directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La independència, una oportunitat única per a Catalunya i Espanya

El CATN defensa que una Catalunya independent hauria de ser una magnífica oportunitat per establir unes relacions entre Catalunya i Espanya més estretes i constructives que les d’ara

Comentaris 32  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El Consell Assessor per a la Transició Nacional defensa que una Catalunya independent mantingui unes relacions amb Espanya fins i tot més estretes que les actuals. Aquesta és la idea de la qual parteix l'informe que ha elaborat el consell amb el títol 'Les relacions de cooperació entre Catalunya i l'Estat Espanyol". "El procés que podria portar a què Catalunya fos independent hauria de ser una magnífica oportunitat per establir unes relacions entre Catalunya i Espanya estretes i constructives, possiblement més estretes i constructives que les actuals", ha argumentat el president del CATN, Carles Viver i Pi-Sunyer, que ha negat que el procés vulgui la ruptura i ha reivindicat els lligams afectius.
 

Comparteix
   


Etiquetes

 
El Barça i Espanyol podrien seguir jugant a la lliga espanyola en cas d'una Catalunya independent
 
El Consell sosté que Barça i Espanyol podrien seguir jugant a la lliga espanyola en cas d'una Catalunya independent. En el seu informe titulat 'Les relacions de cooperació entre Catalunya i l'Estat Espanyol', el consell argumenta que aquesta decisió no respon a límits administratius, sinó a interessos dels clubs, i posa exemples com el del Mònaco, que juga a la lliga francesa, o els dels Swansea i el Cardiff, que participen a l'anglesa tot i que Gal·les té lliga pròpia. Ara bé, en cas que Catalunya assolís la independència, l'informe conclou que podria participar en els Jocs Olímpics amb els esportistes que haguessin optat per pertànyer a la selecció catalana.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#32
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
22 de desembre de 2013, 22.34 h



Empreses i multinacionals tan importants i fortes com les dels EUA haurien de plantejar seriosament la destitució del president de la Cambra de Comerç dels EUA a Espanya, el català Jaime Malet, si realment ha dit que aquestes empreses són a Catalunya per a vendre a un mercat de 47 mil.lions. Si realment ha fet aquestes manifestacions la seva ignorancia l'incapacita per a ocupar un càrrec de tanta responsabilitat.
La presència de les empreseses americanes a Espanya cerca vendre a Alema... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
bejota fletxa Barcelona
22 de desembre de 2013, 12.45 h

El presidente de la Cámara de Comercio de Estados Unidos en España, el catalán Jaime Malet, ha afirmado que en una hipotética Cataluña independiente, las empresas e inversiones norteamericanas se irían. "Hay una preocupación muy grande por parte de la inversión extranjera en general, que podría llevar a una deslocalización masiva de lugares de trabajo y de inversión", ha dicho Malet en una entrevista este martes en El matí de Catalunya Ràdio.

El representante americano ha señala... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
bejota fletxa Barcelona
22 de desembre de 2013, 12.42 h

ERC ha reconocido por primera vez que una hipotética Cataluña independiente saldría de la Unión Europea. El diputado en el Congreso, Alfred Bosch, ha preguntado este miércoles en la sesión de control al Gobierno si éste vetaría la entrada de una Cataluña independiente en la UE, dando por supuesto que si Escocia vota 'sí' a la independencia en el referéndum de septiembre de 2014 la región británica quedaría fuera del organismo europeo.

N.B. ON ÉS L'OPORTUNITAT ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
21 de desembre de 2013, 22.40 h







#28 Tu de què has d'anar a Tailandia, fanfarronet mentider ? Tu te'n vas al teu merdòs poble de Villapiojosa de las Altas Liendres, a passar uns dies al "chamizo" on vares viure de petit entre cagallons de cabres i pudor de peus bruts.

huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! ! ! !






Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
21 de desembre de 2013, 22.21 h

Buenas noticias para vosotros, paletos. Mañana, la parienta y un servidor nos vamos a Phuket a pasar 15 dias. No volveréis a saber de mí hasta el 3 de enero. No hay nadie en el “servisio” para ocupar este puesto así que os quedareis sin saber la verdad por unos días y podréis regodearos en este lodazal de mentiras y manipulaciones de mentes NAZionalistas (es decir, retrasadas).
Mi marcha (temporal, repito, no os hagáis ilusiones) junto con la charlotada del MaSS de la pretendida con... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
21 de desembre de 2013, 17.32 h

Les empreses instal.lades a la Península han de pensar en els més de 300 mil.lions de consumidors potencials que representa la població de tot el continent europeu, pertanyin o no a la Unió Europea, un responsable de multinacional instal.lada a casa nostra que pensi que només té unos 47 mil.lions de consumidors potencials realment mereix que el destitueixin.

Raül


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
21 de desembre de 2013, 13.35 h



Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
21 de desembre de 2013, 13.04 h

DOS PAJOS VAN A LA PLAYA ;UNO SE METE EN EL AGUA Y EL OTRO LE PREGUNTA:
- ¿CÓMO ESTÁ EL AGUA,MARICÓN ?
Y EL QUE ESTÁ EN EL AGUA RESPONDE :
-UY ,EL AGUA ESTÁ DE NABO !!
ENTONCES EL OTRO SE DIRIGE AL MAR,CONTENTO Y ALBOROZADO DICIENDO:
-AY, PUES ENTONCES ME VOY A METER DE CULO !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
bejota fletxa Barcelona
21 de desembre de 2013, 12.53 h

FUGA EMPRESARIAL SI CATALUÑA SE INDEPENDIZA

Las multinacionales extranjeras instaladas en España están muy preocupadas por las implicaciones económicas que tendría la posible independencia de Cataluña. El diario recoge entrecomillados de varios países.

EEUU: "Muchas empresas están aquí para un mercado de 47 millones y no de 7".


N.B.OPORTUNITAT... TRET DE QUE LES EMPRESES MÉS IMPORTANTS ,MARXARÁN COM AL QUEBEC.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
21 de desembre de 2013, 02.49 h

Quina putada , encara no tenin LA Consulta ni la Independencia hi ja parlem de la Relació que te que tindra Catalunya amb Espanya , fa riure Primer cal conseguir fer la consulta hi despres Guanyar-la SI Y SI Tindra la Independencia y despres parlem de las relacions no abans de hora .Aixo es com celebrar la victoria del BARÇA abans de que jugui el partit malament per que podría perdre .


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.