directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Dimiteix el primer secretari del PSC de Móra d'Ebre

José Manuel Domínguez segueix el camí obert per Ros i renuncia per la seva "discrepància" amb la direcció del partit en la gestió sobre el dret a decidir

Comentaris 17  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

 (ACN).- El primer secretari del PSC de Móra d'Ebre presenta la seva dimissió. En un breu comunicat, José Manuel Domínguez Lozano fa pública aquest dijous al matí la seva renúncia com a primer secretari de l'agrupació i com a membre de l'Executiva de la Federació del PSC de les Terres de l'Ebre. Domínguez, que és regidor -a l'oposició- a l'Ajuntament de Móra, argumenta que "les raons que em porten a aquesta situació no són d'altres que la meva discrepància amb la Direcció Nacional quant a la seva gestió sobre el dret a decidir i sobre la llibertat de vot dels diputats del PSC". Nascut el 1967 i diplomat en Relacions Laborals, Domínguez viu i treballa a Móra, a l'hospital comarcal, segons el web del partit.
© @acn

Comparteix
   


Etiquetes
"Jo penso que la llibertat de vot està per damunt de tot, i quan un no està d'acord amb una cosa que és la majoritària, agafa la porta i marxa", ha declarat Domínguez, en una entrevista a l'ACN. 

Dimiteix per les mateixes raons que Àngel Ros i Núria Ventura, la primera secretària de la Federació. "És el sentiment majoritari de la delegació a les Terres de l'Ebre", apunta Domínguez.

"De fet, jo crec que hi ha dues realitats del PSC: a la corona metropolitana i la de comarques; i les veus discrepants vénen de comarques, això deu ser per alguna cosa", afegeix el regidor de Móra.

Mantindrà el seu escó a l'Ajuntament per acabar el mandat, però deixa un buit a l'agrupació que haurà de cobrir l'executiva de la Federació. Domínguez diu que la decisió no ha estat gens fàcil.

"Mantinc un fort sentiment socialista i catalanista, porto dotze o catorze anys al partit, però quan al final veus que allò en què creies s'està perdent, doncs toca marxar", afegeix Domínguez.

"La qüestió no és la independència, sinó que la gent pugui votar, i aquestes maneres de fer poc democràtiques o tan intransigents són les que ens porten a no estar a gust", ha conclòs.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#17
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
17 de gener de 2014, 19.38 h

Malgrat que politics com l'exconsellera Geli no ho acceptin, el PSC ja no existeix i la única opció és optar pels camins presos per l'Ernest Maragall, en Jaume Sobrequés, i tots els politics que han anat abandonant el partit, i fundar- ne un de nou.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
17 de gener de 2014, 08.33 h




#15 Però, no veus, Evarist, que ni tan sols ha entès l'argument de #7 i contesta una incoherència cretina digna de subnormalet analfabet sense ni tan sols preguntar-se COM ES GENERA EL DEUTE PÙBLIC?

N'hi ha que diuen que l'ANACLETO seria una persona presentable si no s'emboirés el cervell a base de la famosa copeta d'ANÍS EL MONO, però francament, jo no m'ho crec, jo penso que hi ha d'haver alguna cosa que no li rutlla al cervell, begui o no begui.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
17 de gener de 2014, 08.27 h

#12 Ha de ser molt pallús aquest yio, de dir que l'estat espanyol paga coses a Catalunya, quan hasta els gossos saben que ens roba setze mil milions d'euros cada any. Només l'Anacleto pot dir tonteries així sense que li caigui la cara de vergonya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#14
17 de gener de 2014, 08.25 h



#11
#12 Y, por la gloria de tu madre, piensa que volverás a meternos en más lios a menos que superes tu adicción al ANÍS EL MONO.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#13
17 de gener de 2014, 08.23 h



#11
#12 ANACLETOOOO, ANACLETO "ARAGONESES", traidor, reconoce que la idea del "os vamos a montar un Ulster " fué tuya, reconócelo de una puta vez, mentiroso, covarde, mecago en tus muelaaaaas ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#12
16 de gener de 2014, 21.58 h

#7

mUY FACIL, TOTNTITO.

LAS ULTMAS INCORPORACIONES A LA DEUDA DE LA GENERALITAT CATALANA FUERON LAS EMISIONES DE LOS BONOS PATRIOTICOS QUE FINALMENTE TUVO QUE PAGAR EL ESTADO ESPAÑOL PARA QUE LOS NAZIS QUE LO COMPRARON RECIBIERAN SU DINERO DE VUELTA, Y EL GRUESO DE LA DEUDA PROPIA FUE TODAS LAS EMISISONES D DEUDA QUE LA GENERALITAT HIZO AÑOS ANTES CUANDO NO SE HABIA METIDO EN ESTE CAMINO SIN RETORNO DEL SEPARATISMO

¿apm?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
16 de gener de 2014, 21.56 h

#10


D´ARTACAN, TE HAS OLVIDADO DE


AL ATAQUE . . . . .


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
16 de gener de 2014, 21.42 h

Avancem, va calcular que l´any 2013, van dimitir al territori entre 150 i 175 càrrecs electes socialistes; a banda de rebre unes 1.240 baixes de militància.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
16 de gener de 2014, 19.05 h

#5 Nos financian con el dinero que se llevan de Cataluña, con la Independencia nos financiaremos
solos, basta de mentiras ANACLETO

FARSANTE MENTIROSO ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
16 de gener de 2014, 17.31 h




#5 Ja em direu si, sense una copeta d'ANÍS EL MONO a ningú, per SUBNORMAL que sigui, se li pot acudir venir a parlar del deutre de la Generalitat a una notícia sobre les desercions que l'estùpida actitud del pobre idiota del Pere Navarro està causant al PSC.



Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.