directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 25 de juliol de 2021 03:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC llança un avis a navegants: "el procés és de la ciutadania"

Si no hi ha resposta política davant la urgència social de fer la consulta el poble de Catalunya s’organitzarà i trobarà la forma de sortir-se’n i guanyar, aquest és el missatge d’ERC

Comentaris 60  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 21 vots )
carregant Carregant

Després de la polèmica suscitada per les declaracions ahir a Brusel.les  del president d’ERC sobre la possibilitat d’un cop de força de la ciutadania per garantir el procés, Junqueras, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha estat clar; la garantia del procés és la gent i la majoria social del país és més explícita que la majoria política, “la garantia que la democràcia culmini està en la força de la gent, els ciutadans de Catalunya no ens rendirem”, ha dit, i ha afegit que el procés té dues amenaces: que es proposi una pregunta que no sigui clara i que L’Estat espanyol posi molts pals a les rodes a la consulta, en aquest sentit ERC reclama democràcia a l’enèsima potència i si cal, donar senyals clares que estem disposats a defensar els drets democràtics.

Comparteix
   


Etiquetes
Marta Rovira ha reblat el missatge de Junqueras en una entrevista a TV3
 
Rovira ha explicat que els líders polítics tenim una obligació amb els ciutadans perquè ens van encomanar un mandat i  estem davant un govern espanyol que no vol dialogar ni negociar. En l’actual situació de pals a les rodes constants que viu el procés, Rovira ha dit que “ningú es pensi, cap elit, que això es pot dirigir, perquè no depèn dels dirigents polítics que hi som ara”, i ha afegit que malgrat que el govern espanyol i la casta política creuen que a Catalunya no podem decidir el nostre futur, estem segurs que trobarem la millor manera per tornar a sortir al carrer i mobilitzar-nos. En aquest sentit ha dit que hi ha mil exemples de com canalitzar la reclamació de la consulta i ha argumentat que ERC no ha canviat el missatge, “l'expressem posant un exemple: si vam fer una via catalana, podem parar l'economia” ha dit Rovira en referència a les paraules de Junqueras d’ahir a l’Eurocambra, i ha insistit que ERC ho farà tot perquè la gent pugui votar el futur del país i, s’ha mostrat convençuda que la ciutadania farà tot perquè així sigui.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#68
Francesc fletxa Barcelons
18 de novembre de 2013, 16.43 h

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiii. hem d'utilitzar les referències a que és el poble el que empenya. Que haveu de saber que som un col·lectiu que sabem el futur que ens espera essent una col·lònia d'espanya


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#67
16 de novembre de 2013, 18.46 h

Detingut un exrector de la URV per la seva relació amb el cas Innova

Aquest matí la Guàrdia Civil de Tarragona ha detingut Lluís Arola, exrector de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; Joaquim Barriach, president de Morella Nuts, i Xavier Gómez, exsecretari de Shirota. Tots tres, segons han confirmat a ReusDiari.cat fonts de la Guàrdia Civil, estan presumptament implicats en el cas Shirota, una causa separada de tot l'entramat Innova que fa mesos que s'investiga als jutjats de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#66
16 de novembre de 2013, 05.14 h

NO CULPEU DE TOT A MADRID .. Si no tenin LA PREGUNTA Ja feta es culpa de Artur Mas es culpa de C.I.U. ( Barcelona ) Si no tenin encara LA DATA del Referéndum es culpa del Govern Català de C.I.U. ( Barcelona ) no es pas culpa de MADRID ... Falta tenir un politic ala Generalitat que no tingues POR de anar fer LA CADENA HUMANA PER LA INDEPENDENCIA alla va demostra molta devilitat i covardia clar i català .. PROU Ens falta un politic com el Papa de Roma... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#65
16 de novembre de 2013, 05.05 h

SR JUNQUERAS El problema no esta nomes en MADRID Per no tenir la Independencia la Consulta el Problema esta en el Govern Català que te POR A FER LA PREGUNTA I POSAR DATA PER FER EL REFERENDUM ,, No culpen sempre de tot a MADRID Miren tambe a ala Generalitat alla no es mou res ni ningu se amagan com covards . SI aquí tenin un PRESIDENT TE POR DE ANAR ALA GRAN CADENA HUMANA PER LA INDEPENDENCIA . Ja la caguen anen malament devant ja no tenin aningu en cora... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#64
joan fletxa tarragona
15 de novembre de 2013, 23.00 h

Bé,és una possibilitat,que a Madrid no comptaven.No som tan inofensius com podria semblar i això els ha de posar nerviosos.Ens han de deixar votar,per decidir el nostre futur.I el procés ha de ser absolutament democràtic i els partits a favor del procés han de donar exemple,tots.Tenen molt a fer


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
15 de novembre de 2013, 22.34 h

#53
#52 Mieldeabeja, Narciso Pujol,Alejandro Pefarré,Rosario Palau,Aureli,Mara Busquets,Sea storm,Aragoneses,bejota,ramon sardà,roberto moliner,pere colom,lorenzo bach,vicente berenguer, pedro solsona pique,santi de mataró,oscar crusats,paquita torres,joel de vinaroz,roser fort,pere puig,josep maria capdevila i d'altres noms falsos per a un projecte de poca-cosa,tu no pots donar lliçons ni de com controlar els esfinters.Passa-ho


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
15 de novembre de 2013, 21.28 h

Pobre Junqueras un vegada que fa de politic D´Esquerres ningu sel creu li fa cas , molesta als de Dretes i als D´Esqueres i molt més als empresaris . Clar home una VAGA General la de proposar i fer els Sindicats pero els cobren molt hi no pasan pas gana Els els pagan be per no fer cap Vaga General a Catalunya


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
15 de novembre de 2013, 19.21 h



#55 Miel de avispas: m'ha encantat aixó de que "pidas discÚlpas" amb accent. Deuen ser unes disculpes més fortes que les normals, suposo?

això de les "discÚlpas" és tan divertit com la resta del teu comentari, de tan altíssim nivell "acadèmic" . . .

huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! !

. . . aquests "cultíssims i sagaços" espanyolistes . . .




Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
15 de novembre de 2013, 19.14 h



#53 #55

"Miel de abejas", diu el catxondo aquest ! ! !

Tenen cada cosa, aquesta gent . . . no saben pas què és el RIDÍCUL.

Jo els hi agraeixo, perquè gràcies a ells em foto cada fart de riure . . .

I ell voldria sentir-se català, pobret, conscient de la misèria que és en realitat.

I té les PENQUES de parlar de bajo nivel "acadèmico" . . .

Graciosissim, però amb un cert toc RÒNEC i PATÈTIC.

huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! !

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU G... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
15 de novembre de 2013, 19.08 h




#52 BEJOTA, no cal que t'esforcis, que quan més insisteixes amb les teves cretinades, més ridícul et veiem, pobret.

huah huAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! ! ! !

(abans el trobava PESAT, però ara em fa gràcia, tan totxo ! ! )




Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Millorem la nostra percepció del món
Ramon Boixet Ramon Boixet
Governar és dificil

#xocdetrens fletxa







logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.