directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Parlón demana al PSC que no es trenqui, Ros deixa l’escó i Navarro ho celebra

La diputada del PSC s'oposa a que hi hagi expulsions tot i que s'acabi trencar la disciplina de vot. Ros anuncia que deixarà el seu escó i Navarro diu que és un gest que "l'honora"

Comentaris 18  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i diputada socialista al Parlament, Núria Parlon, ha fet una crida al consens i adverteix que si no és possible s'haurà d'"encaixar la discrepància que es pugui donar" i evitar que el partit es trenqui: Sobre l'amenaça d'expulsió que fa la direcció del PSC als diputats que trenquin la disciplina de vot, Parlon diu amb rotunditat que no hi estaria d'acord "de cap manera". Per altra banda Àngel Ros ja ha comunicat la seva decisió de deixar l’escó a Pere Navarro, i a Antoni Balmón. Amb tot, Navarro diu que la renúncia de Ros a l'escó és un gest que "l'honora" i insta la resta de crítics a cenyir-se a la disciplina de vot.

Comparteix
   


Etiquetes
Pere Navarro, ha afirmat aquest dimecres que la renúncia a l'escó al Parlament de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, és un "gest que l'honora" perquè implica que prioritza "l'interès col·lectiu del partit" per sobre dels seus interessos personals. Navarro ha instat a la resta de crítics a cenyir-se a la disciplina de vot del partit aquest dijous en la votació al Parlament, i els ha recordat que el màxim òrgan del PSC va marcar la línia a seguir després d'un debat lliure que va culminar amb una votació secreta. "Demà al Parlament els representants del partit el que han de fer és seguir la indicació del Consell Nacional del partit", ha dit.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#18
Joan fletxa Barcelona
16 de gener de 2014, 10.29 h

#5 gràcies : la gent com vostè ha fet crèixer i molt l'independentisme....i un cop nosaltres siguem lliures , vostè sempre pot anar a fer - si vol - companyia als Boadellas i tutti quanti a la Cort del Reino de Ejpanya i estalviar-se així la llaga d'estòmac que se li deu anar larvant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
Joan fletxa Barcelona
16 de gener de 2014, 10.24 h

un cop desaperescut el PSC , ara ja nomès en quedarà una delegació (que no pas federació) catalana del PSOE
Definitivament , la suposada esquerra ejpanyola ha decidit suicidar-se , ja que sense els vots de Catalunya (que quedaran reduits a quasi res ja que ni els votaran aquells que siguin demócrates i catalanistes ni els rabiosament unionistes que votaran C's o l'original pepero ) els PSOE pot trigar décades a tornar a governar a ejpanya...ja s'ho faran....nosaltres marxem !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
Guiu fletxa Lleida
16 de gener de 2014, 10.21 h

Ho sento, Parlón, però ha arribat l´hora de SEPARAR EL GRA DE LA PALLA. Ja porteu massa anys confonent als electors i a vosaltres mateixos. D´aquí el vostre projecte (?) indefinit i sense rumb. És l´hora de la vostra sega. Catalanistes del Pallach a una banda, i feixistes castellano-espanyols per l´altra. Ja fa massa anys que feu comèdia a dins i fora del partit ( que si m´equivocat en la votació, que si vaig dir això però no ho volia, etc, etc ). Els punts sobre les ís. Al pa, pa... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
16 de gener de 2014, 09.07 h

http://www.youtube.com/watch?v=RYisZZ8vhpM

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència.

La internacionalització del procés és fonamental, expliquem-nos als turistes i a tot el món, pengem estelades, difonguem vídeos i webs que expliquin la nostra lluita per la democràcia i la llibertat! La INTERNACIONALITZACIÓ de la nostra caus... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
Mal de unos fletxa consuelo de IDIOTAS
15 de gener de 2014, 22.22 h

#13 . . .


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
15 de gener de 2014, 20.25 h

#Marca Alemania.Alemania también despilfarra

Retrasos y sobrecostes en aeropuertos, óperas y estaciones no siempre útiles. La Filarmónica del Elba, en Hamburgo, debía abrir en 2010 y sigue en obras con un coste que ha pasado de 77 millones a 789.

En voz baja, casi en susurro, el alcalde de Berlín, Klaus Wowereit, lo ha dicho: el nuevo aeropuerto de Berlín-Brandemburgo tampoco se inaugurará en el 2014. Han sido tantas las alteraciones del acontecimiento y tantos los incrementos en la e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
15 de gener de 2014, 19.10 h

Estic convençut que l´Àngel Ros ha pogut fer aquest moviment per la seguretat que li dona la més que possible re-elecció com a batlle de Lleida, però els altres companys díscols, no tenen la mateixa sortida tot i que de ben segur es trencarà la disciplina de vot per part de 4 diputats/des.
Si finalment aquests membres del grup socialista són expulsats, l´actual Federación Catalana del PSOE restarà residual fins la seva desaparició, doncs en el nou estat català, el socialisme no hi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
arRIVAS francooooo ! fletxa arRIVAS el codooooo ! VIVA EL ANÍS EL MONOOOO !
15 de gener de 2014, 18.11 h



#5 Rivas, la teva FARRAGOSA PROSA de semianalfabet amb pretencions pedants, ens arriba al cor, . . . perdò, no, no volia dir al cor, sinó una altra paraula que també té tres lletres i també comença per C.

Total, que et volia advertir que l'abús d'ANÍS EL MONO et pot causar molt de mal al fetge, fins i tot una cirrosi gran com l'estupidesa d'un PANCASTELLANISTA.



Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
15 de gener de 2014, 17.20 h

Rivas, pareces español, por lo cortito mental que eres, ALGARGATA DE CIUDADANOS DE FRANCO, el hermafrodita sin titola como tu!! España, pederastas de la COPE i ladrones como el CHORIZO RAJOY, MARCA ESPAÑA DE CHORIZOS, MANGANTES I TERRORISTAS FRANQUISTAS!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
alfons fletxa santes creus
15 de gener de 2014, 16.16 h

TOT ES CULPA DE NO TENIR UNA BONA LLEI ELECTORAL......

A l'Àngel Ros el cor li diu votar SI... però si el foten fora, perd la alcaldia de Lleida i es queda de cop amb el "cul al aire".

Si tinguéssim una bona llei electoral catalana, amb llistes obertes i circumscripcions petites, amb limitació de mandats on els diputats depenguessin directament dels seus electors; totes aquestes incoherències parlamentàries desapareixerien per sempre.

Ara, l'única oportunitat de ser coherent amb el p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.