directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 17:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

“Empresaris alemanys” contra la independència, ni un pam de net

Assidus del Círculo Ecuestre, amics de Lara, companys de campanya amb Sánchez Camacho i que amaguen les inversions d’empreses alemanyes a Catalunya incloses les seves

Comentaris 65  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

60 empresaris d’origen alemany han posat en marxa la plataforma ¿Catalunya sense Europa? No!, per alertar sobre les "nefastes conseqüències" que tindria la independència de Catalunya. De les 1.058 empreses alemanyes a Catalunya,  el 45% del total de l’estat espanyol, els empresaris contraris a la independència, molts a títol individual, no representen ni el 6% d’aquest empresariat, que està vinculat al PP i ja va fer campanya al costat de Sánchez Camacho les últimes eleccions al Parlament amb arguments similars, a més de ser habituals del Círculo Ecuestre i amics del president del Grup Planeta, José Manuel Lara, a qui veneren per posicionar-se sense en contra el procés sobiranista.
L’ expresident del Cercle de Directius de Parla Alemany KDF,  Albert Peters, amb Sánchez Camcho en plena campanya del PP
L’ expresident del Cercle de Directius de Parla Alemany KDF, Albert Peters, amb Sánchez Camcho en plena campanya del PP

Comparteix
   


Etiquetes
Incertesa i preocupació? Basf va invertir 22 milions dels 40 previstos a l’estat espanyol només al  2012
 
Entre els signants hi ha el conseller delegat de Basf España, Erwin Rauhe, que ha signat a títol personal el manifest  la seva companyia va invertir 22 milions d’euros a la planta de Tarragona el 2012 dels 40 previstos a l’estat espanyol, i va assegurar que n’invertirien més quan el corredor mediterrani estigui en marxa, de fet la planta d eTarragona és la més important del sud d’Europa.
 
Una cartera se 40 potencials inversors alemanys
 
Segons dades de la Generalitat només el segon semestre de 2013 el fons immobiliari alemany GLL Real Estate Partners, va adquirir a Tree Inversions l'edifici del BBVA a Passeig de Gràcia, el centre d'innovació de l'empresa alemanya Menshen s’instalà a Terrassa, amb una inversió aproximada de mig milió d'euros, i la consultora alemanya GFT va invertir dos milions d'euros, creant 120 nous llocs de treball a Catalunya.
 
Sense credibilitat
 
L’ expresident del Cercle de Directius de Parla Alemany KDF,  Albert Peters, un dels responsable del text que va fer costat a Sánchez Camacho durant la campanya dal Parlament del 2012 ique ha elogiat la valentia del president del grup Planeta, José Manuel Lara, per expressar la seva preocupació pel debat sobiranista, no representa qui diu representar. Segons Vilaweb KDF es desvinculava absolutament del document que promou Peters.
 

Molta demagògia
 
Un altre dels signants, que ha participat en la roda de premsa, és Gerhard Esser, exconseller delegat de Thyssen Krupp Materials a Espanya i Portugal i exvicepresident de la Cambra de Comerç d'Alemanya. El seu grup empresarial va tancar una planta rendible a València per relocalitzar-la a Alemanya a finals de 2013, òbviament el procés independentista que no es viu el País Valencià, de moment, no va poder frenar la marxa d e l’empresa i el conseqüent ERO.

Alemanys banalitzant el nazisme

Els signants del document  "Declaració de Barcelona", alerten també "dels perills d'un fervor nacionalista, que en l'últim segle ha portat patiments incommensurables sobre Europa i que tampoc portarà res de bo per a Catalunya".
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#65
17 de febrer de 2014, 18.48 h

Tots aquets alemanys firmants de la declaració contra l´Independencia de Catalunya i tan amics dels ultres del PP, quins beneficis n´han tret? o potser, que poden haver donat per obtindre tractes de favor?.Quina nacionalitat tenen? on pagan els seus impostos? Son o eran asalariats espanols o alemanys? Alguns d´ells tenen propietats en algún paradis fiscal? Poden votar? Si ho poden fer, que ho facin quand toqui i si no, que deixin de marejar la perdiu i vagin jugan al golf i a pendre cerves... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#64
Mola fletxa Sant Just
17 de febrer de 2014, 18.24 h

Tots els alemanyans que han signat el manifest conrea l´Independencia de Catalunya i que tan amics son dels ultres del PP, quins beneficis i favors han obtingut? o potser que hauran donat per obtindre posibles tractes de favor? Quan de temps fá que viüen aqui? Quina nacionalitat tenen? On pagan els seus impostos, aquí o a Alemanya? Poden votar? Si ho poden fer que ho facin quan toqui, i si no que no maregin la perdiu i que continuin jugan al golf, i anan al Cículo Equestre.

Una cata... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
13 de febrer de 2014, 18.27 h




Jo no sóc ni dolent ni cruel, però reconeixeu que fa riure un tio tan curt i tan infantil que digui "el Japó diu que ... i la Xina ha dit que ... "

és per tronxar-se de riure. A mi veure un pobre idiota que es creu prou llest per anar a ensenyar res als altres, ho sento però em fa riure sardónicament, cruelment.


Jo voldria ser més misericordiós, però ho sento, no puc. L'estupidesa pedant em fa riure.





Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#62
13 de febrer de 2014, 18.23 h






#61 Bejota (ha ha ha ha ha ...) . .l . i què varen dir l'August (el de la cara blanca i un cucurutxo sobre el cap), i el Pierrot? . . . i el Charlie Rivel i el Tortell Poltrona?

huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! !huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! !huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! !huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! !

(aquest, el Bejota, per no arribar no arriba ni al nivell de l'Aragoneses, que ja és dir ! !)





... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#61
BEJOTA fletxa bcn
13 de febrer de 2014, 15.52 h

FUGA EMPRESARIAL:

EEUU: "Muchas empresas están aquí para un mercado de 47 millones y no de 7".

Alemania; "Para nuestras compañías, la unidad de mercado cobra particular relevancia".

Japón: "Las relaciones empresariales de las firmas niponas se reconsiderarían".

Reino Unido: " IDEM

N.B.LA PATRONAL DIU "NO".


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
13 de febrer de 2014, 10.22 h

Comunicat de l'empresa alemanya:
"BASF, com a empresa química present a tot el món, no té intenció d'influir o intervenir en debats polítics. BASF respecta les lleis dels països als quals opera. No és voluntat de la companyia intervenir en el debat suscitat entorn del manifest anomenat "Declaració de Barcelona" presentat ahir per un grup d'empresaris adherits a títol personal.

BASF és una empresa amb més de quaranta anys de presència al país, des de l'inici de la seva activitat a ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59

Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
Francisco BCN fletxa BARCELONA
12 de febrer de 2014, 20.47 h

corrupcio tremenda la de tv3 que nos cuesta a cada catalan, + de 600€ al año y cada temporada pierde espectadores.
sueldos de telefonista 33000€ al año y asi subiendo, todos enchufados. En fin suma y sigue la corrupcion en Cataluña


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
B.Urleta fletxa ESTAT ESPANYOL MISERABLE, DECADENT, CORRUPTE I DEGENERAT = INCOMPETÈNCIA IRRESPONSABLE I PARÒDIA ESPÈRPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE D'ESTAT DE DRET = NIU DE CORRUPCIÓ I DE FANFARRONERIA CRETINA
12 de febrer de 2014, 18.29 h






#53 Molt idiota caldria ser per pensar que si ens estalviem els SETZE MIL MILIONS d'euros que ens ROBA l'estat cada any, per moltes empreses alemanyes o xineses o americanes que marxessin, encara hi sortiriem guanyant uns deu mil milions d'euros.


Sento haver-te de dir , BEJOTA, que no hi ha cap dubte que tu ets molt idiota, si no entens una veritat tan elemental i, sense saber respondre-la amb arguments, tornes una vegada i una altra vegada A AVORRIR-NOS amb les teves ridícules LLET... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
yjhg fletxa dfasfadsas
12 de febrer de 2014, 17.20 h

Es encomiable la fidelitat d'alguns directius de grans empreses alemanyes cap a la patronal espanyola. Es lògic son amics i es troben, probablement, en reunions d'empresaris. No obstant la "hecatombe economica" no està prou argumentada. Només van recalcar que la incertesa no es bona per a l'economia. Però també van reconeixer que Catalunya havia estat maltractada economicament i en altres qüestions com la lingüistica. D'ací es podria deduir que si Catalunya assoleix la independència, e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.