directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 10:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rubalcaba frustra la jet-set empresarial catalana

El pla del líder del PSOE no convenç per impossible i afegeix neguit a les elits econòmiques del país que veuen, ara sí, fracassada la tercera via

Comentaris 35  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 19 vots )
carregant Carregant

Rubalcaba s’ha reunit aquesta setmana amb la "crème de la crème"’ de l'empresariat català recercador de la tercera via, i els ha exposar el seu pla per poder resoldre la situació a Catalunya. Mentre els empresaris reclamen que s'arribi urgentment a un acord sobre el finançament i es blindin les competències en matèria de llengua i cultura per apaivagar les demandes de la societat catalana, Rubalcava els alertà que això no s’arregla amb finançament i competències ja que és el sistema polític espanyol el que necessita una actualització i això no es pot fer en l’actual cicle electoral i s’haurà d’esperar fins ben entrat el 2015, segons ha explicat a Catalunya Ràdio el director d’El Periódico, Enric Hernández. 

Comparteix
   

El temps s’acaba i Rajoy està enrocat
 
Rubalcava  va sopar a casa del conde de Godó, es va reunir al Cercle d’Economia i amb el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i també amb intel·lectuals i periodistes i els va explicar que pretén elaborar un pla que pugui acordar amb Mariano Rajoy per tractar de resoldre el problema català, però el seu pla el que ha fet és posar més neguit entre l’empresariat de la tercera via que veu com el temps s’acaba i és impossible que Rajoy es mogui per més que Rubalcaba els vengui que el federalisme del PSOE no és tàctic i que el pes de la seva proposta anirà agafant gruix els propers mesos, i convencerà Rajoy per moure fitxa el 2015.
 
L’empresariat sap que Rubalcaba té els dies comptats
 
 
A més l’elit empresarial té informació de primera mà, que per això són elit, que  Rubalcaba té els peus de fang i que el nou líder del PSOE haurà d’endurir el discurs en contra el procés català si vol captar vot i també saben quina és al situació real d’una  Catalunya  que majoritàriament vol decidir el seu futur a les urnes i té pressa.
 
 
 
 
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#35
BEJOTA fletxa bcn
10 de febrer de 2014, 13.04 h

Según el Colegio de Economistas de CataluñaLa independencia traerá efectos devastadores a corto plazo
Cataluña pasará un calvario al día siguiente de la separación del resto de España. El 90% cree que habrá un boicot a los productos catalanes por parte del resto de España.

Cataluña, en 'emergencia social'

N.B. LA PATRONAL TANT EXTRANGEA COM NACIONAL , HA DEIXAT BEN CLAR QUE NO VOL EL TRENCAMENT DE L'ESTAT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
Ernest C. fletxa Girona
10 de febrer de 2014, 11.14 h


Quin gest més desagradable el de Rubalcaba posant la mà sobre l'espatlla de l'altre com dient "tranquil tio que jo no sóc un déu de l'olimp, sinó una persona" quan en realitat és un titella pretenciós.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Catalonia : More Than Just A Community fletxa ...........................
9 de febrer de 2014, 14.58 h

http://www.youtube.com/watch?v=SWR47hYM6uM

Ajudem a internacionalitzar videos en anglès sobre Catalunya com aquest. Que tot el món sàpiga qui som i que volem! Ningú defensa una causa que desconeix! INTERNACIONALITZEM la nostra lluita tant com poguem!

FREEDOM FOR CATALONIA


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
jcc fletxa bcn
9 de febrer de 2014, 14.26 h

Les terceres vies tenen possibilitats reals d’imposar-se? Crec que no, perquè per a fer-ho cal que la societat espanyola admeti l’existència de la nació catalana dins Espanya i la corona és la primera qui ho rebutja. Han tret les vies del tren del diàleg. Quina autoritat moral té el rei?

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2014/02/la-corona-espanyola-les-terceres-via-en.html

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2014/01/el-dialeg-es-un-mitja-o-un-fi-en-la.html



Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Irene fletxa Barcelona
9 de febrer de 2014, 13.55 h

VISCA CATALUNYA SEMPRE INDEPENDÈNT TAMBÉ DE LES ÈLITS.... SI VOLEN GUANYARSE LA VIDA QUE TREBALLIN I PAGUIN IMPOSTOS COM ELS DEMÈS. PAGANT ELS IMPOSTOS QUE PAGAN LES GRANS EMPRESES I TENIN LES SEUS A PARAISOS FISCALS NOMES ELS PODEM VEURE COM A DELINQÜENTS I FRANCAMENT, COM MENYS DELINQÜENCIA TINGUI CATALUNYA MILLOR. MES AVIAT HAUREM SORTIT DE LA RUÏNA A LA QUE ENS HAN PORTAT AQUESTS BRÈTOLS.


VISCA CATALUNYA SEMPRE INDEPENDÈNT //*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
8 de febrer de 2014, 21.17 h

http://www.youtube.com/watch?v=NIJEjF-SIuY

difonguem webs com aquesta: www.helpcatalonia.cat

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència.

La internacionalització del procés és fonamental, expliquem-nos als turistes i a tot el món, pengem estelades als balcons, difonguem v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 15   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
8 de febrer de 2014, 20.18 h

I algú creu que en el proper cicle electoral, el PSOE tindrà els nassos de fer que el sistema polític espanyol s´actualitzi?
No pot de cap manera, perquè en forma part activa des de la Transició!
Com ha d´explicar el PSOE a la casta, o sigui, també a ells mateixos, que desmunten el "xiringuito"?
A España li cal una evolució i ho dic sense "r", perquè crec que qui la de fer no hi creu en la revolució, doncs és un apel.latiu massa prostituit fins ara per molts polítics acomodats.
A... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#28
jcc fletxa bcn
8 de febrer de 2014, 19.28 h

Hi ha una doble lluita: votar i fer guanyar una opció concreta. Votar aplega els demòcrates sense complexos i per les opcions cada persona haurà de decidir personalment. Fem camí i veient les reaccions desbocades dels espanyols en general, dels partits i les institucions espanyoles es constata que mobilització ciutadana pel dret a decidir va endavant. Ells parlen de diàleg, però es neguen a parlar de l’encaix d’una Catalunya nació. Curiosa manera de parlar. El diàleg és un mitjà ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#27
8 de febrer de 2014, 18.55 h

EL AMO DEL DIRECTE, EL ASALTAPISCINAS PUIG, CONDENADO POR EL TRIBUNAL SUPREMO POR LLAMAR NAZI (no a si mismo que seria lo lógico) SINO A AIR BERLIN.
El ex diputado de ERC tendrá que pagar 30.000 euros a la compañía aérea, cuyo logotipo asimiló a la esvástica, por "una intromisión ilegítima al honor y a la imagen de la empresa" alemana, "un país donde existe una especial.
La Sala de lo Civil del Tribunal Supremo ha ratificado la condena contra el ex diputado de ERC Joan Puig por haber... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 27
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
Joseph fletxa Girona
8 de febrer de 2014, 16.56 h

L'únic que se li ha escapat la veritat, ha estat el senyor Gallardón. Que Espanya no sobreviuria en el euro sense Catalunya! Per que per viure amb el tren de vida i de corrupció que viuen molts aprofitats a les espanyes, necessiten la mamella catalana! Però si que es pot sobreviure senyors, treballant tothom sense esperar que els altres ho facin per nosaltres! Els governs espanyols no s'han preocupat d'invertir en infraestructures d'empreses, investigacions i recerques en altres comunita... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.