directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 13:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Internacional doble fletxa

Putin contra la independència d’Escòcia i Catalunya,

Cameron demana suport a Putin en la campanya pel 'no' a la independència d'Escòcia, segons 'The Herald'. Salmond assegura que el govern britànic vol provocar hostilitat contra Escòcia amb tàctiques deshonestes.

Comentaris 39  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

Londres (ACN).- El govern britànic ha demanat suport a la Rússia de Vladimir Putin per aconseguir una victòria del 'no' en el referèndum d'independència d'Escòcia del proper 18 de setembre, segons el diari escocès 'The Herald', que cita informacions de l'agència russa Itar-Tass. Segons la publicació, Londres està "extremadament interessada" en el recolzament de Moscou i buscarà complicitats en el G-8 per evitar que els escocesos votin a favor d'un nou estat aquest 2014. Sí Putin és l’abandera’t del no a la independència d’Escòcia i Catalunya, la victòria del sí pot ser una realitat fins i tot a Escòcia.
La notícia del 'The Herald' sobre els contactes entre Londres i Moscou per evitar la victòria del 'sí' al referèndum d'Escòcia.
La notícia del 'The Herald' sobre els contactes entre Londres i Moscou per evitar la victòria del 'sí' al referèndum d'Escòcia.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
Davant la simpatia dels EUA per una Escòcia independent, Cameron busca la poca credibilitat de l’amic rus. Un Putin a favor del no a la independència, pot ser un nou estímul per un sí a Escòcia

Segons les informacions recollides per la premsa escocesa, fonts del 10 de Downing Street haurien confirmat a l'agència russa l'interès de David Cameron en aconseguir el suport de Putin per evitar la independència d'Escòcia. El diari 'The Herald' assegura que Londres ha demanat a Moscou suport en dos "temes vitals" pel 2014: la retirada de les tropes de l'Afganistan i el referèndum escocès. 

Rajoy s’apunta a obtenir el suport de Putin, desprès de la negativa d’Obama

D'acord amb l'article de l'agència russa, tot i que el referèndum d'Escòcia "podria semblar un afer intern" té, segons el govern britànic, implicacions que podrien "causar una commoció a tota Europa". 'The Herald' assegura que la recerca de suports a Moscou per part de Londres s'uniria a les trobades entre representants del govern britànic i el govern espanyol. 

Edimburg ja ha llançat una estratègia d'internacionalització de la causa independentista, similar a la iniciada per l'executiu català, per "intentar explicar el projecte d'independència a governs escèptics com el de Rajoy", segons 'The Herald'. Els nacionalistes escocesos, a més, "sospiten" que el govern britànic també està fent servir "canals diplomàtics secrets per menysprear la independència". 

"Aquestes informacions de Rússia desperten seriosos dubtes sobre les tàctiques deshonestes del govern del Regne Unit. Si són acurades, llavors Westminster ha estat enganxat 'in fraganti' intentant provocar hostilitat contra Escòcia en comptes de representar els interessos d'Escòcia", ha indicat el primer ministre escocès, Alex Salmond. Segons ell, "l'autoanomenat projecte de la por de la campanya pel 'no' ha esdevingut global". 

La trobada del G-8 per intentar aturar la independència d’Escòcia i Catalunya

La informació publicada aquest diumenge per l'escocès 'The Herald' assegura que Londres intenta "reparar la seva relació amb Putin", i que la cimera del G-8 a Sochi del mes de juny serà un moment clau. "La reunió unirà els líders de França, els Estats Units, Canadà i Rússia -que s'entén que estan en contra de la independència escocesa- en un sol lloc només tres mesos abans de la votació a Escòcia", assegura el diari. 

El rotatiu diu que "pocs líders internacionals han parlat en públic sobre el referèndum" i que "l'única gran figura que ha anat en contra d'aquesta tendència ha estat l'espanyol Rajoy, que l'any passat va anunciar que un vot per la independència deixaria Escòcia fora de la UE". 'The Herald' afegeix que tot i els contacte entre Madrid i Londres, des de Downing Street neguen que hi hagi "un pacte" per combatre l'independentisme. 

Rajoy ofereix abaixar les demandes sobre Gibraltar per aconseguir el suport de Cameron contra el procés català

Per Salmond, però, les informacions sobre Putin afegirien "credibilitat" a l'existència de contactes entre Londres i Madrid. "Aquest tipus de comportament demostra exactament perquè Escòcia ha de representar els seus propis interessos com a nació independent. Serem uns ciutadans globals responsables i uns bons veïns per la resta del Regne Unit", ha afegit. 

Caldria una aliança de Salmond i Mas per denunciar el joc brut de Rajoy i Cameron

El diari 'The Herald' assegura que la premsa estatal russa està enviant recentment "durs avisos" contra "l'epidèmia de separatisme que infecta Escòcia i Catalunya". "Putin ha liderat el Kremlin des del 1999, ja sigui com a primer ministre o com a president, amb mà dura per garantir la integritat territorial de Rússia", destaca el rotatiu escocès. 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#39
14 de gener de 2014, 09.37 h

http://www.youtube.com/watch?v=43HY0HAnIbQ

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència.

GUANYANT-nos el suport de l'opinió pública internacional. GUANYEM la independència.

INTERNACIONALITZEM la nostra lluita.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
13 de gener de 2014, 13.57 h

COMUNICADO DE LA RESISTENCIA :

Ante la demostración democrática a la que hemos asistido en Bilbao,donde los partidos politicos más representativos de la sociedad vasca han pedido la puesta en libertad inmediata y el derecho de los presoso politicos vascos, QUEREMOS desde la Resistencia ,mostrar nuestro más sincero y entusiasta apoyo a este tipo de muestras ciudadanas de solidaridad y unidad de todos los independentistas y nacionalistas de las zonas ocupadas por el Estado español.

Desde h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Muntsa fletxa Barcelona
13 de gener de 2014, 13.02 h

aquest paio el Putin ja ho va predir abans que ningú fa uns tres-quatre anys. Es va publicar una notícia a l´Avui, en una secció que es deia "La ha dita grosa" dient que primer seria independent Escòcia,després Catalunya i finalment Euskadi. A casa nostra ningú parlava d´independència llavors com ra.Aliar-se amb els anglesos em fa riure,tenint en compte que mai s´han pogut veure. Ara que predigui el resultat exacte del 9/11/14. Sí/Sí.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
13 de gener de 2014, 11.33 h

Que haya independentistas en el PSC es como si hubiese españolistas en ERC.Pero eso los separatistas no lo entendéis,porque practicáis la ley del embudo.Entended de una vez que el PSC no es separatista y que los que lo son deben marcharse,como debería largarse de ERC si Albert Rivera estuviese en ese partido.Que cada uno se vaya al partido que corresponda con sus ideas,y que le seguirá dando de comer.¿Qué hacen en el PSC? QUE SE LARGUEN.De todas formas,en próximas convocatorias electora... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ, FRANQUISME CASPÓS= simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
13 de gener de 2014, 08.04 h



#34 CLETOOOOOOOOO ! ! ! . . . CLETO ARAGONESEEEEEEES ! ! . . . no em cansaré de repetir-te que l'ANÍS EL MONO, si no el deixes, SERÀ LA TEVA PERDICIÓ, nano.

Saps que l'etanol o alcohol de raïm (C2H5OH) SE'T POSA FATAL, i et fa tenir al.lucinacions i malsons. A més t'està destruïnt el FETGE.

Tu et penses que "una sola copa no em farà mal", però no saps que un "canijo" delicat com tu no suporta ni una copa.

Au, que no et renyo, només t'aconsello, no et posis nerviós ni ploris ni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
13 de gener de 2014, 07.54 h

Y para que fue a Rusia hace unos meses el pobre pelele del president Mesías ?
Allí se presentó el gafe , rodeado de parásitos , ( y como no , con su mujer ) , alojados en hoteles de superlujo , aunque , eso si , y como siempre , no les recibió NI DIOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 24
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ, FRANQUISME CASPÓS= simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
13 de gener de 2014, 07.45 h




#32 Home ! ! . . . no siguis tan cruel ! podries dir-li amb més de TACTE, per exemple li podries dir:

ets un taralarí taralará tararí tarará TARAT ! ! !

. . . i així pobre noi, no reberia l'impacte de cop i tindria temps d'assimilar-lo millor, no et sembla?

Pensa que el poble CLETO rep moltes pressions perquè tothom s'enriu d'ell i, veient que és una "presa fàcil", tothom el ridiculitza, pobret.




Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
ets un tarat fletxa ets un tarat
12 de gener de 2014, 21.32 h

#31 ets un tarat


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
12 de gener de 2014, 21.10 h

Caballé: "Me dijo el 'conseller' que mi defecto era haberme casado con un extranjero, un aragonés"
La soprano criticó la cadena humana de la Diada durante un coloquio en Zaragoza con Mari Cruz Soriano.
http://www.elperiodico.com/es/noticias/ocio-y-cultura/caballe-dice-conseller-dijo-que-defecto-era-estar-casada-con-aragones-3003289#


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 32
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
12 de gener de 2014, 19.53 h

VENEZUELA Es un Govern Socialista tenen una falsa Democracia un ban Tancar Eliminar la Televició que no pensaba com el Govern tanca ala presso a molts perioristes tanca diaris emisores de radio EN UN País Socialista MAI Podra tenir veus que opinin contraris als que manden al País A Catalunyas els Socialistes no manden pero ens volem imposar lo quels voldria fons castalunya Una dictadura socialista contralada desde MADRID . Aixo sels va acabar cuan seva acaba EL TR... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.