.07 h



#12 FA 50 ANYS, PALLUSSA IGNORANTA ? ? ? ! !

En la teva IGNORÀNCIA CRETINA no has sentit parlar, per exemple, i entre d'altres, del mort de ROQUETES (Almeria) de fa pocs anys, un pobre home que va entrar a la caserna de la guàrdia civil i ja NO EN VA TORNAR A SORTIR MAI MÉS PELS SEUS PEUS ? ? ? !!

Tu ets una nena merdosa , estùpida, ignoranta i pretenciosa, i val més que callis i que no vinguis aquí a exhibir la teva estupidesa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
10 de novembre de 2013, 12.04 h


#5
#10 I l'altre . . . el que diuen que fa mesos que no toca l'aigua, l'ARAGONESES, que sent pena i fàstic de no sé quines escenes macabres que va presenciar de petit . . . angoixat com sempre pretenent fer-nos creure que l'estat ecsPPanyol no és l'estat BANANER més INCOMPETENT i FANFARRONET d'Europa...

I el que és més divertit: el pobre nano es pensa que trobarà algú que se'l cregui ! ! !

Quins rebutjos de l'evolució que pot arribar a produir la humanitat, és per a sentir ver... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
10 de novembre de 2013, 11.59 h


#2
#7
#12 Ja tornem a tenir aquí la nena ninfòmana volent fer-se la sàvia i dient barbaritats estùpides. Cada vegada que li pica l'entrecuix no li passa pel seu cap (buid) més que venir aquí a fer la TITELLA ANALFABETA.

No coneix la vergonya, pobreta.


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.