directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Amedo embogit per l’acte de dignitat de Fenoll

L’exmembre del Gal José Amedo, foll d’odi i amb la testosterona desbordada, escup insults contra Fenoll, el president Mas i els catalans sobiranistes a Twitter

Comentaris 43  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 15 vots )
carregant Carregant

L’acte de coratge i dignitat d’Àlex Fenoll, negant-se a donar la mà al Borbó fins que no es respectin els nostres drets polítics, ha tret de polleguera José Amedo, l’expolicia espanyol exmembre del CNI de llavors i condemnat per terrorisme d’estat, que se suma així a les càrregues contra Fenoll per part de Carlos Herrera, Alfonso Ussía, Federico Jiménz Losantos i  Belén Esteban, entre altres, que van córrer a defensar el Borbó, l’educació i la unitat d’Espanya. A Catalunya tampoc han faltat mediàtics sobiranistes crítics amb Fenoll, alguns per sectarisme, altres per covardia i molts per mesells.
 

Comparteix
   

La mostra d’odi d’Amedo
 
 
“El cernícalo castrado "Fenolin", por lo menos, dada su afortunada tara reproductora no puede "crear" especímenes tan lastrados como él.”
 
“Los catalanes d bien y el resto d los españoles tenemos q boicotear mierda q produce el castrado Fenoll, no sea que pretenda contaminarnos.”
 
“Mas tenia q haber reprendido al tarado Fenoll, pero increiblemente sonrió. Tal para cual. Si levantará cabeza el Sr Tarradellas los echaba”
 
“A españoles, aunque no seamos monárquicos no ofenden "mamarrachos" esa índole, sin raza, enano y castrado. D. Felipe nos representa a todos.”
 
“A Fenoll le escupo en su puta cara y me gustaría "agarrarle" por la entrepierna para a ver si me encuentro algo. Tiene cara de castrado.”
 
“El puto imbécil de Fenoll, se puso el primero en fila para hacer el ridículo ante D. Felipe. Ya tiene foto para q españoles vean a un cabrón”
 
“Espero q si nacionalistas catalanes de bien no expulsan de su tierra al payaso con cuernos de "cabrón" montés Fenoll, se "agrié" su proyecto”
 
“Si D. Josep Tarradellas está presente en el momento q el Imbécil de Fenoll no le mancha la mano al Príncipe, le echa de Cataluña por mierda.”
 
“Este "mamarracho" nacionalista catalán q se llama Álex Fenoll, con taras hormonales y síndromes cavernícolas q lea al Sr.Tarradellas si sabe”
 
“Este retrasado mental, retrógrado, dogmático nacionalista catalán, aunque se lave las manos 1000 veces, siempre le van a oler a "mierda".
 
“Un hijo de puta nacionalista catalán q se la "chupa" a Mas, el otro día negó el saludo a D. Felipe hasta que "le deje decidir". Ignorante.”
 
“Ya quisiera Artur Mas y pandilla d "mamarrachos" q le acompañan en la desintegración Cataluña tener un mínimo de la capacidad Sr.Tarradellas”
 
“No era dudosa la ideología Sr. Tarradellas, ejemplo de ciudadano catalán y español. Gran político, inteligente, un caballero, un gran señor.”
 
“Josep Tarradellas llegar d exilio:"Ciutadans de Catalunya, en lugar d "catalans". Integrador, no como mamarrachos q dividen hoy esa tierra.”
 
“Josep Tarradellas al llegar exilio:"Ciutadans de Catalunya, en lugar de "catalans" ja sóc aquí". Integrador, no como los mamarrachos d hoy.”
 



COMENTARIS fletxa taronja

item
#44
xauxau fletxa CAT
3 de març de 2014, 01.51 h

Jo crec que els catalans tenen poc a veure amb aquesta gent tant malparlada i xenofoba. No podem ser compatriotes d'aquests individus de cap de les maneres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#43
2 de març de 2014, 00.51 h

Els "comentaris" violentíssims i, naturalment, sexistes - "castrado"- d´aquest personatge el retraten perfectament. Amb això queda encara més clar què són les clavegueres de l´estat, què van ser els GAL, qui va ser el sr.X -que ara, a part de viure molt i molt bé- es dedica a donar consells amenaçadors a Catalunya per la tele... Mare meva, quina colla! Psicòpates, lladres, assassins, manipuladors, mentiders, vividors, megalòmans... MARXEM! Catalunya tindrà problemes, però podem f... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#42
1 de març de 2014, 13.26 h

Comunicado de la Resistencia : a los españoles: desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#41
l'Esteve fletxa Vallès Oriental
28 de febrer de 2014, 18.36 h

Sieg Heil Pepe Amedo !!!. I es que las "regiones d'ejpaÑaaa! son mu majas.... I mes si mantenen a un quants milions de mesetaris ganduls i que porten 150 anys de retard per fer la seva pròpia revolució social.
Clar que ... perquè l'han de fer si hi ha qui s'ha jugat els collons a 800 quilòmetres i s'han aprofitat els ejpaÑoles de verdaz...? .

Que donin pel sac a tot l'espanyolam que ens envolta i s'en vagin a cagar a la via de l'AVE i que aquest es quedi sense frens!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#40
28 de febrer de 2014, 14.58 h

Dêu... hi quina neteja s'haurà de fer..! Illl*llll


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#39
28 de febrer de 2014, 13.31 h

#37 Sou tan poca cosa com a persona, que fins i tot penso que estic malbarant temps per contestar-vos. I què me'n heu de dir de Nova Caixa Galicia que l'han venut per quatre rals dels d'abans, no arribant ni de molt lluny a compensar els 9.000 milions que Vós, també heu pagat, vaja llevat que com molts dels espanyolets, vivint subsidiats us estalvieu de pagar-ho ? I què me'n heu de dir dels calés que s'han embutxacat els lladres amics vostres del PP, als quals els llepeu el cul cada dia de... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#38
28 de febrer de 2014, 13.11 h

http://www.youtube.com/watch?v=43HY0HAnIbQ

difonguem webs com aquesta: www.helpcatalonia.cat

persones d'arreu del món graben un vídeo, es presenten i expliquen que donen suport a Catalunya i al referèndum d'independència.

La internacionalització del procés és fonamental, expliquem-nos als turistes i a tot el món, pengem estelades als balcons, difonguem v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 23   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
28 de febrer de 2014, 12.58 h

El contingut d'aquest comentari està ocult perquè ha estat considerat inapropiat pels lectors de directe!cat
Mostra'l


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
28 de febrer de 2014, 12.30 h

#8 Sí, aquest home és un psicòpata que ha canalitzat el seu problema via el nazzionalisme-fascisme-franquisme espanyol dels "puños y las pistolas" i també mamat des de la infantesa pels espanyols d'esquerres com el Felipe Gonzàlez, el Guerra i tota la camarilla responsable dels GAL.


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
Marcel fletxa BCN
28 de febrer de 2014, 12.18 h

Ves per on aquest farsant s'ha enriquit amb els mateixos fons amb què s'ha co-finançat a C's.


Valora aquest comentari:   votar positiu 21   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.