directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Susana Díaz, et vols entrevistar amb Súmate?

L’actual presidenta de la Junta d’Andalusia vindrà en poques setmanes a Catalunya a explicar les bondats d’una Catalunya unida a Espanya, i ho farà sense explicar la veritat

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

El desembarcament ha estat anunciat pel secretari d’organització del PSOE-A per el proper mes de febrer i on la presidenta andalusa barrejarà el seu càrrec institucional amb el de secretaria general del PSOE andalús per expressar el reu rebuig a l’exercici del dret a decidir i a donar suport a Pere Navarro en la seva croada per quedar-se dins d’una Catalunya espanyola. Lamentablement la presidenta andalusa vindrà amb el discurs de sempre i sense explicar la veritat als ciutadans catalans d’origen  d’altres llocs de l’Estat Espanyol, no els hi explicarà les avantatges per Andalusia i Espanya d’una Catalunya independent i la prova serà que no voldrà entrevistar-se amb representants de Súmate, una associació de ciutadans d’arrels espanyoles que han apostat decididament per a una Catalunya independent

Comparteix
   


Etiquetes
Seria profitós que Súmate  demanés  una trobada amb la presidenta andalusa

D’aquesta manera podria explicar les coses millor i no fer simple demagògia en els seus discursos que farà a Catalunya. Acceptaria aquest repte la presidenta Susana Diaz? Segurament no, voldríem equivocar-nos, ja que seria una gran aportació al debat democràtic que també escoltes ciutadans que lliurament han volgut decidir sí al dret a decidir i a una Catalunya independent.

Si Susana Díaz no accepta aquesta trobada, la seva aportació al debat serà simplement pura demagògia, un intent més de fracturar la societat catalana

I la resposta serà clara, no es fracturarà la societat catalana ni amb les intoxicacions, ni amb les mentides ni amb cap Ulster, la societat catalana vol votar, vol decidir i ningú ho podrà impedir, ni la demagògia de l’actual presidenta andalusa que faria be d’entrevistar-se amb una associació com Súmate.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
Paco Pi fletxa Barcelona
5 de gener de 2014, 01.27 h

#34 Sí, sé perfectament de què em parles. I hi insisteixo: només que te n'informis adequadament (és a dir, amb la mica de rigor i seriositat indispensables) estàs en condicions d'aportar proves, no només comentaris "vox populi".
Com molt bé deus saber (ja que et suposo il·lustrat, per tal com debats), no sempre tot allò que tothom diu saber s'ajusta a la veritat (no a la realitat, que aquesta és intrínsecament manipulable).

I no et confonguis, amb mi: sóc pregonament anticonvergè... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Voltaire fletxa Paradís
3 de gener de 2014, 19.04 h

Aquests andalusís són uns COLONS. Ja van fer fora els musulmans el 1212 i el 1492 i si puguèssin ho tornarien a fer amb els CATALANS.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
3 de gener de 2014, 13.24 h

Des de fa temps ja entro tant al directe!cat doncs penso que sense un moderador, això s'ha convertit en Can Pixa, però avui he entrar i em trobo amb una afirmació (escrita en el Idioma del Imperio, clar) com aquesta : " los socialistas no robamos" per a continuació tirar del llibre d'estil de TOTS els partis hispans, o sigui el clàssic "Y tu más", però un, que te memòria a part de bastants anys, recorda l'estafa muntada per els "socialistas que no robamos", amb el pisos emparats pel se... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
3 de gener de 2014, 09.11 h

#32 no esta la sede de CIU embargada por corrupción con los asuntos del palau de ja música y por cobrar comisiones ilegales de ferrovial ?
No esta imputado el número 2 de CIU ( y grabado ) por chanchullos con las itv ?
Los hijos de Pujol son todo multimillonarios porque son unos empresarios muy inteligentes , verdad ?
Todos sabemos aquí en Cataluña los negocios de estos golfos desde hace muchos años , creo q todos menos tu
No se lo que dice o deja de decir " el mundo " ya q no lo leo... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Paco Pi fletxa Barcelona
3 de gener de 2014, 00.27 h

#31 M'encanta la teva manera de debatre. Ets allò que en diem una 'persona'. D'aquelles que 'enraonem'.
Quants anys portes aquí, si ho puc saber, per cert?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Paco Pi fletxa Barcelona
3 de gener de 2014, 00.20 h

#28 Pots aportar alguna prova d'aquesta mena de cosa que dius? Si El Mundo ni cap dels seus acòlits ho ha pogut fer (ni podran mai), com hi goses tu, encara, piltrafilla?
Sé de què parlo, i si vols que ens emboliquem en una discussió en la qual tens totes, to-tes les de perdre, endavant; m'hi apunto. I si molt cal, serà davant algun jutjat (te'l dono a escollir).


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
3 de gener de 2014, 00.19 h

#29 lo que tu quieras , pero los socialistas no robamos como los ladrones ( demostrados , te recuerdo que la sede esta embargada y el oriol imputado ) que están gobernando ahora , no te he oído criticar a estos ladrones y lávate la boca antes de comparar a CIU con los socialistas , imbécil


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Paco Pi fletxa Barcelona
3 de gener de 2014, 00.09 h

#20 Que li recomanis a la maldestra de Susana Díaz una dieta de verduretes per alleugerir els seus pernilets (que els té), no em pot semblar malament (allà tu, en tot cas, amb el to amb el qual l'hi recomanes). Però atenció amb fer servir les bledes per a menysprear-les per tractar d'ofendre. Ni la col (sense la qual la carn d'olla difícilment tindria sentit). I l'oli, si és bo, d'oliva, etc., no engreixa amb aquests dos elements: que ho sàpigues (documentat amb una certa seriositat, no... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ = simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
2 de gener de 2014, 23.25 h





#28 A tu et sembla, ERNESTILLO, que a les 9h40 del vespre és hora per anar tan torrat? No entens que acabaràs amb una CIRROSI que et matarà en pocs anys? Tant bo trobes el ANÍS EL MONO que no te'n saps passar TOT I SABER QUE NO EL SUPORTES?

Apa, au, rectifica, regenera't, abandona la teva copeta diària d'ANIS EL MONO, i beu aigua mineral (millor sense gas, que el CO2 encara et col.locaria.

I no tinguis més mal sons ni més DELIRIUM TREMENS, que després consfons les teves al.lucin... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
2 de gener de 2014, 21.39 h

Los socialistas no han robado en Cataluña ni la décima parte de los sinvergüenzas que ocupan el palacio de la Generalitat , con dinero en suiza u hasta la sede embargada , por no hablar de los mafiosos Pujol , así que os laváis la boca antes de hablar de corrupción , ladrones !!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.