directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PP i UPyD rebutgen el Pacte d'Estat d'Educació perquè no liquida la immersió lingüística catalana

El text diu que els alumnes dels territoris amb llengua pròpia han d'acabar l'ESO dominant-la a la perfecció, així com també el castellà

Comentaris 10  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Partit Popular abandona el Pacte d'Estat per a l'Educació. 'El pacte no és possible', ha assegurat la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, que considera que la reforma que proposa el govern espanyol 'no consistia en un autèntic canvi de model'. Un dels motius que esgrimeixen els populars per no donar-hi suport és que el pacte no recull la garantia de l'ensenyança en castellà a tot l'Estat. Asseguren que 'cap' de les propostes de fons del PP s'ha recollit al document. Per tot això, Cosepdal creu que 'no és el pacte que el país necessita' ja que només es basa en 'retocs' i no reforma 'en profunditat' el sistema'. Cospedal no descarta donar suports puntuals quan es tramiti al Congrés.
rajoy sanchez camacho
Comparteix
   

El PP volia que tots els alumnes espanyols poguessin estudiar en castellà a qualsevol escola de l'Estat, liquidant així el model d'immersió lingüística vigent a Catalunya. Finalment, el document proposat pel ministeri d'Educació és molt similar al de la llei aprovada pel PP (la LOCE), dient que els alumnes dels territoris amb llengua pròpia han d'acabar l'ESO dominant perfectament tant el castellà com la pròpia llengua.

A més a més del PP, també s'han desmarcat del pacte el partit unionista UPyD i els sindicats Stes i Sindicato de Estudiantes. Contràriament, la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) sí que ja ha anunciat que dóna suport al redactat final de la llei.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#10
7 de maig de 2010, 00.36 h

#9 Que subtil i agut Quim per ser tu. Segur que tu ha dit algun nen petit que corre per casa. Vosaltres ja no foteu ni fàstic. Feu pena pq ERC havia estat un gran partit fins que la vau segrestar vosaltres, esquerranosillos de pa sucat amb oli, llepaculs del Montilla i Zapatero.A Corea dedl Nord us enviava a tots pq n'aprenguéssiu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Quim. fletxa PPCC.
7 de maig de 2010, 00.04 h

#6

El teu subconscient t´ha traït, has posat mas de Pinotxo i l´has clavat. Llàstima que al mas no li creixi el nas quan diu mentides perquè a hores d´ara li arribaria fins a Austràlia com a mínim. Quan no us traeix el vostre subconscient se us veu el llautó d´una hora lluny. Colla d´hipòcrites regionalistes de segona disfressat del que sigui que no teniu pebrots de dir el que sou en realitat, uns ex-llepes convergents i unionistes que es pensen que Catalunya és el seu "cortijo"... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Miquel Àngel fletxa Badalona
6 de maig de 2010, 21.43 h

#7 Això mateix. Tots a votar Reagrupament i Laporta. I si no ens fa el, pes votem en blac o ens abstenim fins que la CUP es decideixi.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Francesc fletxa Lloret de Mar
6 de maig de 2010, 19.47 h

Quan liquidin l´estatut ni manifestacions ni collonades. TOTS PLEGATS A VOTAR INDEPENDENCIA.
Es la unica solucio que ens queda


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
6 de maig de 2010, 16.21 h

#5 Ni que ressuscité Companys no trauríeu, no ja 68, jni tan sols 10 escons després del que heu fet amb el país. Però tranquil el vostre Sant Martí ja arriba i tindreu el que us mereixeu: carbó, com els nens petits per Reis per mentiders, a més d'un mas de Pinotxo i 30 monedes d'argent -de mentida, no us emocioneu- per la traïció al méspur estil Judas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
Manel fletxa Barcelona
6 de maig de 2010, 16.05 h

#4 Bona aquesta! Votar CiU és votar CiU? I què és CiU? C o U? Mas, el que diu que votaria SÍ a la independència sempre que no hagi de ser ell qui convoqui el referèndum, o Duran, que diu que això de l'autodeterminació "és una collonada"? O el Santi Vila, que diu que l'independentisme és "grotesc"? O el Colom, que diu que encara és independentista? Som independents amb Montilla president? NO. Serem independents amb Mas president? TAMPOC. En canvi, ERC aspira a reunir una majoria sufici... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
6 de maig de 2010, 15.45 h

#3 Defensa més pobra no es podia fer. A veure si el Vendrell posa algú millor que tu pq t'has lluit xaval. Tothom sap que votar ERC és el mateix que votar PSC i això no ho podreu esborrar mai més. En canvi tot Catalunya sap que votar CiU és votar CiU i saps qui serà president de Catalunya. La resta és literatura barata.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Manel fletxa Barcelona
6 de maig de 2010, 15.36 h

#2 Montilla, Cap dels antiindependentistes? No crec, el Mas va tenir més vots, per tant li toca a ell.
ERC governa amb el PSC-PSOE a la meva ciutat (Barcelona)? Deixa-m'ho mirar, que no n'estic segurt... Doncs, no, resulta que no. Llàstimaaaaaa....! (i qui diu Barcelona, diu un munt de ciutats on no governen junts, i altres on governen sociates i convergents-unionistes sense ERC, etc.), però per què deixar que la realitat ens espatlli un bon acudit, oi?
Per cert, el "congreso" i el "senado" ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
6 de maig de 2010, 14.53 h

-Aquest PSC és aquell que té com a president al cap dels antiindependentistes, un tal Montilla?
-Hummmmm no se
-Sí, home si, el que ha fet president ERC amb qui governa a tot arreu on sigui possible, ajuntaments, consells comarcals, diputacions, Generalitat, -Congrés i Senat.
- Ah sí que tens raó tu, però jo em pensava que eren del mateix partit.
-Ja és ben bé això.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Manel fletxa Barcelona
6 de maig de 2010, 14.38 h

PP, PP... em sona... No és aquell partit que va pactar vuit anys, VUIT, amb els convergents-unionistes, per fer Aznar president, i Mas Conseller en Cap? Aquell partit que el Mas diu que hi pactarà quan convingui? Ai, ai...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.