directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Bertran Cazorla va rebre un tracte “exiquisit” segons els Mossos imputats

Els tres Mossos imputats declaren al jutjat que els va insultar i atacar amb un clauer. L’advocat de Cazorla considera el relat dels agents "surrealista i inversemblant"

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

(ACN).- Els tres mossos imputats per la suposada agressió al periodista Bertran Cazorla el passat 15 de juny a la comissaria de Ciutat Vella han declarat aquest dimecres davant del jutge que investiga el cas que el redactor els va atacar amb un clauer quan ja li havien dit que podia marxar. Segons han explicat a l'ACN fonts jurídiques, els agents han assegurat que van dispensar un tracte "exquisit" a Cazorla, que en cap moment el van agredir i que va ser ell qui els va insultar. Segons ha explicat l'advocat de Cazorla, Jaume Asens, els mossos han dit que el periodista estava "fora de si, com un energumen, insultant tota l'estona" i quan li van dir que marxés amb les seves pertinences "sense cap motiu ni explicació es va abraonar sobre ells en una comissaria plena de mossos". Aquest relat és "surrealista i inversemblant" per a Asens.


Comparteix
   


Etiquetes
La matinada del 15 de juny Cazorla i un amic eren davant la comissaria observant com els Mossos parlaven amb un altre home. Segons les versions, Cazorla hauria recriminat l'actuació policial i va acabar detingut per atemptat a l'autoritat, però ell també va interposar una denúncia per lesions i un delicte contra la integritat moral.

Un dels agents expedientat per apologia de la tortura dels detinguts

Un dels tres agents ha estat expedientat pel Departament d'Interior per tenir missatges a favor de la tortura dels detinguts al seu Facebook personal, i ha explicat que quan va preguntar al periodista perquè mirava la seva intervenció, Cazorla el va començar a insultar sense motiu aparent. Tot i això, els agents han dit que Cazorla no tenia símptomes d'anar begut ni drogat, malgrat que inicialment fonts policials van apuntar el contrari i per això el periodista ha anunciat una querella per injúries i calúmnies.

El misteri de les càmeres
Tot i que Asens va demanar les imatges de les càmeres de la comissaria, de moment només s'han aportat les de les càmeres exteriors. Per això, demanarà un croquis de l'edifici i la situació de les càmeres, i consideraria "molt greu" que hi hagués "punts foscos" a la comissaria.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
21 de novembre de 2013, 14.40 h

#7 sobde todo ed matedia lingüídtica...
#5 "Fueron tantas, tantas, que un día empiezas a sentir vergüenza de trabajar para ellos. Ahora se termina. Injustamente. Pero lo ganaron a pulso". Así de contundente se muestra la que fuera corresponsal de RTVV en Madrid, Iolanda Marmol, en un post donde narra "sus mentiras", que colgó la noche del pasado martes, después de que el Gobierno Valenciano anunciara el cierre de Canal 9. "Recuerdo cuando nos exigían grabar a Eduardo Zaplana de su perfi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
21 de novembre de 2013, 12.56 h

Comunicado de la Resistencia : a los españoles: desde la Resistencia al invasor español,luchamos por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,que quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su fu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
21 de novembre de 2013, 10.00 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Ramon fletxa L'Estartit
21 de novembre de 2013, 09.39 h

Déu meu, els va amenaçar amb un clauer!!! Fins a on podem arribar. Imagino que els poblres Mossos (els tres) esdeurien donar a la fuga a cridar els reforços dels antiavalots. Amb un clauer!! Les coses que hem de veure. La culpa la té el model educatiu català, que ensenya els alumnes a amenaçar amb clauers els pobres agents de l'autoritat, que se li van adreçar per a convidar-lo amablement a unes canyes.

Només una pregunta per aquella persona que a vegades surt a la tele i diu que és ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
21 de novembre de 2013, 08.45 h

que les gusta demostrar su superiodidad.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
S.Curçó fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
21 de novembre de 2013, 07.52 h



Em costa molt de creure que si un ciutadà a qui els mossos pretenen detenir, no ofereix resistència ni els agredeix, que els mossos comencin a colpejar-lo per pur plaer. NO M'HO CREC.

Si pel contrari, el ciutadà a qui es tracta de detenir per dur-lo a comissaria, es nega a acompanyar-los o els agredeix, aleshores NO PODEM PRETENDRE QUE ELS MOSSOS NO ES DEFENSIN I DEIXIN FER AL TRANSGRESSOR. Si ho fessin així, Catalunya seria el paradís dels malfactors.

Qui ofereix resistència a la pol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3

Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 de novembre de 2013, 21.31 h

#1 En una democràcia,tothom és innocent fins que no es demostri el contrari,per tant fins que no es dicti una sentència ferma el dret a la privacitat està vigent.Si no fossis idiota ho sabries.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de novembre de 2013, 21.11 h

Que publiquin els noms dels mossos implicats en aquest cas, i que algun periodista esbrini a quin partit o ideologia pertanyen, llavors sabrem qui és qui en aquest afer. ¿Que això és punible? En un règim dictatorial i feixista sí; en una democràcia, és del tot legítim, legal i saludable, perquè facilita el control dels agents nocius per al cos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.