directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Nadal i Geli planten Navarro

El líder del socialistes punxa en el primer acte de la gira de la 'Setmana del federalisme' a Girona. Els pesos pesants del socialisme gironí li donen l’esquena.

Comentaris 35  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 10 vots )
carregant Carregant

La setmana del federalisme amb la que el PSC vol difondre la seva proposta federalista a les capitals de província de Catalunya, més Tortosa, va començar a Girona amb mal peu. Les absències significatives de Marina Geli, Joaquim Nadal o Pia Bosc, entre altres dirigents socialistes de les comarques gironines, a la trobada, posa encara més de relleu la crisi que viu el PSC. El primer acte del líder dels socialistes a prou feines va aplegar un centenar de persones comptant els quadres afins a la direcció, on un dels líder destacats presents va ser l’alcalde de Blanes, Josep Marigó,  que té pendent una querella per tràfic d’influències. Navarro va fer un discurs carregat de dures crítiques en contra del president Mas i d’Oriol Junqueras i va insistir en que “el federalisme és l'única via possible”.  

Navarro com Rajoy, reclama tornar al seny
 
Navarro va assegurar en el seu discurs que "fixar unilateralment data, pregunta i mecanisme legal és el camí més ràpid al fracàs, és un greu error", i va reclamar  "tornar al seny que mai no havien d'haver perdut". Amb aquests arguments, el primer secretari socialista ha reivindicat el federalisme com a l'única via possible, davant d'un independentisme ple de dubtes per l'endemà i que implicarà "només ruptura".
 
Rajoy és el representant de la veu del poble

Navarro ha recordat que Mariano Rajoy és president del govern espanyol per una àmplia majoria absoluta i que això li dóna validesa com a interlocutor perquè, igual que Mas, és el representant de "la veu del poble".

Com Sánchez Camacho, Navarro demana a Mas que rectifiqui

Després d’acusar el president del Govern, Artur Mas, i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, de "fer el ridícul" perquè han demostrat que no saben "on van" ni tenen "cap pla" fixat per aconseguir fer una consulta, el líder socialista va insistir en que "no hi ha sortides unilaterals, no hi ha camí fora d'una consulta legal i acordada", i va instar Mas a recupera el diàleg Estat Generalitat, a més d’exigir a al líder de CiU i al d'ERC "que rectifiquin".


 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#35
El gat negre fletxa País lliure
2 de desembre de 2013, 16.58 h

Senyor Navarro no es preocui que si el poble de Catalunya no vol la independència votarà no. Llavors vosté i el PSOE tindran tot el temps del món, que esperem no esgotin, per presentar-nos quin és el seu projecte federalista. Fins ara invisible i poc creÏble, ja que no permet votar als catalans i el Psoe no hi pensa donar-los-hi suport. Vol canviar la Constitución per a que no canvïi res i tot continui com fins ara.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
28 de novembre de 2013, 23.13 h

El Sr. Navarro, a les ordres del PSOE, obedient i dòcil, amb ulls clucs, va pregonant les bondats del federalisme. Com es pot ser tan ruc? ... Sr. Navarro el federalisme és un impossible a Espanya perquè està basat en l'existència de territoris sobirans, independents. Com és que ho ignora? ... Perquè fa veure que és el millor que ens pot passar quan les condiciones perquè sigui factible no existeixen? ... El més semblant a un Estat federal és quan a la Península Ibèrica existien 4 ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Peret fletxa VNG
28 de novembre de 2013, 16.00 h

No es podia esperar res mes del BOTIFLER Navarrete.
Ja fa temps que es va rendir al Perez Rubalcaba, i a tota la colla nazionalista espanyola del PPSOE, fent del PS-C?, una mera delegaciò del PPSOE a la colonia catalana. Tot per donar continuitat a l'expoli català, que el PPSOE han estat executant des de Madriz, Sevilla i Merida. Això, si que es patriotisme......EPPAÑOL. ESTA CLAR.

Per ells faràn, però ja ha esta be que es treguin la careta de catalanistes, per la verdadera de nazionali... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
28 de novembre de 2013, 12.48 h

NO US RENDIU CATALANS,LLUITA D AMB FORÇA PER LA LLIBERTAT !!!! L'ESPANYOLISME TIRÀNIC ESTÀ DESITJANT QUE DEJEIS DE LLUITAR PELS VOSTRES DRETS PER SOTMETRE-US ENCARA MÉS !!! INDEPENDÈNCIA O MORT !!!! VISQUI LA LLIBERTAT DE TOTS ELS POBLES SOTMESOS PER L'ESTAT ESPAÑOL !!! VISQUIN ELS POBLES BASC,CATALÀ,G AL·LEGO,CANARI,L EONES,ETC !!! VISQUI LA INDEPENDÈNCIA I LA LLUITA CONTRA L'INVASOR ESPAÑOL !!!
/ / / / / /
/ / / / / /
/ / / / /


KATALANAK EZ zaitezten garai, D borrokatzen du INDARR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
MAC fletxa Vic
28 de novembre de 2013, 10.03 h

M'he fixat que, aquests els socialistes, estan canviant d'eslògan cada quinze dies...


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Quety fletxa Torroella
28 de novembre de 2013, 09.25 h

Anem per feina.

Perquè la veu de tot un poble ha d’arribar a tots els pobles, perquè les injustícies ens afecten a tots, petits i grans, i perquè ja n’hi ha prou de callar i esperar que sigui un altre qui solucioni els problemes, l’Assemblea del Procés Constituent de l’Escala, Albons, l’Armentera, Bellcaire, St. Pere, Torroella F. Viladamat, Vilamacolum i Ventalló surt al carrer.
Que la veu d’avui sigui un clam demà.

Contra la privatització de la gestió de les Ruïne... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
28 de novembre de 2013, 07.19 h

Jo vul saber a quin bandol estan el "Mami i els mamins" d'Igualada


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
27 de novembre de 2013, 14.40 h

#26 L'Azerbaidjan s'ha servit d'un senador del PP valencià per amagar la brutalitat del règim. Una investigació apunta que Pedro Agramunt és un dels membres del Consell d'Europa a qui ha subornat.

Un quilo de caviar àzeri val entre 1.300 i 1.400 euros. Amb el control de la pràctica totalitat del caviar del Mar Caspi, l'Azerbaidjan és ric en aquesta preuada 'delicatessen'. L'ofrena de regals és un tret característic de la cultura d'aquest país, però quan la política entra en joc, to... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
27 de novembre de 2013, 14.40 h




Mass eres el mas Grandhi.

¿Para cuando un viaje a Venezuela, MaSS de chandal con la estelada y Maduro con el chandal bolivariano?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
27 de novembre de 2013, 14.38 h

Atrapado en Qatar El sindicato internacional de futbolistas viajará al país árabe para liberar a Zahir Belounis, atrapado desde hace un año en el país por una disputa de impagos con su club

Ha escrito una carta a Zidane y Guardiola, embajadores del Mundial 2022


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.