directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 22:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras: “els catalans trobarem la via per culminar el procés"

Ha defensat en una conferència al Parlament Europeu que "les competències", com la de convocar referèndums, "les determina la ciutadania amb la seva voluntat democràtica".

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha avisat que si l'Estat es nega a autoritzar la consulta, ERC es mantindrà "fidel a la causa de la democràcia, al dret dels ciutadans a votar i a la interpretació dels principis generals del dret i a la jurisprudència del Tribunal de la Haia que determina que la democràcia està per sobre dels marcs constitucionals". En aquest sentit, Junqueras espera que "bona part del PSC, dels seus càrrecs, votants, regidors i alcaldes" també facin el mateix. Junqueras també ha afirmat que ERC no té "cap temptació de forçar unes eleccions anticipades". "Totes les nostres forces se centren en ajudar el govern a culminar el procés democràtic", ha insistit davant del centenar de persones que ha aplegat al Parlament Europeu en la conferència 'The right to decide: A democratic right', que organitza l'Aliança Lliure Europea.


Comparteix
   


Etiquetes
"Mà estesa" del líder d'ERC des de Brussel·les als "càrrecs, votants, regidors i alcaldes" socialistes perquè "estiguin sempre amb la majoria"

Junqueras, confia que almenys "bona part del PSC, dels seus càrrecs, votants, regidors i alcaldes" es mantinguin "fidels i lleials a la voluntat democràtica dels ciutadans de Catalunya". Junqueras ha advertit la direcció del PSC que "la força i la constància de la societat catalana donarà o traurà la raó a les accions que facin els partits polítics". "Òbviament nosaltres mantenim la nostra mà estesa a tothom, però el que és evident és que  no renunciarem en cap cas als objectius que volem assolir", ha avisat a Pere Navarro.

Catalunya seguirà formant part de les institucions europees
Junqueras ha assegurat que de la mateixa manera que "ningú no es planteja" la sortida d'Escòcia de la UE "ningú no dubta que Catalunya seguirà formant part de les institucions europees". "Si hi ha cap dubte és perquè l'Estat insisteix que exercirà un suposat dret de vet, però nosaltres estem absolutament convençuts que la UE posarà per davant la defensa dels drets i principis democràtics als interessos particular i egoistes d'un estat concret", ha insistit.

La llista unitària a les Europees no acaba de quallar
 
Tot i no descartar-la encara, Junqueras ha admès que "malauradament" tot apunta a que la candidatura unitària a les eleccions europees de l'any que ve no serà possible. "Nosaltres voldríem que hi fos ICV, la CUP i tothom, però ens sembla que malauradament ni Iniciativa ni Convergència no semblen gaire predisposats a anar plegats", ha lamentat. El líder d'Esquerra, però, li ha tret importància i ha proposat, a canvi, acordar "alguns elements comuns en els programes electorals" amb la resta de formacions a favor del dret a decidir. "El que és important és l'acció conjunta a Europa i en aquesta legislatura tenim un exemple extraordinari, amb la feina que hem fet el Ramon Tremosa, el Raül Romeva i jo mateix", ha demanat Junqueras. I és que "bona part de la visibilitat que tingui la societat catalana passarà també per les institucions europees", ha recordat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
10 de desembre de 2016, 12.10 h

ERC es el partir mes pederasta que hi ha a tota la UE.
Mes de una dotcena de detinguts, mafias actives desde fa 14 anys a plena barcelona, nens posats en mans desde un pederasta desde 1997 en colegis sempre gestionats per ERC, pederastes a les llistes del JxSI despres de violar a un nen de 13 anys tants cops que va conseguir que el nen es suicides.

Enhorabona ERC per el vostre gran curriculum, despres critiqueu als cures, millor que callesiu en aquest tema.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Amor mañico fletxa Saragossa
15 de novembre de 2013, 14.05 h

#8 Y tu te la pelas a base de bien con los vídeos, eh? HIJO DE PUTA? OJALÁ TE REVIENTE EL OJETE EL PEDERASTA ESE, HIJO DE PUTA. Te he dicho que tu madre es puta, HIJO DE PUTA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
15 de novembre de 2013, 10.24 h

#12 Tu si que "pateixes",pallasso!!!!
#8 A tu el que t'importa és que el pederasta sigui català,perque ets igual de filldeputa que ell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
S.Curçó fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
15 de novembre de 2013, 07.41 h




Crec que si el govern de Madrid "es posa xulet" i va tancant totes les portes a l'expressió DEMOCRÀTICA de la voluntat del poble català, la possibilitat d'una vaga general de llarga durada (fins i tot d'una setmana) NO ÉS CAP UTOPIA NI MOLT MENYS.

Enunciar aquesta POSSIBILITAT no és cap error tàctic, ben al contrari: amb uns adversaris OBTUSOS com el govern del PP, cal sug.gerir aquelles coses en les quals ells no VOLEN pensar.

Com diuen a les pel.lis del far-west "no és cap amena... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
F.Ibló fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
15 de novembre de 2013, 07.34 h




#12 TU, PIJOTA, REITERES PER ENÈSSIMA VEGADA les teves INDIGNES LAMENTACIONS, els teus GEMECS de rata espantada perquè el seu vaixell fa aigua per totes les quadernes.

Passen els dies i tu segueixes plorant i gemeguejant . . .



Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
bejota fletxa Barcelona
14 de novembre de 2013, 13.11 h

Barroso reitera per enèsima vegada i de manera oficial que la independència suposa quedar fora de la Unió Europea
Des del 2004, la Comissió Europea ha advertit en un bon nombre d'ocasions que la secessió d'un territori que forma part d'un Estat membre suposa que la regió separada ja no formaria part de la UE. La resposta ha estat motivada per una pregunta d'un europarlamentari holandès que, encara que no citava Catalunya, sí demanava posicionar-se sobre les declaracions d'Almunia en rel... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Isabel fletxa Bcn
14 de novembre de 2013, 12.02 h

Crec que és una manera de dir que nosaltres també tenim força per provocar situacions que afectarien a Espanya. Quan Espanya ens esta escanyant per posar als ciutadans al límit. De totes maneres crec que és l'ANC que ha de decidir quines accions hem de dur a terme a nivell de societar. Molts ciutadans ja fa temps que estan pensant accions de força i suposo que els polítics ho sabem i és una manera de dir a Europa que no estem disposats a renúnciar.
Els ciutadans tampoc estem disposats ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
14 de novembre de 2013, 11.12 h

#8 Si el pederasta fos a espanya ho posaries?veig que el teu problema és que ts tant filldepùta com ell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
14 de novembre de 2013, 09.44 h

Aragonense de la Puta-España, la COPE, Confederación de Obispos Pederasta de España, si que sabe de este tema; preguntale a Rouco si es el que cada dia iva a Castelldans, sucio espanyol!!! España, Pederastas y obispos sinverguenzas como el aragonense pajillero Marca España


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
14 de novembre de 2013, 09.22 h

La Generalitat confiaba desde 1997 niños tutelados al pederasta de Castellldans (Lérida)

Benestar mantiene en secreto la cifra de chicos que vivieron en la casa del acusado estos 16 años . La policía halla indicios de que en los vídeos porno aparecen menores acogidos por el detenido


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 14
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.