directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rajoy preocupat, sap que Catalunya no és Crimea

Josep Lluís Cleries demana al president espanyol que sigui "valent" i "dialogui a fons" amb Mas sense exclusions

Comentaris 27  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 8 vots )
carregant Carregant

Madrid (ACN).- El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha tornat a tancar la porta aquest dimarts des del Senat al diàleg amb la Generalitat per a la celebració d'una consulta legal i acordada com la que tindrà lloc a Escòcia, i ha preferit utilitzar com a exemple el que ha passat a Crimea, on segons ha assegurat tota la comunitat internacional ha apel·lat a la integritat territorial dels estats. Ha fet aquestes consideracions a la sessió de control del Senat en resposta a una pregunta del portaveu de CiU, Josep Lluís Cleries, que li ha demanat que sigui valent" i "dialogui a fons" amb el president de la Generalitat sense excloure res, tampoc la consulta.

Comparteix
   


Etiquetes
Rajoy amb por al diàleg

Rajoy ha recordat que l'Estat ha activat mesures com el FLA o el pla de proveïdors per reactivar l'economia espanyola i catalana, un "préstec en magnífiques condicions" que l'executiu espanyol ha concedit a la Generalitat perquè "és la seva obligació i perquè pensa en les persones". "És una bona operació i la tornarem a fer tantes vegades com calgui", ha dit. 

Catalunya no és Crimea

En canvi, segons Rajoy, la seva obligació és tancar la porta a la consulta i a qualsevol mesura que impliqui una vulneració de la Llei a l'Estat. "Jo em preocupo dels ciutadans de Catalunya perquè no vull una Catalunya fora de l'Euro, d'Europa i fora dels organismes internacionals", ha dit. Segons el president espanyol els fets que han tingut lloc a Crimea han posat de manifest que "tot el Món occidental" defensa el "respecte a la integritat territorial de tots els estats i a la sobirania nacional". "Això és el modern, el que es porta al Món i el que serveix al progrés dels pobles". 

En aquest marc, ha respost la petició de diàleg que li ha llançat Cleries assegurant que ell està disposat a parlar de tot "però no de la liquidació de la sobirania nacional que porta existint molts segles i la immensa majoria dels espanyols volem que segueixi existint al futur".

Cleries: "Sigui valent, dialogui de tot"

Per contra, Cleries ha retret al president del govern espanyol que només sigui capaç d'oferir a Artur Mas un "diàleg buit" i de parlar de Catalunya des de Valldolid, Dublín o el País Basc, però "mai ni amb el president Mas ni amb els catalans". 
"Vostè ha de parlar de Catalunya donant la cara amb el president" i fer-ho "donant la cara", ha dit Cleries, que l'ha reptat a parlar amb els sindicats, comerciants, treballadors i empresaris, perquè "veurà que el desig del poble de Catalunya no és el d'una persona que està obsessionada, sinó que és decidir el seu futur perquè vostès ens han portat on estem".

Per aquest motiu li ha demanat que sigui valent i "dialogui a fons" amb Mas "de tot", i que també "escolti el poble de Catalunya a les urnes" perquè "a Catalunya no temem ni el diàleg ni la democràcia, i veiem que al president d'Espanya no li agrada ni dialogar ni aquesta democràcia que dialoga a les urnes".



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#27
13 de març de 2014, 16.30 h

#17

Oye que segun tu escala de gandhi AUN ESTAMOS RIENDONOS (y lo que nos queda)


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#26
12 de març de 2014, 13.20 h



#19 Sí, en Synera parla de pamflets, i saps per què? PERQUÈ LI ROTEN I PERQUÈ NO S'ESTARÀ PAS DE PARLAR DEL QUE VULGUI PELS COMENTARIS D'UN FILL DE GOSSA PUTA COM TU, MARICONETA INFECTA. AU PASSA A JAURE AL RACÒ I EIXUGA'T ELS MOCS, DESGRACIAT !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#25
12 de març de 2014, 12.02 h

Comunicado de la Resistencia :

a los españoles:
desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc
iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#24
Rosa fletxa Rubi
12 de març de 2014, 09.45 h

Malgrat tot, lo de Crimea acabarà com els russos vulguin que acabi, o sigui votant, i Europa, la Merkel, Rajoy i tutti quanti, hauran de callar i menjarse les seves paraules, ja que els interessos(gas) marcaràn els passos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
joan fletxa tarragona
12 de març de 2014, 09.13 h

Lo de Crimea és un intringulis que no se sap com acabarà,fins ara tots s´amparen en el poble i la democràcia.Fa 40 anys ja hi hauria els tancs al carrer,però ara bufen uns altres aires.
Es que hi ha ara molts interessos comercials i financers i ademés està l´opinió pública, que fa uns quants anys això hauria sigut impensable.
Per la nostra part,ens hem de preparar per influir en aquesta opinió pública,començant per casa;la nostra demanda és popular,pacífica,no va contra ningú... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
12 de març de 2014, 08.50 h

marc, marquitos, tu si que ets una inmundicia humana i intel.ectualment un pur i dur espanyol tronat; apa, a cagar, marxa a España!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
12 de març de 2014, 08.48 h

Pobre Millo, la seva filla l'ha retratat com el que es; UN MISERABLE FARSANT, un pepero per la pasta, un venut al MILLOr postor, una indignitat personal, UN MAFIA, UN GURTEL, UN ESPANYOL!!!! El Pp son el Barcenitas Rajoy y sus 40.000 ladrones; POBRE ESPAÑA, PAIS DE LLADRES, BANDIDOS Y MILLOS


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
12 de març de 2014, 08.23 h

#13

Tu hija, parricida, que vive en Hostalrich ¿qué dice sobre su padre?.

Papa me hizó pagar penalmente el asesinato que el cometió.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
12 de març de 2014, 08.12 h

#18 Tu hablas de panfletos ?
Tu , que eres uno de los más plastas y cansinos de esta mierda de digital para tontos adoctrinados ?
Esta mierda no alcanza ni siquiera la categoría de panfleto , es tan ridículo y publica unas noticias tan absurdas y manipuladas , escritas por unos pobres infelices muy limitados intelectualmente , que sólo los garrulos acérrimos e incultos se pueden tomar en serio
! Fíjate si será una mierda este panfleto que esta considerado por el resto de digitales de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
Synera fletxa Barcelona
12 de març de 2014, 02.13 h

La falsetat del pamflets espanyols no ens ha enredat. Ara inclús ho diuen a Madriz. Entre ells, el professor Costarelo ahir a la presentació de Súmate. Estan enganyats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.