directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Un canal televisiu alemany emet un reportage sobre Catalunya amb motiu de la Fira de Frankfurt

Catalunya ven molt en aquests moments a Alemanya gràcies a la Fira de Frankfurt

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un canal televisiu alemany emetrà el 9 d'octubre un reportatge sobre Catalunya. El reportatge 'Barcelona und die Costa Brava' defineix Catalunya com un país 'orgullós', situat dins l'estat espanyol però 'autònom' i destaca que defensa la seva cultura, la seva llengua i la seva 'independència'. El reportatge parla de Barcelona i defineix la ciutat com una barreja de modernitat i tradició. Destaca per una banda l'arquitectura de Gaudí i per l'altra, els edificis més moderns i parla de la capital catalana com d'un centre de disseny. El reportatge ha estat elaborat amb motiu de la presència catalana a la Fira del Llibre de Frankfurt. El reportatge s'emetrà dins el programa de viatges Service Rei pel canal digital HR.
Fira del Llibre de Frankfurt
Fira del Llibre de Frankfurt

Comparteix
   

El programa fa una ruta literària per la ciutat, parla de la sardana i i dóna una volta als espectadors pel mercat de la Boqueria. També fa un viatge per la resta de Catalunya i descobreix rutes per la Costa Brava a la recerca dels trets gastronòmics típics de Catalunya. Entre sl llocs visitats destaca Cadaqués on parla de la figura de Salvador Dalí i a l'altre extrem Calafell, d'on mostra imatges de la Ciutadella Ibèrica, de la façana marítima del municipi i de l'elaboració dels cossetans, postre característic de Calafell inspirat en la tribu ibera que habitava els actuals Penedès i Camp de Tarragona. Aquest reportatge ha estat elaborat amb motiu de la Fira del Llibre de Frankfurt, que enguany té Catalunya com a convidada especial. El programa Service Reisen s'emet pel canal digital HR, que a Catalunya pot veure's si es té contractat el servei del satèl·lit Astra. L'emissió del programa sobre Catalunya es farà el 9 d'octubre a partir de les 18.50 hores. Per al tinent d'alcalde de Turisme de l'Ajuntament de Calafell, Àngel Verge, 'Catalunya ven molt en aquests moments a Alemanya gràcies a la Fira de Frankfurt'. Verge ha afegit que 'poder aparèixer al costat d'algunes de les principals atraccions turístiques de Catalunya, com la ciutat de Barcelona, el modernisme i els espais dalinians, és una gran promoció per a Calafell'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.