directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 08:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Cuní munta la seva "festa" de la pobresa a 8 al dia

Cada dia que a Catalunya perdem el temps amb la tercera via hi ha 88 pobres més, tal com va insistir en recordar Cuní mentre atribuïa al Govern el “paisatge” de la pobresa

Comentaris 72  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 11 vots )
carregant Carregant

La pobresa va centrar el programa de Josep Cuní de 8 al dia d’aquest dimecres i el periodista va carregar durament contra el Govern del president Mas amb més demagògia que dades. En resposta a les paraules del president que va assegurar al ple del Parlament que si el govern espanyol hagués estat juts el país disposaria de 2000 milions més per fer front a la pobresa, Cuní va insistir en remarcar que amb més de 30.000 milions de pressupost la pobresa no pot ser inevitable i, tot i reconèixer que la Generalitat està limitada en els seus pressupostos, el Govern  vol fer creure que no es poden alterar els comptes i “això no és cert”, va afirmar, assegurant que les dades elaborades per 8TV són proves que ho demostren.
El Govern s’ha acostumat al paisatge de la pobresa segons Cuní
 
La prova de que el Govern no fa tot el que pot per lluitar contra la pobresa està en com, segons Cuní, ha retallat en les conselleries que donen servei a les víctimes de la crisi; en com s’ajornen o escurcen els ajuts i subvencions a les entitats que atenen els damnificats, i en com el Govern s’ha acostumat a un paisatge de pobresa que, tot i estar limitat pel govern espanyol, té marge per fer altres polítiques. Cuní va insistir en que negar això amb un pressupost de 300.000 milions és “negar l’evidència”.
 
Interpel·lació al president des de la pantalla
 
Per acabar el seu “festival” de la pobresa el periodista va demanar a “un Govern que es té per catòlic” que tingui pressent les paraules del Papa Francesc en el sentit que no s’acostumi a un paisatge de pobresa i misèria com si fos una cosa inevitable. I per al cop d’efecte final, Cuní es va dirigir al president i va etzibar: “sincerament president és inevitable?”. Més tard, en una tertúlia de tres contra un –Girauta, Bernaldos i Cuní contra Ferancesc-Marc Álvaro-, va rematar la jugada.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#72
dafsfs fletxa dsfasfas
15 de març de 2014, 12.09 h

No vaig veure el programa. Però sé que el senyor Cuní es un gran professional que sap argumentar molt bé i que per altre banda sap també escollir molt bé els tertulians. Tot i que no de forma equitativa e imparcial, si no que he de suposar que es segons els seus interesos. Això ho dic, per l'experiencia de seguir les seves tertulies en altres programes a TV3.
Pel que fa al Govern de la Generalitat no possaré la mà al foc per defensar la seva gestió. El que si considero es que Catalu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#71
14 de març de 2014, 22.00 h


#Marca Alemania. Alemania también despilfarra

Retrasos y sobrecostes en aeropuertos, óperas y estaciones no siempre útiles. La Filarmónica del Elba, en Hamburgo, debía abrir en 2010 y sigue en obras con un coste que ha pasado de 77 millones a 789.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#70
14 de març de 2014, 09.06 h





Ahora siento haberme sincerado tanto. No lo tendria que haber hecho. La culpa es de ese maldito Anís La Castellana, que se me pone muy mal y me suelta la lengua. Esa lengua que hace las delicias de mis novios (para que digan que no tengo amigos, hala! )







Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 12
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#69
14 de març de 2014, 09.04 h





QUE PENA ME DABA YO MISMO Y QUE ASCO.

ME DABA PENA QUE YA NO ESTUVIERA PAPÁ PARA HACERME SENTIR MUJER I LLENARME EL CULO DE ESPERMA

ME DABA ASCO TENER ESAS INCONTROLABLES DIARREAS QUE SUELEN IR ACOMPAÑADAS DE LA SANGRE DE LAS ALMORRANAS DE MI CULO DIVINO.









Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#68
14 de març de 2014, 09.02 h



Sólo imaginar la imagen de tu culo en pompa , lleno de pelos canosos , con tus carnes arrugadas colgando, me acuerdo de papá, de como me la metia hasta el ombligo, haciéndome chillar como una coneja despellejada, y entonces MUERDO LA ALMOHADA con fuerza, en el colmo de mi delirio paroxísmico, y ...

me avegüenza decirlo, sí, me avergüenza ...

entonces no puedo contener la diarrea y me cago en la cama al tiempo que orgasmeo.



Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 11
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#67
14 de març de 2014, 08.56 h




#66 Senyors (?) companys de feina de l'ANACLETO ARAGONESES, (tant paletes com manobres com el mateix mestre d'obres) FEU EL FAVOR DE SER AMICS DE L'ANACLETO.

Penseu que igual que a vosaltres us agrada que la seva dona "us tracti bé" , també li agrada ser ben tractat a l'Anacleto. No li heu pas de fer el mateix que li feu a la seva muller, tot i que no us imagineu com us ho agrairia ell, però al menys ser amables amb ell i escoltar-lo quan explica la tragèdia de la seva vida, igual que m... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#66
14 de març de 2014, 08.11 h

#64 # 65
Sólo imaginar la imagen de tu culo en pompa , lleno de pelos canosos , con tus carnes arrugadas colgando , la dentadura encima de la mesita , y mordiendo la almohada mientras esperas las acometidas del pajillero sin amigos en la habitación de la lúgubre pensión que alquiláis para dar rienda suelta a vuestros repugnantes instintos , es suficiente motivo para estar vomitando todo el día ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#65
B.Urleta fletxa Una de les principals característiques dels imperialistes castellans a més de la seva IRRESISTIBLE PROPENSIÓ A LA MENTIDA i A L'ENGANY és la seva deficiència intel.lectual.
14 de març de 2014, 07.35 h




Senyors (?) companys de feina de l'ANACLETO ARAGONESES, (tant paletes com manobres com el mateix mestre d'obres) FEU EL FAVOR DE SER AMICS DE L'ANACLETO.

Penseu que igual que a vosaltres us agrada que la seva dona "us tracti bé" , també li agrada ser ben tractat a l'Anacleto. No li heu pas de fer el mateix que li feu a la seva muller, tot i que no us imagineu com us ho agrairia ell, però al menys ser amables amb ell i escoltar-lo quan explica la tragèdia de la seva vida, igual que me l'... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#64
B.Urleta fletxa Una de les principals característiques dels imperialistes castellans a més de la seva IRRESISTIBLE PROPENSIÓ A LA MENTIDA i A L'ENGANY és la seva deficiència intel.lectual.
14 de març de 2014, 07.30 h




#63 ANACLETAAAAA ! ! ! huah huAH HUAH HUUAAH HHUUUAAAHH HHHUUUUAAAAHHH ! ! ! ANACLETA ARAGONESEEEES ! ! ! !

Així que, a més a més no tens amics? a poc a poc ens vas descobrint tots els secrets de la teva vida, XIMPLET.

No tens amics? . . . i els companys de feina que es tiren la teva dona, no et són amics? Et posen unes banyes més grosses que les d'un LONGHORN texà, i no et són amics, els molt barruts ? ? ? ! ! !

. . . No hi ha dret, pobre ANACLETO ARAGONESES, tu has vingut a aque... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#63
14 de març de 2014, 00.04 h

#62 lo tuyo es comprensible , al fin y al cabo eres un enfermo mental y vives de la caridad de las instituciones psiquiátricas , al no tener dinero , se te disculpa que estés con el pobre solitario sin amigos ! Quien te iba a decir que te saldría un amigo desde este digital !
Lo triste es lo del otro desgraciado solitario ,! Que patético tiene q ser una persona para intentar hacer amigos desde esta mierda de panfleto ! Además ... !!! Se busca al más trastornado !!!
Vaya par de anormales ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 4
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.