directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 03:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Ciutadans es marca com a objectiu aconseguir el primer diputat per Girona a les eleccions al Parlament

Rivera diu que a les comarques gironines és on més ha crescut C's

Comentaris 12  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Ciutadans s'ha marcat com a objectiu aconseguir el primer diputat per les comarques gironines a les eleccions al Parlament. El partit ha presentat aquest dissabte el seu cap de llista per a la demarcació, David Liern, i s'ha fixat els comicis de la tardor com la prova de foc que marcarà la seva agenda de cara a les municipals. 'Volem centrar-nos a fer créixer les agrupacions al territori per tenir un millor resultat a les autonòmiques, i poder pensar ja en quins municipis presentarem candidatura', ha ressaltat el president de Ciutadans, Albert Rivera. El cap de llista per Girona, per la seva banda, ha ressaltat que un dels eixos en què basarà la campanya serà 'la demanda que es regeneri la política'.

albert rivera, david liern
El president de Ciutadans, Albert Rivera, i el cap de llista per Girona, David Liern, aquest matí a la ciutat

Comparteix
   


Etiquetes

El president de Ciutadans (C's) ha ressaltat la tasca feta per Liern al capdavant de l'agrupació de les comarques gironines durant tot aquest temps. 'Hem aconseguit que sigui la zona de Catalunya on més ha crescut el partit d'ençà que ell el coordina', ha dit Rivera. Entre altres, durant els darrers mesos, s'han obert agrupacions a Blanes (Selva), Roses (Alt Empordà) i se n'està forjant una de nova a Lloret de Mar (Selva).

Per a Rivera, David Liern representa 'els valors de Ciutadans, perquè és jove i defensa els valors democràtics'. Durant la presentació, el president de C's ha explicat que, de cara als comicis de la tardor, el partit es marca com a objectiu aconseguir el primer diputat a la demarcació. 'Som realistes i sabem que a Girona, Tarragona i Lleida encara hem de créixer', ha afirmat Rivera.

El president de C's ha avançat que encara 'queda molta feina per a fer', perquè abans de les eleccions també cal continuar fent créixer el partit al territori. 'Volem aprofitar el creixement que hem tingut durant els darrers anys per aconseguir un bon resultat a les autonòmiques, sense oblidar que després vénen unes eleccions municipals', ha indicat Rivera.

En aquest sentit, el president de C's ha dit que la voluntat és concebre les eleccions al Parlament com una prova de foc per a les municipals. 'La nostra intenció és reforçar la presència a Girona i, de cara a les municipals, presentar llistes als pobles on tinguem agrupacions, com ara Roses, Blanes o Lloret de Mar', ha indicat Rivera.

Finalment, el president de C's ha dit que la intenció és que, des d'ara i fins a la tardor, David Liern esdevingui 'la cara' del partit a la demarcació. Per la seva banda, el cap de llista per Girona ha ressaltat que la seva voluntat és 'no adormir-se i continuar obrint agrupacions', com la que s'ha creat recentment a Fogars de la Selva (Selva).

'Allà on hi hagi gent interessada a afiliar-se, nosaltres hi serem', ha afirmat el cap de llista de C's. David Liern també ha avançat que un dels eixos principals en els quals basarà la seva campanya serà la demanda perquè 'es regeneri la política'. A més, també ha assegurat que la seva postura serà la de 'defensar una societat moderna, perquè considero que qualsevol nacionalisme és excloent, ja que crea ciutadans de primera i de segona'.

A partir d'ara, C's acabarà de configurar la llista per a les eleccions al Parlament de Catalunya a la demarcació.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
CIU=PP fletxa bcn
9 de maig de 2010, 20.55 h

Això del tranquimazin ho diu l'ecs votatn per experiència. Ell fa set anys que en pren i així ha quedat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
9 de maig de 2010, 18.45 h

#2 Estas com un llum, la paranoia se t'agrava per moments. Jo t'aconsello tranquimazin, i si no el tens a l'abast, prova amb til.la, que diuen que va molt be.


Valora aquest comentari:   votar positiu 16   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
9 de maig de 2010, 18.39 h

A :CARLES TU SI QUE ETS UN LLEPA CULS COM TU DIUS ERC NONES ES EL 50 PER CENT PERO CIU ES 100 AMB EL PSOE I 100 AMB PP PREGUNTA QUI ES MES LLEPA CULS NO CAL QUE ET TRENQUIS EL CAP LA RESPOSTA ES MOLT CLARA CIU CIU CIU CIU CIU PREMI PER EL GUNYADOR UN PACTE AMB PSE O PP O CIUDADANOS UPDC O LA FALANGE DE LOS COJONES TODOS UNIONISTAS :SORT QUE ERC ES DINS DE LA ADMINISTRACIO CATALANA QUE SINO JA ESTARIEM TOTS DE CARA AL SOL


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
Carles fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 16.40 h

Puigcercós ja diu que defensarà l'Estatut a mort perquè ens va la dignitat. Òbviament i perquè a ell li va repetir Tripartit o anar a l'oposició. Zapatero ja ha anunciat que es reunirà amb Montilla per acordar una retallada acceptable amb la promesa de concedir algunes coses -no les importants i quan ell vulgui- per la via legislativa. I ERC tan contenta a seguir llepant-lo el cul.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
CIU=PP fletxa bcn
9 de maig de 2010, 14.02 h

Declaracions fresquetes de l'Oriolet Pujol, aquell noi que si no fos fill de l'ex president faria d'escombriarie: "CIU NO FA DE LA INDEPENDÈNCIA LA SEVA BANDERA EN CAP CAS".
Igual que el PSC_PSOE


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Samant Foix fletxa Alt Urgell
9 de maig de 2010, 13.48 h

#6 CIU i PSC tenen el mateix horitzó nacional políticament parlant: l'estafatut, la mateixa resposta (o no resposta al TC)... en fi, CIU i PSC són dues perles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 13
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
Montse fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 13.33 h

#4 Ja he dit moltes vegades que no he votat mai CIU, sinó ERC, tot i que no em poso de nick ex-votant d'ERC. El meu pare sí que era militant d'ERC en temps del Barrera. Però tanT és. Jo entre fer president a Montilla o a Mas no hagués dubtat ni un segon. No cal ser molt itel.ligent per veure que fer a Montilla president és com dir-li a l'enemic que pot guanyar la guerra. Tothom ho veu menys vosaltres que suposo militeu o en teniu amics o familiars, però la veritat és que amb CiU hauríeu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
CIUDADANOS, QUIN FASTIC fletxa PP, QUIN FASTIC
9 de maig de 2010, 13.30 h

Amb el titol ja esta tot dit.



INDEPENDENCIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
CIU=PP fletxa bcn
9 de maig de 2010, 13.14 h

Mira Montse, els convergents heu tingut 23 anys per a fer una llei electoral, i ara us queixeu?
Em fa gràcia que presenteu en Mas com a salvador de la pàtria, un senyor que és tan independentista com en Mas. Això per no parlar dels vostres amics d'Unió que tenen molt més en comú amb el PP que ningú.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 15
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Montse fletxa Barcelona
9 de maig de 2010, 12.48 h

Puigcercós està encantat amb Ciutadans pq encara que pugui restar algun vot a PSC, la llei d'Hont impedeix que els escons que treguin puguin anar a CiU igual que al 2006. Sembla mentida però en el fons ERC i CIUTADANS defensen els mateixos interessos: que el president de Catalunya sigui el Montilla. s


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.