directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El CNI darrere el joc brut de Ciutadans contra Mas

És la conclusió a la que ha arribat el president Mas després de la pregunta sobre una fictícia agència nacional de seguretat de la Generalitat que li ha formulat Albert Rivera

Comentaris 51  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Durant la sessió de control al Govern al Parlament, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha demanat al president Mas explicacions sobre un document que parla de la creació per part de la Generalitat d’una suposada agència nacional de seguretat amb dotació pressupostària encoberta. El president li ha respost amb contundència que el Govern i ell mateix desconeix aquest document, “exhibeixi els documents que vulgui, l’agència no existeix i el govern no ha encarregat cap informe”, ha dit, i ha afegit que el que si existeix és el CNI, que depèn del govern espanyol que fan la seva feina desconeguda i en molts casos es desconeix si la fan de forma correcta. 
Rivera amb un pam de nas
 
Rivera ha exhibit un document amb el logo de la Generalitat sense cap garantia de ser autèntic per reclamar la dimissió de Mas i acusar-lo de mentir. Mas s’ha referit implícitament  a l’informe de la UDEF que el ministre de l’interior Jorge Fernández encara no ha pogut explicar i ha insistit que el document no existeix i per tant no ha costat un euro.
 
Les clavegueres de l‘estat de la mà de Ciutadans per fer joc brut contra Mas i el procés
 
Aquest afer vindria a validar les tesis que el CNI té contactes amb Ciutadans que treballen per avortar el procés sobiranista atacant la credibilitat del president Mas i el seu govern. Això unit  a la presència desmesurada del Ciutadasn als mitjasn de comunicació espanyols, que no és gratuïta, posa damunt la taula el joc brut de l’estat i la connivència de les clavegueres del l’estat amb Ciutadans. De ben segur que el document fals serà exhibit a les teles i ràdios on són presents a diari els Ciutadans.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#51
6 de desembre de 2013, 00.02 h

#4
La inversió britànica creixerà i farà créixer l'ocupació a Catalunya en els pròxims anys. L'anunci va sorgir de la trobada organitzada per Invest in Catalonia, organisme del govern que treballa per atreure al país inversió de qualitat, amb representants institucionals i empresarials de la Gran Bretanya. Catalunya ja és el destí del 55% dels negocis de la Gran Bretanya a l'Estat espanyol i el territori català acull el 47% de les empreses britàniques instal•lades a l'Estat, una ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Resolt fletxa Catalunya
5 de desembre de 2013, 17.28 h

#47 C's és un partit finançat i dirigit des de les clavegueres de l'estat (i poders fàctics) per fotre els catalans. Ja ho van fer anteriorment amb Alejandro Lerroux. La mateixa estratègia en temps diferents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
5 de desembre de 2013, 16.19 h

#47 No crec que aquests 'malandandos' hagin caigut en cap trampa i s'hagin alineat amb els mortadelos i filemons del CNI de forma innocent. Crec que les seves accions són part de la 'guerra bruta' de l'Estat contra Catalunya. És la guerra de la propaganda per guanyar l'estat d'opinió. En tota guerra, cruenta o incruenta, la propaganda juga un paper molt important i hem de saber combatra-la i ganyar-la!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
5 de desembre de 2013, 13.33 h

ANTE LA CERCANIA DEL DIA AUTODENOMINADO POR LOS FASCISTAS DIA DE LA CONSTITUCION,HACEMOS UN LLAMAMIENTO A TODOS LOS ANTIFASCISTAS Y DEMÓCRATAS A TOMAR LAS CALLES PARA EXPRESAR EL DESEO DE CAMBIO DE UN SISTEMA FOSILIZADO Y ANTICUADO QUE SOSTIENE PRIVILEGIOS Y ATACA A LOS PUEBLOS PARA TENERLOS SOMETIDOS BAJO EL YUGO ESPAÑOL.
PEDIMOS QUE TODA LA CIUDADANIA DE LOS PUEBLOS OCUPADOS DEMUESTRE EN MANIFESTACIONES Y TODO TIPO DE ACTOS SU RECHAZO A UNA CONSTITUCION OBSOLETA QUE SOLO PERSIGUE MANTENER P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
Aniol fletxa l'Ametlla del Vallès
5 de desembre de 2013, 11.29 h

Ostres, ostres, ostres..........avui en parlava amb un meu germà. L'albertito aquest, que es pensa que és la hostia de llest i honrat, ara resulta que cau a la trampa i s'alinea amb els mortadelos i filemons del CNI.
Per cert, com és que l'advocat defensor i la jutge del cas dels mossos del Raval són tots dos de siudadanus?
Ostres, ostres, ostres nois i noies de siudadanus (mejor hundidos com molt encertadament diu algú) heu de saber que en "Guillermo i la banda de los proscritos" eren mol... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
5 de desembre de 2013, 11.25 h

Gracias por vuestro apoyo , seguire en la becha mostrando la verdad que esta alli fuera y que este panfleto os esconde y, claro esta (uno no es de piedra) partiendome el pecho a costa de vuestras tonterias.

Animaros que para el 28 de Diciembre (Santos Inocentes) el MaSS os dara fecha y pregunta de la charlotada.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 25
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
5 de desembre de 2013, 11.07 h

#38 “Ja no som al segle XVIII ni vivim en l'era dels reis i els estats nació.” El president dels liberals europeus, sir Graham Watson, va demanar ahir a Espanya que “es desperti” i permeti el referèndum català. Watson, eurodiputat des del 1994, assegura que “no tindria cap problema amb una Catalunya independent dins de la UE”. “Som demòcrates, i si això és el que vol la majoria, és el que ha de passar”, defensa en una entrevista a l'ACN. L'ofensiva de la diplomàcia espan... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
atlasac fletxa Vila-real
5 de desembre de 2013, 10.46 h

Al 34 l CIC ja existeis JO el tinc es l 58.000 i pico Voleu dir que per allà al 3014 serà CATALUNYA LLIURE? jo ho dupto malt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
5 de desembre de 2013, 09.52 h

Los Ciudadanos-SS, Goebbels de las Cañas,alias "os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar" y Alberto Primo de Ribera,
falsifican el logo de la Generalitat,para difundir, noticias falsas.
Hemos aprendido la leccion


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
5 de desembre de 2013, 09.48 h

AQUET NOI I EL SEU PARTIT SONT UNS DEMAGOGS, PER AGAFAR VOTS AMB EL SEU DISCURS SOCIAL, QUE EVIDENMENT ARRIBA A MOLTA GENT PERO QUE NO ES LA SEVA VERITABLE LINIA. ¿ PERQUE EL SEUS " adlaters" PARLAN SEMPRE EN CASTELLA A LAS T.V. DE CATALUNYA?, QUAN TOST ELLS PARLAN CATALA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.