directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 08:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Puig demana a Montilla que es reuneixi amb Zapatero i no amb Rajoy per garantir que el PSOE defensarà l'Estatut

Assenyala que allò important és què farà el president i el socialisme espanyol

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha demanat aquest dijous al president de la Generalitat, José Montilla, que es reuneixi amb el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, per garantir 'amb llum i taquígrafs' que el PSOE defensarà la resolució del Parlament en defensa de l'Estatut. 'La reunió important és aquesta, perquè el PP ja sabem què farà. L'important és saber què farà Zapatero i el socialisme espanyol', ha argumentat durant una xerrada a la UB referint-se a la reunió entre Montilla i Mariano Rajoy, 'dos dels principals agressors contra l'Estatut'. Si Montilla no convenç Zapatero, ha dit, tot serà un 'foc artifici' del PSC només perquè s'apropen eleccions.
felip puig, cdc, ciu, convergència
El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig.

Comparteix
   


Etiquetes
El moment de les 'grans gesticulacions'
En referència al PSC i a Montilla, Puig ha constatat que ara és el moment de les 'grans gesticulacions, de les reunions i de treure pit, enviant escrits a tothom per fer veure que són grans defensors d'una cosa en què no han cregut des del principi'. El dirigent de CDC ha demanat a Montilla que es deixi de gesticulacions i actuï realment, reunint-se amb el president del govern espanyol perquè el PSOE garanteixi que defensarà al Congrés i al Senat la resolució que el Parlament va aprovar en defensa de l'Estatut, i que no només s'aprovi la renovació dels magistrats, sinó també que el TC es declari incompetent i que no pugui emetre sentència sobre un estatut referendat.

De la reunió entre Montilla i Rajoy, Puig ha dit que sembla que el PSC 'fa una mica de teatre per intentar fer veure que el llop és el PP i la caputxeta vermella els socialistes', quan es reuneixen aquest dijous 'dos dels principals agressors contra l'Estatut'. En aquest sentit, ha recordat que Montilla va ser 'qui va obrir la veda contra l'Estatut portant les esmenes a l'advocat de l'estat per iniciat l'atac jurídic contra l'Estatut'. Però a més, ha apuntat que també hi ha els recursos de comunitats socialistes i del Defensor del Pueblo.

Una reunió per visualitzar que el PP és 'el dolent de la pel·lícula
Aquesta reunió, ha continuat, només interessa al PSC, per visualitzar el PP 'com el dolent de la pel·lícula'. Per això, li ha demanat que no s'equivoqui ni d'itineraris, ni de continguts, ni d'interlocutor. L'itinerari, ha dit, és el Congrés, i aquí és on entren els 25 diputats del PSC. El contingut no pot ser només la renovació, sinó també que el TC es declari incompetent i que tampoc es pugui pronunciar sobre estatuts referendats. I els interlocutors són el PSOE. És en aquest punt quan ha reclamat una reunió entre Montilla i Zapatero per garantir el suport socialista a la resolució del Parlament.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Julià fletxa BCN
7 de maig de 2010, 16.18 h

#3 No menteixis que se't cauran les dent si és que te'n queda alguna. L'estatut del 30-S era potent pq hagi ho va forçar CiU. A ERC ja li anava bés un de més fluixet. La primera retallada la va fer Motilla i la va reblar Guerra i el PSOE. EN Mas només va salvar el que va poder. I ara ERC ni tan sols li sap sacra fruit amb la merda de finançament que aconesguei i amb quatre lleis de pa sucat amb oli.


Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim. fletxa PPCC.
7 de maig de 2010, 09.13 h

www.youtube.com/watch?v=OxdDi827IKI -

#2
Doncs mira, no va ser montilla qui va anar a madrid a pactar la primera gran retallada de l´estatut amb zapatero sinó el vostre ven- estatuts mas. Això si que és per flipar i per vomitar . Colla d´hipòcrites!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Miquel Àngel fletxa Badalona
6 de maig de 2010, 21.51 h

Doncs el teu jefe Puigcercós acaba de sortir per la vostra TV3 fent un elogi apassionat del Montilla per gosar parlar amb Rajoy. Feia unes ganes de vomitar que ti cagues. Busqueu el tall a internet i flipareu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de maig de 2010, 21.44 h

Encara hi ha qui ens vol fer creure que ens ha d'importar l'estatutet?

Visca la Constitució Catalana!
Visca la llibertat!
Visca Catalunya Estat!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.