directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Comín: “avui el PSC passa a millor vida”

Si el PSC expulsa els tres diputats que avui han votat sí, l’electorat haurà d’expulsar els altres 16 diputats del PSC per haver trencat el seu compromís electoral

Comentaris 37  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

“Som molts. una part important de la família socialista haguéssim fet el mateix que han fet Elena, Geli i Ventura” ha dit Toni Comín al programa Divendres de TV3. En aquest sentit s’ha pronunciat un dels impulsors de la “Crida socialista pel referèndum”, que han signat més d'un centenar de militats i simpatitzants del PSC, entre els quals els exconsellers Nadal, Tura i Castells. El document dóna suport als tres diputats socialistes que aquest dijous han trencat la disciplina de vot del partit i han votat a favor de demanar a Madrid el traspàs de la competència per fer referèndums. 
toni comin
Comparteix
   


Etiquetes
Clarament pel dret a decidir
 
Pel que fa al dret a decidir el document argumenta que “l'esgotament del pacte constitucional fa del tot necessari revisar les relacions entre Catalunya i l'Estat; que l'opció de la independència pot ser una sortida però no necessariament l'única possible a la crisi actual; i que oposar-se a la possibilitat de que el poble de Catalunya es pugui pronunciar en un o altre sentit, és una postura inacceptable i antidemocràtica".
 
Apostar pel referèndum sigui quin sigui després el sentit del vot
 
"Els socialistes catalans hem de ser on ens pertoca: al primer rengle, com sempre", assegura el text i assenyala que cal "treballar amb tothom que propugni la celebració del referèndum, sigui quina sigui la posició que cadascú pugui prendre després pel que fa a la resposta a la consulta".
 
Crida a la família socialista que assumeixi el llegat del socialisme català
 
En aquest sentit conviden a "tots aquells i totes aquelles que se senten socialistes o que assumeixen el ric i plural llegat del socialisme català, a mantenir-se en favor de la celebració del referèndum i a sumar-se a aquesta crida". Hi ho fan per "coherència amb el paper clau del socialisme català en la construcció nacional de Catalunya",  per "lleialtat a tots els ens han precedit", per "respecte a tota la gent que ha cregut en aquest projecte" i "pel futur d'un projecte integrat per homes i dones que som socialistes i som catalanistes per les mateixes raons", perquè "tant el socialisme com la causa nacional de Catalunya, com deia Joan Reventós, formen part del mateix i indestriable combat per la llibertat i per la justícia", subratllen. I conclouen: "El socialisme català no pot faltar a l'actual cita per Catalunya. Ha d'acudir-hi i en primera posició. I ha de fer-ho des de posicions pròpies, amb l'exigència crítica de sempre, sense caure en seguidismes, siguin de dins o de fora de Catalunya".
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#37
Synera fletxa Barcelona
18 de gener de 2014, 00.09 h

A qui l'importa un comín?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Raül Pérez Poza fletxa Sant Llorenç de la Muga
17 de gener de 2014, 20.02 h

El que cal és oblidar el PSC, ara convertit en PSOE y repetir el que van fer PSC-Reagrupament i PSC-Congrés als anys setanta del segle passat i crear un nou partit socialista, o si no s'hi veuen amb cor aleshores sempre poden ingressar a ERC o a CiU.

Raül


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
NOVAABC fletxa IGUALADA
17 de gener de 2014, 18.11 h

#16 "la mayoria"? lo que tendria que hacer la militancia es expulsar a unos dirigentes que confeccionaron un programa cuyo eje central (que provoco las elecciones) era la consulta y ahora hacen lo contrario. Pero bueno, eso es "marca españa", lo olvidaba... y si no que se lo pregunte a Rajoy y sus muchachas!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
NOVAABC fletxa IGUALADA
17 de gener de 2014, 18.06 h

#7 es evidente que a ti no (me refiero a tu titulo de que "la verdad os hara un poco menos tonto")
- a ver cuanto tardan en decir que NO, que asi podemos organizar las elecciones pleviscitarias para el 11 de Septiembre, mejor, ya que nos quedaremos fuera de la EU, pasamos de elecciones europeas y votamos independencia, total, para que votar unos representantes que los echaran al cabo de dos dias!
Ahora resultara que el lumbreras del Gallardon hace futurologia... preferia la Aramis Fuster (por ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
J.C fletxa Baix llobregat
17 de gener de 2014, 12.57 h

Aquests dos individuos Peret i Maurici han aconseguit enterrar definitivament el socialisme català, a la seu de l carrer Nicaragua ja poden coviar el retol i colocari al del psoe (tan imperialiste com el pp). Han sortit amb la seva amb la complicitat de molts altres. Això si que en Peret ja deu tenir la promessa de un ministeri si el psoe torna a manar a espanya. Al menys que nosaltres ja en siguem fora.Visca Catalunya Independent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
Marcel fletxa BCN
17 de gener de 2014, 10.30 h

El PSC ha demostrat al parlament que no té problemes per incomplir el seu programa amb un repertori d'excuses de mal pagador, com fa el PP al govern espanyol. Aquesta és la veritable Marca Espanya de la mà de la corrupció.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
atlasac fletxa Vila-real
17 de gener de 2014, 10.16 h

AL !6
No et fot......ara es veu que els BOTIFLERS NO SABEN QUE SON ELLS ELS TRAÏDORS!!!! VINGA DEU I HO VETJA!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
atlasac fletxa Vila-real
17 de gener de 2014, 10.07 h

DEMANEU "PERAS AL OLMO?

La veritat que aquests REQUETELISTOS ens van pendre BEN BE EL PEL, perque de SOCIALISTES NO HO VAN SER MAI!!!! NO TOTS heren com jo, que en 5, 5 minuts en vaig tenir PROU per veure que HEREN UNS ESTAFADORS però com els cervells heren FORMATS per franco....que per cert encara els dura... el que PASSA a VALENCIA NO ES PER VOMITAR?....m´agradaria que aquests SOCIOLISTOS que s´han REVOLTAT SI QUE SABEN QUE CONY ES AIXO DEL SOCIALISME perque el MON necessita el SOCIALISME... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
17 de gener de 2014, 09.19 h

Buenas noticias para empezar 2014

- La prima de riesgo baja de 200 puntos frente a Alemania por primera vez desde mayo de 2011.

- La inflación cierra 2013 en el 0,2%, la tasa anual más baja desde 1961.El mercado laboral ganó 64.097 trabajadores en el mejor mes de diciembre desde 2001.

- Francia se desentiende de la carta de Mas y recuerda que Hollande dijo que el tema catalán es de soberanía española
Catalunya es una región de España, y por tanto es un tema interno de España", ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 17
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
jaume fletxa Esplugues.
17 de gener de 2014, 08.13 h

Comin te rao ,pero en doble sentit ,el psc ,passa a millor vida ,pero els que han votat no , tambe. Roma no paga traidors pero Madrid si . Com a minim ja tenen el momio garantit per una llarga temporada,de moment no tindran que anar a registrar-se a la llista d'aturats,que aixo es molt dur. El mes important es mantenir el sobre cada mes,la etica i la honestedad son valors que no apliquen,des que es van fer marxistes ( Grouxo) .Esperem que el temps el posi al lloc que els hi pertoca. Ver... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.