directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 10:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu omple la Diagonal d'activitats per vendre la consulta

L'Ajuntament s'inventa una cursa que tallarà l'avinguda diumenge · Traslladen la tradicional Gimcana de la Mercè al maig perquè coincideixi amb l'inici de la consulta

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Les votacions de la consulta sobre el futur de la Diagonal començaran dilluns, però l'Ajuntament de Barcelona ha concentrat la majoria d'activitats festives d'aquest cap de setmana a l'Avinguda per tal de promocionar la consulta. Aquest diumenge, la calçada central de la via quedarà tallada totalment a causa de la nova Cursa per la Diagonal, on 5.000 atletes recorreran 5 quilòmetres per l'Avinguda per reflexionar sobre 'el futur' de la via. Per altra banda, el consistori també ha desplaçat a aquest cap de setmana la tradicional Gimcana TMB, que enguany ha deixat de celebrar-se per la Mercè com s'havia fet les darreres edicions i es farà dissabte. Presumiblement la Gimcana obligarà els joves a recórrer en transport públic bona part de la Diagonal, així promocionar el vot en la consulta entre els barcelonins de més de 16 anys.
avinguda diagonal
Comparteix
   


Etiquetes
La Cursa per la Diagonal, que s'ha creat aquest any i s'ha programat coincidint amb la consulta que impulsa el consistori, paralitzarà l'Avinguda a partir de les 8 del matí de diumenge en bona part de la seva extensió: no podran circular vehicles pel carril central de la via des de la Plaça de Francesc Macià fins pràcticament a Glòries. Només funcionaran els laterals de l'Avinguda, i els talls es perllongaran fins a migdia.

De Gimcana de la Mercè a Gimcana de Barcelona

Pel que fa la Gimcana TMB, que també s'ha fet coincidir amb el tret de sortida de les votacions en la consulta, l'Ajuntament ha avançat cinc mesos la tradicional Gimcana de la Mercè, que durant 22 edicions s'havia fet coincidint amb les festes de la ciutat, possiblement amb la voluntat de donar a conèixer als joves majors de 16 anys les votacions, que s'iniciaran aquest dilluns.

Aquest canvi sobtat ha obligat al consistori a haver de crear a correcuita un nou grup de Facebook. Així al grup 'Gimcana de la Mercè', que ja comptava amb més de 1.200 joves adherits, han donat la consigna d'apuntar-se al grup nou, anomenat 'Gimcana TMB de Barcelona', el nom del qual evita al consistori haver de celebrar la cursa per les festes de la ciutat. El web habitual www.gimcanadelamerce.com també ha deixat de funcionar.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Maria fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 13.08 h

diagonalopciod.com/ Creus que la consulta sobre el futur de la Diagonal que planteja l'Ajuntament és incompleta i no t'hi sents representat? No et convencen les opcions A i B, però tampoc vols deixar la Diagonal amb el caos actual (opció C)? Creus que un procés participatiu de veritat hauria de tenir en compte les propostes dels ciutadans? Creus que el debat no es pot limitar a escollir entre dues opcions prefabricades amb diferències mínimes? Creu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jofre fletxa BCN
7 de maig de 2010, 15.33 h

3 milions la consulta. 70 milions la remodelació i 160 en total comptant el material mòbi i tramvia, que acabaran sent 180 pel cap baix. Fer aquesta obra faraònica en temps de crisi en què no es pot ni pagar les prestacions dels aturats de llarga durada, pensions ridícules i depenents, és un crim d'estat. Algú s'ha preguntat el que es podria fer amb 180 milions d'euros en matèria social a la ciutat de Barcelona? I això que és un ajuntament d'esquerres segons diuen. Per cert en Portabel... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
7 de maig de 2010, 11.17 h

Algú sap quan costarà en euros aquesta enganyifa pensada només per espolsar-se del damunt l'ajuntament la responsabilitat de prendre la decisó? És clar, que en qüestions basicament tècniques com és aquesta són els especialistes els que han de dir quina és la millor opció i els polítics han d'asumir la responsabilitat de explicar-ho i fer-ho. O això o que enviïn al saura a que li faci el feng-shui a la diagonal que segur que això no falla.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.