directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 16:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El “diàleg” de Lara, patrocinar els mitjans de l’odi contra Catalunya

Fins i tot la @cavernaprogre com La Sexta propietat del president del Grup Planeta s’apunta a la festa contra Catalunya, sectarisme pur i dur i plena incitació a l’odi

Comentaris 53  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

El debat d’aquest dissabte #L6NconsultaMas de La Sexta va ser una prova evident de pur sectarisme i incitació  a l’odi, i no és la primera vegada, però el que va passar aquest dissabte va superar tot l’imaginable, dels vuit tertulians presents, tant sols un de català, en Paco Marhuenda, el director del diari La Razón conegut per les seves portades contra Catalunya i home de confiança del Sr. Lara per dirigir el diari de la caverna mediàtica contra el procés sobiranista de Catalunya. El Sr.Lara  s’omple la boca reclamant diàleg i més diàleg en públic, però en els seus mitjans prefereix fomentar l’odi i el sectarisme i no pas el diàleg, la negociació i la pluralitat.

Comparteix
   


Etiquetes
Rivera, Camacho, Millo o Canyas tenen a Catalunya tots els mitjans de comunicació catalans oberts per explicar les seves argumentacions

Diuen el que volen, fins i tot amb mentides i ho poden fer a tots els mitjans de comunicació, els públics i els privats, i a més tenen una sobre representació als mitjans de comunicació espanyols, ells si que hi surten, en canvi els polítics catalans partidaris del dret a decidir hi estant vetats o si hi surten és en condicions lamentables i sovint els tertulians que van darrera l’entrevista ja s’encarreguen d’esquarterar-los i ridiculitzar-los.

Mas, Junqueras, Herrera o Fernández són vetats tant als mitjans públics com privats d’àmbit espanyol

Aquesta és la realitat i si són convidats ho són en condicions deficients, surt més Rivera o Camacho en els mitjans de comunicació espanyols que no pas Mas o Junqueras, una manera d’alterar la realitat i preparar el terreny per tal de presentar el cas català com un cas d’imposició i no pas com un exercici de la democràcia.

El sectarisme de La Sexta d’aquest dissabte va aixecar moltes queixes a les xarxes socials

Indignació de com era possible en democràcia parlar del cas català i no deixar participar en el debat cap tertulià partidari del dret a decidir, però aquesta va ser la realitat i sobretot les ordres clares del propietari de la cadena i president del Grup Planeta que ha convertit els seus mitjans de comunicació, Antena 3, La Sexta y La Razón en eines de guerra per intentar fer naufragar la deriva catalanista dels polítics catalans, per desgràcia seva però, a Catalunya acaba sent una fàbrica d’independentistes.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#53
NOVAABC fletxa IGUALADA
21 de gener de 2014, 22.36 h

#43 aragoneses... vas pegando tu retal por todas partes pero se ha de ser muy tonto para creerse l que pones:
Desde el 950 hasta el 1250 (aprox) los condados catalanes (aunque no tubiesen esa denominacion tenian una estructura estatal similar a la actual: Ejecutivo=condes de Barcelona, Legislativo=Corts) y apartir de esa fecha lo unico que nos unia con el reino de Aragon y despues con castilla era la cabeza del estado, igual que Portugal, Holanda, o Napoles. Seguro que la mayoria de los indepe... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
F.Ibló fletxa PANCASTELLANISTES, MÉS FALSOS QUE UN "DURO SEVILLANO"
21 de gener de 2014, 07.34 h





#46 #50 Insisteixo en el tema perquè sé que sou força obtusos i no enteneu res si no se us explica bé, pancastellanistes:

Haurieu de saber que les dones, com és natural, prefereixen que els homes practiquem sexe amb elles i les fem xisclar de passió, que no pas que us emborratxeu al bar i les pegueu o mateu a cops de ganivet o cremeu viues com feu els castellanoparlants. No m'ho invento jo, els diaris en van plens.

QUEDA PROU CLAR ?



Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
F.Ibló fletxa PANCASTELLANISTES, MÉS FALSOS QUE UN "DURO SEVILLANO"
21 de gener de 2014, 07.27 h



#46 #50 Els teus comentaris demostren moltes coses, però em centraré en una, en la porca mania que teniu els PANCASTELLANISTES d'acusar els altres dels vostres propis vicis i delictes.

Fins i tot els nens de primària saben perfectament que els esPANOLIS sou cent vegades MÉS MASCLSTES que els catalans. I sense voler defensar el comentari de #47 , que em sembla de molt mal gust, el teu encara em sembla pitjor per la FALSEDAT que conté.

Quan un home mata a una dona a Catalunya, el 99,99% ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
Rivas fletxa Hospitalet
21 de gener de 2014, 03.01 h

#47 Tu comentario muestra a las claras lo que piensas de las mujeres. Eso, eso, muéstrate tal y como eres: independentista y machista.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 8
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
ferrari37 fletxa Palma de Mallorca
20 de gener de 2014, 19.37 h

Alejandro, lo que destila una buena parte de España es lo mismo que estas enumerando tu.
Odio, desprecio, falta de respeto por la cultura catalana , etc ...
Y por cierto el campo de exterminio no lo puso Franco pero poco le faltó que no si se sabes que
era amigo de Hitler. Para que veas.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
ferrari37 fletxa Palma de Mallorca
20 de gener de 2014, 19.29 h

#34
#12


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
20 de gener de 2014, 19.01 h



#46 rivas, si m'ho preguntes a mi, a les hores que no reparteixo bombones de butà, jo em dedico a follar-me la puta de la teva dona, que no val un pet ni de cara ni de cos, però que xiscla d'una manera que posa els pèls (i altres coses que no diré) DE PUNTA, quan li endinyo. Es nota que tu, ejaculator precox, no la satisfas mai



Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
Rivas fletxa Hospitalet
20 de gener de 2014, 18.37 h

#37 ¿Tú a qué te dedicas, que te pasas el día comentando todas las noticias de directe.cat? ¿Eres funcionario de la Generalitat? ¿O lo tuyo es trabajar para la "Societat Civil Catalana"?

Espero que quien te pague por todo tu esfuerzo esté cotizando por ti y así puedas cobrar la correspondiente pensión el día que te jubiles. Como ves, sin rencores.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 19
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#45
"EL ANSIANU DECRÈPITU" fletxa (segons diu l'ANACLETU ARAGONESES)
20 de gener de 2014, 18.26 h



#32
#34
#35
#36
#42
#43 L'a gossada (de gossos) espanyolerus i olé, després d'esnifar una ratlla de coca, s'envalentonen i venen a exhibir la seva IGNORÀNCIA CASPOSA DE SIFILÍTICS EMBRIACS aquí a Directe.cat

Els hem d'agrair que siguin tan patosos.

Igual que els bacteris ja morts d'una NAFRA d'una vaca tísica es converteix en VACUNA salvadora de vides, l'ESTUPIDESA de l'ANACLETO ARAGONESES, la pijota BEJOTA, el "Victor" (=disfressa de l'ANACLETO) ETC ETC , ens ajuda a entendre qu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#44
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
20 de gener de 2014, 18.08 h

#40 Company, on dius "3.500.000 euros, de los 1.000.000 presupuestados inicialmente", tenies que haver escrit : 1.000 milions i 3.500 milons d’euros respectivament, dels quals ja se n’han invertit 2.943 i com ha passat a Panamà, quan es van iniciar les obres l’any 2004 no hi havia pràcticament cap estudi hidrogeològic de la zona, cosa molt normal i general en la marca espaÑa.
D'aquí uns mesos 20 ,o, 24 o fins i tot abans, començaran arribar les noticies sobre obres del metro de Anto... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.