directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de febrer de 2023 08:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Reclamen davant d'Interior que s'anul•lin les multes del #novullpagar

També reclamaven que s'aturin tots els embargaments que estan en curs i que es retornin els diners a les persones que han pagat

Comentaris 8  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Una setantena de persones han reclamat aquest dissabte a la tarda que s'anul·lin totes les multes del #novullpagar, la campanya d'insubmissió als peatges de les autopistes catalanes. La concentració ha tingut lloc durant una hora davant la seu del Departament d'Interior, al número 355 del carrer Diputació de Barcelona. Els concentrats reclamaven que s'arxivin tots els expedients sancionadors no resolts, que s'aturin els embargaments en curs i que es retornin els diners a les persones que han pagat o els han embargat. 
© @acn



Comparteix
   


Etiquetes
Una campanya popular que va despertar consciencies

De moment hi ha dues sentències judicials favorables als demandants, i els portaveus de la campanya confien que en la resta que hi ha interposades els jutges també els donin la raó.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#8
25 de novembre de 2013, 07.55 h

#6 A tu et troben a faltar a Alcohòlics anònims,CAT-E-TU!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
HENDER fletxa BCN
25 de novembre de 2013, 07.20 h

Ole Ole, a veure si sera veritat que em tornaran els 250€ que ja vaig pagar.
Per sort les altres 6 vegades que tambe vaig passar sense pagar no ha passat res,, PERO ES QUE ANAVA AMB UN COXE ALEMANY,


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
24 de novembre de 2013, 23.56 h


#5 Camats troba a faltar a ERC en la manifestació contra les retallades
El partit que lidera Oriol Junqueras, tot considerant-se d'esquerres, no acudeix a una marxa convocada per protestar contra les retallades socials, la reforma de les pensions i la precarietat laboral. Camats insta ERC a "reflexionar" sobre el seu suport als pressupostos de la Generalitat per al 2014, que, segons ell, "crearan més desigualtats i expulsaran les persones més vulnerables de l'accés als serveis públics".


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
24 de novembre de 2013, 20.44 h

#3 El Govern de Castella - la Manxa ha retirat la prestació econòmica a un nen de 7 anys amb paràlisi cerebral severa i que necessita ajuda per a totes les tasques diàries . Des de la Plataforma en defensa de la Llei de Dependència a Castella - la Manxa denuncien aquest " sagnant " cas en què , a més , li " ofereixen" com a alternativa l'assistència a un centre d'educació especial d'Ensenyament Reglat a qui " porta assistint més d'un any " .

El portaveu de la Plataforma , José Luis ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
24 de novembre de 2013, 18.51 h

#3 Si no hay payasos en Catalunya, traed, a Ana Botella,que solo le falta un tomate en la nariz,
para ser el hazmerrir de Madrid y toda España,y tambien a Rita Barbera,asi ya tendremos, a la
gorda y la flaca.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
24 de novembre de 2013, 18.22 h

Gracias SI por aumentar la recaudacion por medio de las multas a esos payasos.


Como se te echa de menos Lopez Tena, Ya no hay payasos como tu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Les multes haurien de ser per Abertis fletxa per empresa monopolística i parasitària
24 de novembre de 2013, 11.34 h

S'hauria de fer una caixa de resistència o alguna cosa per ajudar aquests herois cotidians!

Hauríem de bloquejar més sovint els peatges pagant amb cèntims o causant retencions que col·lapsessin els peatges ja n'estem tips de pagar i pagar inclús per anar a la feina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
24 de novembre de 2013, 11.32 h

La Corrupció del Puig-Abertis, societato de chorizos de España, es eterna!!! CDC viu DE LES ALMOINES D'ABERTIS, sino de que tindrien el Palacio del. c. Corsega? Puig,i Abertis-CDC son la mateixa cosa


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat


















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Avui els partits teòricament d’esquerres no volen la independència de Catalunya
Ramon Boixet Ramon Boixet
Carta republicana als Reis d'Orient

#xocdetrens fletxa







logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.