directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:21 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'alcalde d'Ascó prepara la Ribera d'Ebre per l'arribada del cementiri nuclear

Envia una carta als veïns de la comarca destacant-ne els beneficis

Comentaris 20  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'alcalde d'Ascó (Ribera d'Ebre), el convergent Rafael Vidal, ha fet arribar aquesta setmana una carta oberta a tots els veïns de la comarca, en la qual ressalta els beneficis econòmics i socials que podria comportar la ubicació a Ascó del cementiri nuclear. En la carta, Vidal assegura que la instal·lació representaria 'una inversió sense precedents a la comarca' i plantejaria el repte de 'gestionar aquesta inversió de la millor manera possible per afavorir el desenvolupament econòmic conjunt'. Vidal afirma que aquest repte 'no el podem desaprofitar' i destaca que la construcció del cementiri portaria '300 llocs de treball directes'.
rafael vidal, ascó
Comparteix
   


Etiquetes
En aquest sentit, l'alcalde manifesta que les obres de construcció del magatzem nuclear suposarien fins a 500 llocs de treball en períodes puntuals, així com anirien seguides de dues fases més de construcció amb les mateixes xifres d'ocupació.

En el document, Vidal també recorda que els tretze municipis de l'àrea nuclear d'Ascó rebrien 8 MEUR anuals pel cementiri nuclear i destaca la proposta de l'Ajuntament d'Ascó de crear un consorci per gestionar el parc empresarial associat a les instal·lacions. La carta també recull que 'cap estudi científic ha revelat que aquesta activitat industrial sigui incompatible amb cap altra de les que es desenvolupen a la Ribera d'Ebre'.

Vidal destaca l'aposta de l'Ajuntament d'Ascó per la planta nuclear i es lamenta que 'mai cap administració hagi plantejat una proposta ferma de desenvolupament per a la comarca'. El batlle finalitza la carta manifestant que el cementiri 'és l'oportunitat del conjunt de la Ribera d'Ebre' i 'd'enfilar el futur amb esperança'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#20
Lluis fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 16.35 h

#19 El coeficient intel.lectual dels més grans físics defensa la nuclear fins que hi hagi altra cosa. Els de Barcelona no sé que acaperem. Jo t'asseguro que no. Però a tot cas a l'Emporda viviu de tots aquest pijos que dius tu i dels guiris que fan que la vostra economia sigui tan alta. I és veritat que aquí les coses no es fan tan bñé com a Alemanya, però tampos hi ha per tant home. Jo no vull el cememtiri però cal ser coherent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
9 de maig de 2010, 13.11 h

#7 I qui ens garanteix que es farà bé. Estem fins el monyo dels desastres de les construccions i instal·lacions que es fan en aquest país. O és que no te'n recordes dels forats del TAV, de les aturades dels vostres rodalies, que per a vosaltres, els de Barcelona, CATALUNYA S'ENFONSABA ???. I del gran desastre de la passada nevada, amb construccions de torres absoletes, que com que als de Barcelona no us va tocar, llavors Catalunya no s'enfonsava, fins que els de Girona vam dir que ja n'hi h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Aleix fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 10.16 h

#17 CIU ja ha dit que no vol el cementiri nuclear a Catalunya. Però no pot controlar el que un alcalde amb el recolçament majoritari del seu poble pugui fer. O ERC és responsable de tots els nyaps que a nivell municipal estigui fent els seus alcaldes i regidors?, perquè si vols comencem la llista. O és responsable de que ERC d'Alella pactés amb el PP, sí, sí amb el PP, per especulació urbanística?També el PSC i ERC diuen que no volen el cementiri però recolcen Zapatero que és qui t... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Jordi fletxa Barcelona
8 de maig de 2010, 22.49 h

#13 FALS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! El cementiri es posarà a Ascò perque ho ha demant un alcalde convergent. Si el municipi no demana que vol el cemebtiri, el govern Espanyol no el pot posar.

GRÀCIES CIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
JAN PRESIDENT fletxa Barcelona
8 de maig de 2010, 22.23 h

#15 Si posessis totes aquestes energies i odi cap al PP i el PSOE enlloc de cap a CiU i Reagrupament, i suposo que a parftir d'ara cap a les CUP també, podria creure'm que t'estimes Catalunya, però és clar que tu només estimes ERC faci el que faci, encara que sigui dolent pel país.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
Quim. fletxa PPCC.
8 de maig de 2010, 21.41 h

Com es noten els llepes defensant l´indefensable i els interessos dels de sempre i els de Ciu i els seus amiguets. Us imagineu que dirien a hores d´ara si aquesta merda d´alcalde d´Ascó i els regidors que són de Ciu i que han proposat acollir el cementiri nuclear, haguessin estat d´Erc. Quina Barra, quanta hipocresia i quin fàstic!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
8 de maig de 2010, 20.37 h

#12 Bé ja ens podem d'acord. Que segueixin les nuclears mentre siguin necessàries. Però els nostres residus no poden estar tant de temps en una piscineta com ara. Cal un cementiri per als nostres fins que no ens calgui. Per cert ERC és corresponsable de la poliítica energètica de Zapatero que posa totes les trabes que pot igual que el PP en què les renovables com la solar siguin viables. Avui no es pot ser autosuficient perquè el PSOE no ho permet. Reagrupament ja ha dit que apostarà 10... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
8 de maig de 2010, 20.26 h

Si es fa aquests cementiri nuclear serà gràcies al PSOEque ho aprovarà, és a dir gràcies al PSC que ho permetrà, és a dir gràcies a ERC que diu moltes coses, però recolça aquests governs. Aquesta és la puta realitat us agradi o no.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
Pilar fletxa Passanant
8 de maig de 2010, 20.24 h

Es cert que si som Independents haurem de tenir el cementiri PERO SERA NOSTRE , ara el que volen es encolomarnos el de tota ESPANYA, i el que han de fer es deixar les restes a on son ARA, cada central que mantingui les seves restes con aconsellen Greenpeace, es el més logic, perque residus amunt i avall de tot el país amb el risc i DESPESA ENORME que comporta?????. A quí beneficia?????.

LES RESTES NUCLEARS QUE ES QUEDIN ON ES GENEREN!!!!!!
N'ESTEM FARTS DE RECOLLIR TOTES LES DEIXALLES DE ES... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
PETITON fletxa Mira Avet
8 de maig de 2010, 20.18 h

ACONSELLO LES POPULACIONS I LES AUTORITATS D'ENCOMANAR UN APARELL DE MESURA DE LA RADIO-ACTIVITAT. ASCÓ A PETAT I NINGÚ DIU RES DE RES...
FLIPANT.
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.criirad.org%2Flaboratoire%2Fquartex%2Fquartexpres2.html&sl=fr&tl=ca

LA HUMANITAT DEIXEM UN FORT BON TESTAMENT A LES GENERACIONS FUTURES. MARE DE DÉU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.