directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Joan Ferran creu que la Feria de Abril és 'més barata' que moltes altres

'Si fiscalitzéssim les subvencions culturals que es donen a Catalunya més d'un hauria de callar'

Comentaris 22  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Com cada any, la classe política catalana es divideix entre els partidaris del forat negre econòmic que és la Feria de Abril i aquells qui, amb la boca petita, denuncien les subvencions excessives que any rere any rep la FECAC. Entre els 'amics' de la Fèria cal comptar-hi els dos grans partits catalans, CiU i PSC, així com PPC i Ciutadans. La federació nacionalista cada any hi munta caseta i hi envia Xavier Trias i Duran i Lleida per recol·lectar el vot immigrant, mentre que el PSC també hi té caseta pròpia i, des de les administracions que controla, procura que les subvencions a la Feria continuïn augmentant. Un cop acabada la fira d'enguany, d'entre els socialistes ha estat Joan Ferran qui ha carregat contra els qui ataquen la Feria, titllant la seva actitud de 'fixació'. Pel diputat del PSC la Feria d'Abril és 'menys elitista, més massiva i per tan més barata que moltes altres', i ha amenaçat els qui denuncien les excessives subvencions, en assegurar que si 'fiscalitzéssim' les subvencions culturals que es donen a Catalunya 'més d'un hauria de callar'.
joan ferran
Comparteix
   


Etiquetes
En un article al seu blog titulat 'Fixació: La Fèria d'Abril', Joan Ferran assegura que sempre són les mateixes presones les qui critiquen la festa de la FECAC. 'Busquin referències o articles sobre l’anomenada Fèria d’Abril de Catalunya', proposa el diputat. 'Oh, sorpresa! comprovaran, com any rere any un grupet de persones –els de sempre- es dedica a criticar l’esdeveniment abans mencionat', sentencia.

Ferran denúncia una 'fixació cíclica' contra la feria, que considera un esdeveniment 'ni millor ni pitjor que altres que tenen lloc al país', i en qual, segons ell, 'hi participen milers de ciutadans que paguen els seus impostos religiosament'.

El diputat del PSC aposta per la màxima 'viu i deixa viure' en relació a la Feria, i amenaça als qui denuncien que la FECAC rep excessives subvencions (més de 300.000 euros aquest 2010): 'Estic convençut que posats a criticar i fiscalitzar les subvencions culturals que es donen a Catalunya més d’un dels setciències crítics hauria de callar'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#23
Jordi fletxa BCN
7 de maig de 2010, 19.36 h

#21 Ací l'únic racista i xenòfob ets tu:

"NO HABLAMOS VUESTRO IDIOMA".
"QUE NO LE GUSTA A NADIE"

"QUE NOS IMPONGAIS NADA"

Tu mateix ens imposes el teu (que no nostre) idioma entrant en un fòrum on s'escriu en CATALÀ i si no t'agrada, torna cap a "manipulacion digital".

"si somos los únicos que trabajamos, los catalanes de origen por lo general no dan un palo al agua"
Home. Diria que els killakos com tu,a banda de tunejar cotxes i ensumar farina, no foteu ni brot. Ja us va bé que els ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
Jordi fletxa Barcelona
7 de maig de 2010, 11.56 h

Está claro que el voto de los catalanes de origen andaluz es algo importante para los partidos porque somos muchos, con lo cual está claro que van a promover sus actividades. Además estas actividades tienen mas repercusión que vuestros actes (comidas de pollas mutuas y peloteo). Con lo cual está claro. Se va a seguir dando subvenciones para la feria y otras actividades, por mucho que se diga de españolismes y las típicas mierdas que decís los xenófobos de mierda. Para algo somos el col... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
6 de maig de 2010, 21.26 h

Molt bé, Juan Fernando. Que es fiscalitzin ! Quin problema teniu els sociates quan es tracta de la transparència, oi ?

A la mínima esteu bloquejant propostes que permetrien saber millor on van a parar els nostres diners. Quants anys vau governar a Madrid i no vau moure ni un dit per donar a conèixer les xifres que demostren el FLAGRANT EXPOLI FISCAL que patim els catalans, fins i tot aquells que diuen sentir-se tant espanyols ?

Tenim que pagar per la "Feria", els "Institutos Cervantes" i t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
Jaume fletxa Badalona
6 de maig de 2010, 18.52 h



Doncs si és un espectacle tan "massiu" per a que necessiten les subvencions?

El diner públic que es dediqui a cultura (enlloc de per exemple hospitals i escoles) ha d'anar a activitats de qualitat que no puguin tirar endavant sense aquests ajuts. Així doncs la dansa clàssica o la música de cambra te un punt de lògica que rebin subvencions (tot i que caldria fer el posible que tothom fos autosuficient) però la Feria de Abril no.

Sobre l'elitisme...Caldria aclarir que una cosa és eliti... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Guillem fletxa La Pobla de Mafumet
6 de maig de 2010, 18.37 h

Jordi #16: Medio millón de persones es "nadie"? Vaya concepto más raro que tienes del término "nadie". Por decir algo, son más votos que los que tienen 4 de los 6 partidos del Parlament. Para no ser "nadie", está bastante bien. Y eso sin tener en cuenta que solo se ha consultado al 37% del censo. Ojo con estos "nadies" a ver si te van a dar en tol pompis, melón!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Salva fletxa Països Catalans
6 de maig de 2010, 13.19 h

Per mi poden cel·lebrar tantes Ferias de Abril com vulguin però no se n'ha de subvencionar cap a Catalunya. No és una festa d'aquí, per tant que s'autofinancin els que hi vagin.
D'altre banda, jo hi he estat i no està malament, però hi vaig poder constatar que MAI serà la meva festa... de la mateixa manera que constato que els catalans MAI serem espanyols (tampoc ho vull ser...)... hi ha masses diferències...

Salut i independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi fletxa Barcelona
6 de maig de 2010, 12.38 h

#14 La única forma de que Cataluña sea independiente es que España la expulse por cutre, así que ¿podeis hacer mas consultas catalanistas de estas que no va nadie? Si conseguís una que no vaya absolutamente nadie España echará a Cataluña por tener a gente tan cutre como vosotros.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
montse fletxa Barcelona
6 de maig de 2010, 12.37 h

Si l'argument és que és més barata, no sé perquè aquest senyor se'n va a dinar a llocs "fins" i "cars" i no va al MacDonals, que és més barat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
6 de maig de 2010, 12.07 h

LIVE AND LET DIE, quan tinguem la independència, tota aquesta xusma deixerà de tenir raó de ser i despareixeran pel seu propi pes. En lloc de discutir amb aquesta xusma, deixem-los morir, que cada cop som més i el nostre somni és cada dia més a prop.

VISCA CATALUNYA LLIURE!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
6 de maig de 2010, 11.58 h

Ei gent, no feu cas al jordi aquest, no sap ni què diu, no té arguments, és simple odi envers allò català, i està acollonit perquè sap que aviat Catalunya es separarà d'Espanya. NI PUTO CAS!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.