directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Sala i Martín: "la comparació de Camacho és criminal i falsa"

El catedràtic considera que aquesta falsificació de la realitat que fan alguns és al raó del creixement de l’independentisme

Comentaris 26  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 18 vots )
carregant Carregant

Sala i Martín ha valorat a RAC1 les paraules d’Alícia Sánchez Camacho comparant la situació de Catalunya i procés sobiranista amb la violència d’ETA, i ha assegurat que alguns polítics no han entès el problema amb Catalunya i cada cop que parlen ho empitjoren. No ens donen ni un argument perquè ens quedem a Espanya, tot són amenaces i insults. És com la història d’una dona maltractada, ens donen arguments com “sense mi seràs més pobre, sense mi no ets res, fa 40 anys que estem junts”, ha argumentat Sala i Martín, que considera que a Catalunya cada vegada ens sentim més menystinguts, i les falsedats constants pel que fa a la llengua, l’educació dels nens, etc, fa que el moviment independentista cada vegada sigui més gran.

Comparteix
   


Etiquetes
Sala i Martín creu que el problema no és només de la dreta espanyola, sinó que la incomprensió és patrimoni de la dreta i l’esquerra espanyola que estan radicalment oposats a que Catalunya pugui decidir. Es veu als diaris espanyols, no hi intel·lectuals “progres”  que defensin el dret a decidir, ha afirmat el professor.

Rahola indignada amb les paraules de Camacho

Rahola a 8TV va dir que negaria la salutació a Camacho per les seves paraules i que la popular havia traspassat un límit. ”Em sembla d’una maldat terrible tractar el poble català, que és pacífic, de terrorista. Això depassa el límit “, va dir Rahola.
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#26
ANACLETOOOOO ! ! . . . ANACLETO ARAGONESEEEEES ! ! ! fletxa (és un paleto cateto analfabeto que se lavó hace diez meses)
29 de gener de 2014, 22.18 h




#25 ana , ana , ana , anacletoooooooOOOOOOO ! ! ! ! . . . menys desodorants i més aigua amb sabó, cotxino ! ! !




Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
29 de gener de 2014, 18.59 h



#24 Coñio, anciano (y no me digas que te alucino a todas horas) de mi olor personal tiene la culpa mi desodorante, QUE ME HA ABANDONADO !!




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 23
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
29 de gener de 2014, 18.55 h



#17
#18 ANACLETO ARAGONESES (diu que al seu poble li dèien Gengis Khan) , ja sabem que tu et consideres més savi que els sets savis de Grècia i tot l'aeròpag d'Atenes junts, però no estaria de més que et calmessis, reflexionessis sobre els inconvenients de fer el ridícul en pùblic, i en comptes de passar el dia assegut davant l'ordenador amb dues copetes d'ANÍS LA CASTELLANA, et dediquessis a llegir una mica per tal d'instruir-te i no semblar un CATETO PALETO ANALFABETO, i també c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
29 de gener de 2014, 18.49 h



#22 Diu que ara els grans empresaris catalans (i mundials) expliquen a la pijota, perdò, BEJOTA, quins són els seus plans. També diuen que es diu que la Bejota es creu millor economista que Xavier Sala Martín, diu que li passa això cada vegada que es mareja esnifant massa


Valora aquest comentari:   votar positiu 22   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
bejota fletxa bcn
29 de gener de 2014, 14.56 h

Los grandes empresarios catalanes van a frenar en seco las aspiraciones independentistas de Artur Mas. Opinan que la situación "se le ha ido de las manos". Son defensores del mercado único español, en el que operan casi todos, y su preocupación es que importantes multinacionales, como Nissan o SEAT, opten por marcharse de Cataluña.

N.B. SR. SALA, COM A GURÚ DE L'ECONOMIA CATALANA ,EM POT DIR CÓM ÉS QUE'LS EMPRESARIS S'EMPRENYAN AMB L'INDEPENDENCIA ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 30
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
jaume fletxa Esplugues.
29 de gener de 2014, 11.53 h

#15 Santiago Espot, independentiste no adscrit a cap partit que participa principalment a les tertulies de Catalunya opina , del Sr Carlos Fuentes de Canal Catala. Tambe a altres tertulies de les television espanyoles ,i a on te que aguantar el tipus devant de " personatges " com la dita Roser Puig o el que siga. Suposo que deu ser aquest al que es refereix.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
atlasac fletxa Vila-real
29 de gener de 2014, 10.22 h

Us adoneu que sols esteu perdent el temps si....Si es ja la continuació de la dictadura de franco i això MOLTS, MOLTS, MOLTS. ho sabiem que ens faran igual, igualet que al PAIS VALENCIA (perdó COMUNA) sabeu JA ELS ANYS QUE HAVEU PERDUT PER NO DECLARAR LA INDEPENDENCIA AL BALCO DE LA GENERALITAT? ho acàs tenia jo la veritat i el que PRETENIEU I PRETENEU ES PASSAR EL TEMPS, un cop declarada la INDEPENDENCIA ja no tindrien LLEIS QUE TIRARNOS AL DAMUNT!!! JO DECLARO LES LLEIS FRANQUISTES CAST... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
Synera fletxa Batcelona
28 de gener de 2014, 23.34 h

Marca Espany = maltractament dels seus ciutadans, especialment catalans. Que el mon ho sàpiga! Sobren proves. Una espècie d'aparheid?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
28 de gener de 2014, 20.42 h

Mucho me sorprende que este panfleto no difunda la ultima gilipollez NAZionalista. Un "periodista" llamado Bosch ha dicho algo asi como que tras el affaire Neymar y el Jordi Cases esta el Presidente Aznar, el miinistro Gallardon y Florentino Perez. Del Laporta , ni una palabra.

Jordi Cases, un independentista de pro y con historial en su fanatismo separatista y en sus acciones anteriores contra el club (siempre bajo la presi de Rosell y nunca con la Laporta) es ahora un botifler manejado p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 30
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
28 de gener de 2014, 20.12 h

EL AMO DEL DIRECTE, EL ASALTAPISCINAS PUIG, CONDENADO POR EL TRIBUNAL SUPREMO POR LLAMAR NAZI (no a si mismo que seria lo lógico) SINO A AIR BERLIN.
El ex diputado de ERC tendrá que pagar 30.000 euros a la compañía aérea, cuyo logotipo asimiló a la esvástica, por "una intromisión ilegítima al honor y a la imagen de la empresa" alemana, "un país donde existe una especial.
La Sala de lo Civil del Tribunal Supremo ha ratificado la condena contra el ex diputado de ERC Joan Puig por haber ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 34
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.