directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 10:26 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

De C’s a “Movimiento Ciudadano”: frustrats contra el dret a decidir

Malgrat que el tercer lloc a les enquestes pot semblar un èxit, C’s està condemnat a liderar el fracàs dels unionistes amb el PP i el PSC a remolc seu

Comentaris 53  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

C’s malgrat voler ser un partit de progrés, els fets l’aboquen a ser un partit que recull dins seus els sectors més dretans i retrogrades contra el dret a decidir. El partit de Rivera pesca seguidors en els sectors més nacionalistes espanyols del PP i del PSC i alimenta un discurs avui ja minoritari contra les arrels catalanes i el procés sobiranista endegat a Catalunya. Avui us oferim un recull de les diferents barbaritats del partit que liderarà el fracàs dels partidaris del no a la independència. Albert Rivera, malgrat una aureola de nova política recull ja el pitjor de la vella política, com a mostra aquest recull de benvinguda a “Movimiento Ciudadadano” un clar intent ja fracassat a Catalunya per poder fer política a Espanya, per part d’Albert Rivera, més enllà de la Catalunya independent.

Comparteix
   


Etiquetes
La carta de presentació de Ciutadans: 

L’aterratge a Espanya
 
Rivera rebut per la caverna mediàtica com el nou heroi de l’espanyolisme, aprofita el moment i és prepara per fer política a Espanya. Sap que a Catalunya el seu projecte és mort en una Catalunya independent.

Preparant-se per l’endemà de la independència
 
Rivera té data de caducitat a Catalunya, ell ho sap i busca una sortida a la política espanyola. El nou lerrouxisme afronta la seva derrota i busca supervivència política a Espanya a costa de la demagògia del partit de Rosa Díaz. En una Catalunya independent Ciutadans és queda sense arguments.

Rivera liderarà el nou lerrouxisme a Catalunya
 
El lerrouxisme del segle XXI engloba avui els defensors de continuar a Espanya i, fins i tot, a entorns poc democràtics en contra el dret a decidir, a manca d’arguments els cal activar l’odi contra Catalunya
 
Albert  Rivera és en aquests moments el polític del unionisme més ben situat per liderar la  batalla final per impedir l’exercici del dret a decidir. Camacho li ha lliurat en safata de plata  un PP desarmat i tocat pels escàndols de corrupció i Pere Navarro ha decidit  lliurar-se a les estratègies de Ciutadans per aturar el dret a decidir, malgrat que això li costi una greu crisi dins del PSC. 

Males persones?

 
Tant sols l’odi cap al país on han nascut o els ha acollit pot fer que els dirigents polítics de C's carreguin contra la televisió pública catalana per cobrir la Via Catalana
Cañas i Rivera un atac constant ple d’odi contra tot allò que sembla català

"Aquest govern ha destinat més de 36 milions de les antigues pessetes a un acte que promou la divisió dels catalans i la ruptura entre Catalunya i la resta d'Espanya", ha denunciat Cañas, que ha lamentat que l'objectiu del Govern sigui "fer propaganda, manipulació i sectarisme". La única manera que TV3 "torni a ser un mitjà de comunicació públic al servei de tots", ha dit, és que els partits "separatistes" deixin el poder "després de 30 anys de control i manipulació".  
 
Ni un pam de net
 
Planen molts dubtes entorn al finançament de Ciutadans, sobre els seus orígens - que alguns situen a les clavegueres de l’Estat de la mà d’Alfonso Guerra-, i  sobre la seva fundació constituïda el 2008,  amb un CIF nul, i sobre la que Rivera va mentir descaradament en directe.

Odi i totalitarisme, K ase Jordi Cañas?
 
El diputat de ciutadans, Jordi Cañas, curt d’arguments, expert populista, i sempre a punt d’injectar odi, davant la fermesa del president Mas de no fer un pas enrere en el dret a decidir, va piular : “Ha pensat Artur Mas en Stalin quan va proclamar el seu “ni un pas enrere” en la defensa del “dret a decidir”? “Dispararà” els 'traidors'”, i davant un comentari crític va respondre: “la democràcia es defensa defenent amb fermesa la democràcia davant dels seus enemics”. Assegurar que Mas “dispararà” els “traïdors” com un sanguinari Stalin, fa pensar que si Lerroux hagués tingut Twitter hagués piulat com en Jordi Cañas.

Os montaremos un Ulster que os vais a cagar! Cañas dixit
 
el partit d’Albert Rivera està molt allunyat dels paràmetres democràtics. Les actituds agressives de personatges com el diputat de C’s mostren la veritable cara d’un partit que atià l’odi contra Catalunya i que no té cap escrúpol per falsejar els fets, amenaçar i fer-se les víctimes per intentar liderar una opció radical contra el procés democràtic endegat a Catalunya. Les paraules de Cañas mostren el pitjor dels sectors unionistes, atien la violència contra el procés davant la derrota democràtica i amenacen en promoure un enfrontament de la societat civil per posar en qüestió el  procés.
 
La credibilitat de Rivera salta pels aires
 
Ciutadans fa servir la imatge d’un taller de “fanalets independentistes” que l’ANC va fer a Berga per denunciar l’adoctrinament a les escoles catalanes
 
Una piulada l’escriptor i activista en defensa del català a la Franja, Manel Riu, desemmascara el joc brut de Ciutadans en la seva particular cacera d’estelades en centres educatius. “Ja ho he trobat. La mare del corder va ser... el facebook oficial de@Ciutadans_Cs. No tos fa vergonya?”. Riu ha denunciat que la suposada fotografia que Ciutadans feia servir en el seu facebook per denunciar l’adoctrinament a que se sotmet als nens a les escoles catalanes, en realitat era una imatge d’un taller de fanalets independentistes organitzat per l’ANC de Berga, en el marc de les activitats del "Juguem Jugant"  que es va realitzar al pavelló de Berga.
 

Rivera es confessa a federico Jimenez Losantos

“Saps Federico el difícil que és a Catalunya oposar-se a l'oficialitat i dir que vols seguir sent espanyol i treure milers i milers de persones al carrer ", ha dit un Rivera que ja es veu líder de Unionisme

El president de Ciutadans, Albert Rivera, sol·licitat catalanòfob dels mitjans carques i progres espanyols, avui ha estat al programa “Es la mañana de Federico”, per explicar la seva versió sobre el #12Ofatxa. Segons Rivera la gent que està a Catalunya i que no és nacionalista " porta molts anys aguantant l'oficialitat i la superioritat moral del separatisme", i malgrat que el resultat de la manifestació és positiu  "aquesta batalla no es guanya només al carrer" sinó que " cal sumar forces i aconseguir més vots, créixer en les eleccions autonòmiques perquè un dia hi hagi un govern que compleixi la llei, garanteixi la convivència i respecti la Constitució, cosa revolucionària a Catalunya”.  

La claca mediàtica catalana de Ciutadans: Crónica Global

 L’absorció d‘un digital en ruïnes com és el “El Debat,  per part d’un digital de l’orbita de Ciutadans, “La Voz de Barcelona”, ha donat lloc al Crónica Global amb un objectiu clar: enfortir una la línia editorial propera a Ciutadans i del nou lerrouxisme que pretén unificar l’espai polític entre Ciutadans, PP, l’actual PSC de Pere Navarro i, fins i tot, el sector de Duran i Lleida. El nou mitjà compta amb el suport d’importants entorns del govern espanyol, i de l’anomenat “lobby Puente Aéreo”, que malgrat les poques visites que genera tot i utilitzar l’espanyol com a llengua principal, hi injecta capital a través de la publicitat. Dirigit  per l’excap de premsa de la darrera campanya de Ciutadans –un amant de la figura de Franco-,  aixopluga catalans ressentits,“carcoprogres” en declivi, i un excap de comunicació del president Montilla. 

Rivera i Cañas juguen amb el nazisme per insultar els catalans
 
Els líders de Ciutadans han tornat a mostrar que tenen predilecció per utilitzar el nazisme per il•lustrar els seus pensaments i arguments polítics.
 

Cañas desperta Hitler


El diputat que el desembre de 2012 amenaçava a través del Twitter d’un cop d’estat a Catalunya el 2014, continua amb la creuada de cridar a la violència contra l’exercici de la democràcia. Segons Cañas, l’informe del Consell per a la Transició Nacional suposa "un pronunciament contra la democràcia". En aquest sentit, ha criticat que plantegi la "via kosovar", i ha assegurat que les eleccions plebiscitàries que contempla l'informe "no es poden donar en una democràcia". A més, en una gran exhibició d’ignorància, Cañas ha assegurat que unes plebiscitàries com aquestes "van ser les que van enaltir a Hitler".





COMENTARIS fletxa taronja

item
#53
Paco Pi fletxa Barcelona
25 de novembre de 2013, 18.37 h

Quan en Paquito (vulgarment anomenat Generalísimo Franco) es va trobar a Hendaia amb el salvador del món ari, Adolf Hitler, no en va treure ni una engruna per als seus pressupòsits. (Després sí, que Hitler va signar en secret, i sense la presència de Franco, la participació d'España a la guerra personal que lliurava contra el món en general). Els pressupòsits d'en Paquito eren mantenir una "nació unida", al preu que fos; i si calia eliminar (sí, eliminar, físicament) la meitat de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
Ermessenda de Solsona fletxa Sant Llorenç de Morunys
25 de novembre de 2013, 03.18 h

És que ni fet a mida, ens sortiria millor; és com un gag perfectament ben escriut i estructurat, però sense haver de fer feina.
Quin nom els hi ve més al pèl a tots aquests/es individus/es?, carai el que s´han posat, EL MOVIMIENTO. Sí senyor, amb dues "boles" i un "pal".
Els queda ben poc per els deixar-se bigotets i elles posar-se mantellines i vels negres.
Potser quan s´escalfin que ho tinguin tot perdut, això del Movimiento els anirà bé per anar a redimir España i si els que es ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
SUPE fletxa Barcelona
24 de novembre de 2013, 23.07 h

EL SR. RIVERA S'HA SEPARAT DE LA SEVA DONA I NO HA DEMANAT PERMÍS


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
jaume fletxa Barcelona
24 de novembre de 2013, 21.22 h

EL PILOTETES (Rivera), EL TOSTÓN (De Carrreras), i EL FACINERÓS (Cañas). NI MITJA BUFA; NI CAS.

Què voleu facin aquests tres indocumentats? Resposta: RES.No tenen projecte polític (només slogans), estàn 'il.luminats' pel Tostón Mayor del Reino (el De Carreras, que sempre diu el mateix i adorm les pedres), i tenen com a segon de bordo un paio lleig, calb, mal afaitat, i amb carra de facinerós i fatxa (el Cañas, que té nom de cantaor).

En resum. Uns arreplegats. Ni cas. De moment per... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
Marc T. fletxa Mollet del Vallès
24 de novembre de 2013, 11.25 h


#38 Narcís Pujol tu estas malalt. Ves al metge, al neuròleg, perquè potser tens un tumor cerebral o se t'ha ficat un gat dins del cervell.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
Marc T. fletxa Mollet del Vallès
24 de novembre de 2013, 11.22 h

#46 Que potser ets profeta tu, o simplement un pretenciós descarat que dispara a cegues a l'estil espanyol ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
24 de novembre de 2013, 10.39 h


#40 Rivas, Josep Montella,Narciso Pujol,Alejandro Pefarré,Rosario Palau,Aureli,Mara Busquets,Sea storm,Aragoneses,bejota,ramon sardà,roberto moliner,pere colom,lorenzo bach,vicente berenguer, pedro solsona pique,santi de mataró,oscar crusats,paquita torres,joel de vinaroz,roser fort,pere puig,josep maria capdevila i d'altres noms falsos per a un projecte de poca-cosa,tu no pots donar lliçons ni de com controlar els esfinters.Passa-ho


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
24 de novembre de 2013, 09.07 h

#31 una gran decepción no llegareis al 50% de los votos reales.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
24 de novembre de 2013, 08.19 h

Aquest Primo de Rivera té nivell d'ESO!!!! es bestial que a un DON NADIE cazi analfabeto el votin; però que es pot esperar del Movimiento Nazi Epañó? Cañas, rivera, el hijo del notario Caja, el hijo del nazi de Carreras, tenen el futur a la presó, per golfos, franquistes i bruts com la barba de la cabra hispànica Caja el tontón de España-una


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
F.Ibló fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
24 de novembre de 2013, 08.13 h



#40 Tu, "Rivas de Hospitalet" (segurament Gutierrez de Carabanchel) apren a escriure, i així no demostraràs ser un SEMIANALFABET.

Això de "esta noticia SE REITERA DE NUEVO" és digne d'un SUBNORMAL CRETÍ que essent espanyol IGNORA LES REGLES MÉS ELEMENTALS DE LA SEVA LLENGUA.

Ja pots anar fanfarronejat i fent-te el saberut, que has demostrat palesament la teva incultura, pobre ximplet.



Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.