directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 16:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cañas plana com un voltor sobre el PSC

El portaveu de Ciutadans malgrat insistir en que ells no “volen fer sang” amb el PSC per “un grapat de vots”, s’hi acarnissa

Comentaris 29  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

Jordi Cañas ha valorat la crisi del PSC en conferencia de premsa al Parlament, en un discurs ple de cadàvers, comitès d’activitats anticatalanes i comissaris polítics i mediàtics que divideixen els catalans, i malgrat reiterar que “Ciutadans no s’aprofitarà del PSC per treure rèdit electoral”, ha carregat contra Pere Navarro i ha qüestionat la seva capacitat de liderar un PSC al costat dels que defensen la  unitat d’Espanya, i ha qualificat  el PSC de “tonto útil” del sobiranisme. També ha criticat aquells del PSC que els fa vergonya sortir a la foto al costat de Ciutadans i ha estès la mà a la gent del PP i PSC per sumar voluntats per un projecte que es diu Espanya. Sobre la decisió d’Ángel Ros de deixar l’escó ha estat contundent: “respectable però políticament infumable”

Comparteix
   


Etiquetes
La decisió de Ros és “políticament infumable” segons Cañas perquè hauria d’abandonar també l’alcaldia i “lliurar-se” a la nova esquerra catalana liderada per Ernest Maragall -li ha costat recordar el nom de l'exconseller socialista-,  “que busca els cadàvers dels socialistes catalans” que no volen estar a les files d’ERC. 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#29
17 de gener de 2014, 14.19 h

-ha allargat la mà. No 'estès'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
17 de gener de 2014, 08.19 h




#27 ANACLETO, Anacleto "Aragoneses", traidor, cerdo miserable, hideputa, que me has colgado a mi el muerto del "os vamos a montar un Ulster" cuando fuiste TU quién lo dijiste, maldito embustero, y ahora yo pago las consecuèncias, fistro, cobarde de la pradera, no puido, no puidoooo . . .

PS- a ver si superas de una vez tu adicción al ANÍS EL MONO que te empuja a hacer i decir disparates..



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
16 de gener de 2014, 22.05 h

La agencia de calificación de riesgos Moody's se ha pronunciado sobre la posible independencia de Catalunya; una posibilidad en la que no ve nada positivo a nivel económico. Según la agencia, la secesión tendría un "gran impacto negativo" en la economía tanto para España como para Catalunya. Así, considera que la ruptura podría desalentar la inversión empresarial y extranjera en España y que pondría en peligro los vínculos comerciales y financieros de los que disfruta Catalunya com... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
16 de gener de 2014, 18.14 h

Mentre l'atur estigui al 27% com ens han fotut aquest cony d'eppanyols, que no ens vinguin amb "cuentus", que en poden sortir escaldats i amb un cop de peu al cul. Si volen alguna cosa, que ens diguin i DEMOSTRIN que poden solucionar la situació que des d'eppanya en han ficat. Si no es així, apa, a prendre vent que aquí no hi fan res.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
dasdafa fletxa dfasfasadfs
16 de gener de 2014, 17.44 h

El problema de Ciutadans es que des de l'anticatalanisme dificilment podrà mai governar Catalunya. Aquest senyor no té cap idea, cap concepte, que es pugui interpretar com a benefici pel conjunt dels elements o caracterìstiques que tradicionalment han estat considerats importants per a Catalunya. De manera que sense aquests elements dificilment es pot dir que existeix Catalunya. Per tant si algún dia el senyor Canyas goberna Catalunya de forma democràtica significaria que Catalunya ha dei... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
16 de gener de 2014, 13.38 h

COMUNICADO DE LA RESISTENCIA :

Ante la demostración democrática a la que hemos asistido en Bilbao,donde los partidos politicos más representativos de la sociedad vasca han pedido la puesta en libertad inmediata y el derecho de los presoso politicos vascos, QUEREMOS desde la Resistencia ,mostrar nuestro más sincero y entusiasta apoyo a este tipo de muestras ciudadanas de solidaridad y unidad de todos los independentistas y nacionalistas de las zonas ocupadas por el Estado español.

Desde h... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
Marcel fletxa BCN
16 de gener de 2014, 12.44 h

El canyes mes que un voltor és un paràsit que detecta l'olor de la descomposició en l'ambient i es llença de cap. Les tifaradas també li atrauen, fa pilotetes de merda de les que s'alimenta després de fer-les rodar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
B.Urleta fletxa estat esPPanyol = FANFARRONERIA INCOMPETENT, ENGANY, CORRUPCIÓ, FRANQUISME CASPÓS= simulacre d’estat de dret = paròdia esperpèntica de democràcia
16 de gener de 2014, 12.19 h




Francament (i de franc) a mi el Chordi Canyies més que un voltor em sembla un moixonet, això sí, un xic malcarat, pobret.



Ni per tu ni per mi, deixem-ho en un intermedi: posem una GARÇA (="urraca") i no en parlem més.



Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
Guiu fletxa Lleida
16 de gener de 2014, 10.14 h

La natura molt poques vegades enganya. En aquest cas, la mateixa cara del Cañas, ja ens dona unes pistes molt concretes: estil CARRONYAIRE, per natura i convicció. Digueu-li vóltor o hiena, però a la fi un carronyaire ! amb tots els ets i uts. I ens ho demostra día a día... No hi ha volta de full.


Valora aquest comentari:   votar positiu 19   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
16 de gener de 2014, 09.16 h

http://www.youtube.com/watch?v=gV8kXZxJIw0

difonguem webs com aquesta: www.helpcatalonia.cat

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència. Hi ha persones de Hong Kong, New York, Mèxic, Bósnia, Dublin, Los Ángeles, Argentina... entre moltes altres ciutats i països del món. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.