directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sardà impotent davant Súmate

El còmic no pot amb el president de Súmate que ha afirmat “soy español y estoy a favor de la independencia porqué estamos hartos”

Comentaris 64  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 37 vots )
carregant Carregant

Avui Rac1 ha entrevistat el president de Súmate, Eduardo Reyes, que ha participat a la tertúlia juntament amb Sardà, Martín Blanco, Graupera i Barerà. La humilitat, senzillesa i determinació d’Eduardo Reyes ha contrastat amb la fatxenderia, mala educació i prepotència d’un Sardà decidit a rebentar l’entrevista. "Tothom pot sumar-se a Súmate o s’ha de ser xarnego?", ha demanat Sardà a Reyes, tot qüestionant l’associació que ha definit de sorprenent i discutible. Reyes ha defensat que el “benestar està a Catalunya sent independent” i Súmate vol explicar-ho i convèncer la gent en aquest sentit i que el seu projecte és construir un país nou.
 

Comparteix
   


Etiquetes
Sardà insultant davant un projecte que creix i es consolida amb més de 20.000 seguidors
 
Sardà ha deixat clar que no suporta que un col·lectiu de persones no polititzades aconsegueixin guanyar tants adeptes en un terreny que creien sota control. “No hi ha més radical que el convers” li ha etzibat Sardà a Reyes que li ha respost “a veure si et converteixes ja”. Reyes ha recordat que l’associació, “formada per gent molt diversa, en què no importa l’origen, sinó el destí”, ja té 20.000 seguidors.
 
És el futur estúpids
 
Barberà ha defensat que molta gent arriba a la idependència per una qüestió de futur. "Molta gent, com el col·lectiu Súmate  no han arribat a voler la independència per la via identitària, sinó de futur", ha explicat Barberà que ha el procés independentista se sustenta sobre tres pilars: el futur, l’economia i la identitat.
 
Súmate encara no havia passat per RAC1
 
Després que faci dos mesos que Súmate hagi presentat el vídeo “Juntos vamos a construir un nuevo país”, que ja té més de 150.000 visites, i d’haver passat per la majoria d’emissores catalanes, avui Jofre Llombart ha entrevistat Eduardo Reyes.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#64
Francesc fletxa Barcelona
2 de gener de 2014, 18.53 h

Nosaltres érem una família nombrosa que vivíem, relativament be treballant les nostres propietats en la unitat. Aproximar-nos a pensar en el futur no oloràvem altre projecte que l'acceptació d'anar, cada dia, al mercat on es rifava el treball diari, hi havien molts que no els hi tocava mai, on les simpaties u el contrari era un valor que decidia. Les reflexions múltiple que hi érem obligats a fer ens orientàrem a Catalunya on siprojectava la possibilitat de poder-nos-la conrear. Han ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
2 de gener de 2014, 10.06 h

En resposta a l'Isidor de Barcelona#61

No és en Tardà sinó en SARDÀ! El Tardà és el diputat d'ERC a Madrid i creu-me que no és cap renegat. Ho aclareixo per a que no es crein mes confussions. El Sardà és el tio de Cronicas marcianas i actualment ha passat a ser un dels frikis que passaven pel seu programa.

;-) Bon any, salut i independència ||*||


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
Quim Sala fletxa Barcelona
1 de gener de 2014, 13.02 h

Molt bé, Eduardo Reyes, felicitats. Tu ets una persona com cal, et fas respectar i admirar pels bons catalans. Tots els vinguts d'altres terres haurien de tenir tan clar com tu el tema de la catalanitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
Isidor fletxa Barcelona
1 de gener de 2014, 12.40 h

- "Qui faci catalanisme ha d´ésser catalanista i, encara més, català conseqüent. No diem català de naixement. Coneixem més d´un català no natiu que per la seva catalanitat sincerament adoptada fa caure la cara de vergonya a més d´un català de naixença. Viure a Catalunya, ésser pare de catalans i sentir-se català no és cap injúria a la pàtria d´origen. La injúria és, per part d´un foraster de venir ací com a invasor, i per part d´un natiu, de viure-hi com a català renega... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
Kani fletxa Girona
1 de gener de 2014, 10.14 h

Jo vaig escoltar el programa.
En Sarda va se barroer i maleducat i l'Eduardo Reyes es va comportar com un senyor, defensant el seu punt se vista amb serenitat mentre l'altre l'interrompia continuament amb grolleria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 24   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
Inspirada fletxa Barna (Luz de gas)
31 de desembre de 2013, 20.04 h

És que Sardà és seguidor "perico" i se li va la frapa :-D una víctima del subidón de la UEFA als 90' jajajaj


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
31 de desembre de 2013, 19.55 h






#56 JORGE JOSÉ JUARES JUNCOS JJJJJJJJ, cuida't de la teva CORRUPTA pàtria, esPANOLIsta ridícul, que prou feina que tens allà amb CORRUPCIÓ AUTÈNTICA, i no pas la que US INVENTEU els espanyolerus i olé contra Catalunya.

Aquesta ESCÒRIA DE L'ESCORIAL pancastellanista, mai no en tenen prou d'exhibir les seves limitacions i les seves CANTIMFLADES RIDÍCULES.





Valora aquest comentari:   votar positiu 18   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
mario fletxa barna
31 de desembre de 2013, 17.50 h

#56 Només saps escriure això per la teva defensa i la de españa?, doncs ja t'hi pots quedar, nosaltres ja sabrem com solucionar la corrupció i t'asseguro que ho tindrem molt millor que els españols, capiti tonto del cul? deixa de molestar inútil, a mi no m'agrada ofendre però és que tu ja et passes, a partir d'aquí ja no et penso ni llegir més...
VISCA EL NOSTRE ANY DE LLUITA PER MILLORAR EL NOSTRE FUTUR EL NOSTRE. REPÜBLICA CATALANA / SI-SI


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
Jorge fletxa Barcelona
31 de desembre de 2013, 17.24 h

#55
La sede de CIU esta embargada y varios de su partido imputados por corrupción, sin embargo su presidente es un héroe, bonita manera de interpretar la JUSTICIA.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 35
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
joan fletxa tarragona
31 de desembre de 2013, 17.10 h

A aquesta gent que tant els preocupa la legalitat,fixeu-se que son aquells que no volen que rés canviï.Quan es va passar de la Dictadura a la transició es va trencar també la legalitat,s´els ha de recordar a aquests legalistes.
L´inmovilisme significa entre altres coses,seguir mantenint privilegis que estan en contra de la gent i que a Espanya són molts,mantenir l´Estat de corrupció i de impunitat per els lladres i aprofitats de guant blanc,que la justicia miri cap un altre costat en s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.