directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 15:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Baix Llobregat vol decidir

Álvarez (UGT), Gallego (CCOO), Casals (Òmnium), Forcadell (ANC), Esteve (alcalde de Martorell), Junqueras (alcalde de Sant Vicenç dels Horts), Tejedor (alcalde de El Prat) junts a favor del dret a decidir

Comentaris 11  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Aquest divendres 28 de març la localitat de Pallejà (Baix Llobregat) acollirà un acte sense precedents. Els principals líders sindicals, les cares més visibles de dues de les entitats civils més representatives i nombrosos alcaldes de la comarca compartiran escenari per reivindicar el dret a decidir del Baix Llobregat, una comarca clau pels seus 800.000 habitants, d’orígens diversos però units pel mateix esperit democràtic. 
Cartell de l'acte d'aquest divendres a Pallejà
Cartell de l'acte d'aquest divendres a Pallejà

Comparteix
   


Etiquetes
Acte unitari a favor de la democràcia i el dret a decidir

L’acte comptarà amb la intervenció de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, Josep M. Àlvarez, secretari general d’UGT, Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO, i Frederic Prieto, president de la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat, a més de Salvador Esteve, alcalde de Martorell, Oriol Junqueras, alcalde de Sant Vicenç dels Horts, i Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat. L'alcalde de Pallejà, Ismael Àlvarez, donarà la benvinguda.

El Baix Llobregat vol decidir

El Pacte Nacional pel Dret a Decidir, aprovat pel Parlament de Catalunya el 26 de juny de 2013, assumeix les opcions democràticament possibles sobre el nostre futur polític i resta obert a l’adhesió de les institucions i associacions que ho sol·licitin.

Amb aquest esperit, el passat 18 de desembre de 2013 es va constituir oficialment la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat, amb la finalitat de fer sentir la nostra veu col·lectiva a favor del dret fonamental de votar per decidir el nostre futur, un dret que va lligat a la voluntat de millorar el benestar social de la ciutadania, així com la defensa de la nostra llengua i cultura pròpies.

Des d’aleshores, les adhesions rebudes per part de les entitats locals de totes les poblacions del Baix Llobregat no han parat de créixer, i s’espera arribar a una xifra propera a les 400.De moment s’hi han sumat 23 partits i associacions polítiques, pràcticament tots els sindicats i 21 ajuntaments de la trentena que conformen la comarca, el que representa un 70% del total.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#11
26 de març de 2014, 12.44 h

Comunicado de la Resistencia : a los españoles: desde la Resistencia al invasor español,luchamo s por el reconocimiento del derecho a decidir de todos los pueblos que han pensado en su INDEPENDENCIA,q ue quieren ser libres,que no se sienten españoles,que quieren tener un futuro independiente y sin coacciones por parte del fascismo español del psoe y pp,upyd,etc iNSTAMOS a los que se consideran españoles,a permitir,a tolerar,con mente abierta,que por fin,los pueblos puedan decidir sobre su ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Isabel fletxa Bcn
26 de març de 2014, 09.00 h

M'alegra que els sindicats estiguin veien que els trebalaldors tenim un futur millor amb una Catalunya estat, els convenis estic segura seran millor i també és faran canvis amb els horaris que ens donaran més espai per viure. A Catalunya si ho fem bé podem tindre un model de societat més avançada i si ho comparem amb Espanya que s'han quedat als anys 70, per poc que fem serà millor, d'entrada els hi portem 30 anys d'avantage. Nosaltres estem al 2014 i pensant en el futur i ells als anys ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
B.Urleta fletxa L'ESTAT ESPANYOL ÉS UN NIU D'INCOMPETÈNCIA I DE CORRUPCIÓ
26 de març de 2014, 07.48 h



#8 Rivas, sisplau, posa't al dia. Amb tot el respecte i admiració que ens mereix una figura com la de Roza Luksemburg (sobre la qual J. P. Nettl va publicar els anys 70 una obra clau que t'aconsello llegir si la pots trobar), tant ella com els seus col.legues del Spartakusbund estan "lleugerament" passats de moda.

Suposo que t'has assabentat de la glassnot, la perestroika , la caiguda del mur de Berlin i la definitiva CRISI LETAL dels partits comunistes occidentals, i de que el comunisme... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Rivas fletxa Hospitalet
26 de març de 2014, 02.52 h

Casi todos los que están ahí viven o han vivido toda su vida de la función pública o de la política, cuando no de la subvención pública o encubierta. No es que sea algo perverso, a mí me parece bien que los funcionarios y la gente que recibe subvenciones participe en política, pero lo curioso es que este proceso independentista esté liderado y auspiciado POR FUNCIONARIOS y afines, es decir, por el establishment.

¡Menuda revolución! ¿Qué diría Rosa de Luxemburgo al ver a estos a... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
26 de març de 2014, 02.09 h

#3
Tu de Comissions? amos anda ya, petit dictador!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
26 de març de 2014, 01.04 h

http://www.youtube.com/watch?v=LxL04cOxuoU

http://clistenes.files.wordpress.com/2010/04/sacro-imperio-romano-germano1.jpg
http://www.elblogdesociales.com/wp-content/uploads/2010/07/europa1000.jpg


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
F.Ibló fletxa ESTAT ESPANYOL MISERABLE, DECADENT, CORRUPTE I DEGENERAT = INCOMPETÈNCIA IRRESPONSABLE I PARÒDIA ESPÈRPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE D'ESTAT DE DRET = NIU DE CORRUPCIÓ I DE FANFARRONERIA CRETINA
25 de març de 2014, 23.38 h




#3 El que cal de debò preguntar-se és què recony hi fotia una FEIXISTA-FRANQUISTA com tu a CCOO.




Valora aquest comentari:   votar positiu 12   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
F.Ibló fletxa ESTAT ESPANYOL MISERABLE, DECADENT, CORRUPTE I DEGENERAT = INCOMPETÈNCIA IRRESPONSABLE I PARÒDIA ESPÈRPÈNTICA DE DEMOCRÀCIA = SIMULACRE D'ESTAT DE DRET = NIU DE CORRUPCIÓ I DE FANFARRONERIA CRETINA
25 de març de 2014, 23.37 h




#3 Ets tu, TANOCA, qui des de fa temps fots la PALLUSSA defensant idees FRANQUISTES, és a dir, que MÉS D'EXTREMA DRETA I AMTIDEMÒCRATES NO HO PODEN SER.

Sembla impossible que siguis tan OBTUSA ! !

Ara resultarà que una perfecta estùpida de 15 anys ens dirà quins sindicats són d'esquerres i quins no.

O estàs borratxa o t'has begut l'enteniment, criatura tonta !



Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
25 de març de 2014, 22.50 h


Des d'ara mateix em dono de baixa de CCOO i faré pedagogia perquè molts companys ho facin. No havia vist mai, dos sindicats defensant tesis de partits de dretes i nazionalistes, espero que els seus afiliats prenguin bona nota. Fa temps que no parlen de les retallades del govern de CiU, amb la complicitat d'ERC, i que estan patint els treballadors.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 21
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
En Capablanca fletxa Serra de l´Obac
25 de març de 2014, 19.31 h

Jo crec que en veient aquest cartell, els unionistes es posen a tremolar com fulles a la tardor. A mi si fos unionista, em faria veure que ja havia perdut. El resultat d´una consulta pot ser tan esclatant, que ni ens l´esperem. De ben segur el 60% que molts augurem de SÍ+SÍ, quedarà curt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.